Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت فعال در حوزه فناوری، از طرح جدید خود برای استفاده از دو ربات رونمایی کرده که در تمیز کردن خانه با هم همکاری می‌کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک‌کرانچ، شرکت فناوری "آی‌روبوت" (iRobot)، به تازگی از دو ربات جدید رونمایی کرده که می‌توانند در تمیز کردن خانه با هم همکاری کنند. این ربات‌های موسوم به "رومبا اس ۹+"(+Roomba s9) و "براوا جت ام 6"(Braava Jet m6)، مبتنی بر فناوری نقشه‌برداری شرکت آی‌روبوت هستند که به آنها امکان می‌دهد با هم در ارتباط باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رومبا اس ۹+ می‌تواند استاندارد جدیدی برای رومبا مشخص کند. آی‌روبوت در طراحی ربات‌های خود تلاش کرده تا از پرداختن به ظاهر ربات فاصله بگیرد و محصولات خود را از ابتدا طراحی کند. این شرکت برای رسیدن به هدف خود، ربات براوا را به کار گرفته که برای تمیز کردن کف اتاق‌ها ابداع شده است.

هدف از ارائه ایده همکاری میان ربات‌ها این است که مکان‌های غیر قابل دسترسی مانند گوشه دیوارها، بهتر تمیز شوند. براوا می‌تواند برای تمیز کردن خانه، به دیوارها نزدیک شود و با جاروی خود، گوشه دیوارها و قسمت‌های غیرقابل دسترسی را نیز تمیز کند. البته براوا، کارایی‌های بیشتری هم دارد اما برای انجام دادن آنها به باتری بیشتری نیاز است.

براوا، به حسگر سه‌بعدی مجهز است که به سیستم در نقشه‌برداری، مسیریابی و اسکن موانع کمک می‌کند. آی‌روبوت در این پروژه، از فناوری "Imprint Link Technology" استفاده کرده که به رومبا امکان می‌دهد تا با براوا در تمیز کردن خانه همکاری کند.

"کالین آنجل"(Colin Angle)، مدیر عامل آی‌روبوت در مصاحبه‌ای گفت: همه جنبه‌های این برنامه، از طراحی گرفته تا جنبه ارتباطی، منسجم هستند تا ربات‌ها بتوانند عملکرد درستی داشته باشند.

گفتنی است که قیمت ربات‌ها کم نیست و کاربران باید هزینه زیادی را برای تهیه آنها بپردازند. قیمت رومبا به همراه پایه آن ۱۲۹۹ دلار و بدون آن ۹۹۹ دلار است. براوا نیز با قیمت ۴۹۹ دلار عرضه می‌شود و جعبه‌ای حاوی هفت پد دارد که قیمت آن هشت دلار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حسگر ربات فناوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۸۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل جدید ربات انسان‌نما، همه‌منظوره است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیواطلس، یک شرکت رباتیک مستقر در کانادا، از عرضه نسل هفتم ربات انسان‌نما و همه‌منظوره خود خبر داده که ارتقاءیافتۀ نسل ششم است.

شرکت کانادایی سَنکچوئری‌ای آی (Sanctuary AI)  این ربات را فونیکس (Phoenix) نامگذاری کرده است که قابلیت آن را دارد که کار‌های مختلفی مانند برچسب زدن روی جعبه، بسته‌بندی مواد غذایی، جابه‌جایی بسته، اسکن محصولات و لحیم‌کاری را انجام دهد. این شرکت ربات سنکچوئری را در چند سال گذشته با تمرکز بر آموزش قسمت بالاتنه توسعه داده است تا بتواند همانند انسان وظایف مختلفی را انجام دهد.

نسل هفتم نسبت به نسخه قبلی پیشرفت‌های زیادی دارد، برای مثال بازۀ بهره‌وری آن افزایش یافته که به معنای در دسترس بودن بیشتر برای آموزش و ضبط داده‌ها است. این ربات دارای ادراک بصری و حس لامسه بهتری است و می‌تواند کار‌های پیچیده‌تری را انجام دهد. علاوه بر این، در مقایسه با نسل قبلی، دامنه حرکتیِ وسیع‌تری در قسمت‌های مچ، دست و آرنج دارد. تیم توسعه‌دهنده موفق شده است زمان لازم برای یادگیری کار‌های جدید و انجام خودکار آنها را برای فونیکس کاهش دهد و آن را از چند هفته به کمتر از ۲۴ ساعت کاهش دهد.

جوردی رز (Geordie Rose)، مدیرعامل شرکت سنکچوئری گفت: «نسل ۷ ربات فونیکس در بین تمام سیستم‌های موجود شبیه‌ترین ربات به یک انسان است که می‌تواند سنگ بنای هوش مصنوعی همه‌منظوره باشد.»

شرکت مگنا (Magna)، از تأمین‌کنندگان پیشرو در قطعات و ملزومات خودرو، برای توسعه ربات فونیکس با شرکت سنکچوئری‌ای آی شریک شده است. این ربات قرار است کار‌هایی مانند کنار هم قرار دادن صندلی‌ها و نصب شیشه جلو در خودرو را انجام دهد. انتظار می‌رود که آخرین نسخه ربات انسان‌نمای همه‌منظوره فونیکس، انقلابی در صنعت رباتیک ایجاد کند و ویژگی‌ها و قابلیت‌های بهبود یافته‌اش احتمالاً کاربرد آن را در صنایع مختلف بیشتر می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نسل جدید ربات انسان‌نما، همه‌منظوره است
  • چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟
  • (ویدیو) ربات چری در راه ایران
  • ربات هوشمند خودروسازی چینی چری رونمایی شد
  • ببینید | ربات شاطر
  • فناوری ناسا برای غبارزدایی از ماه به قمر زمین می‌رود
  • وقتی روبات‌ها به کمک شرکت‌های پست می‌آیند + فیلم
  • ویدیویی از طرز کار ربات‌های چینی که گیج کننده است
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی با فعال شدن خانه‌های فرهنگ ایران در پاکستان
  • عروس امام خمینی درگذشت | جزئیاتی از زندگی همسر سیدمصطفی خمینی؛ معصومه حائری که بود؟