Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا،قهرمان دو دوره مسابقات قهرمانی جودوی جهان افزود: استعدادسازی و توجه به پشتوانه جودو یکی از دغدغه‌های اصلی بوده که باید با حمایت تمامی هیئت‌های استانی در جای جای کشور اجرایی گردد.

وی تصریح کرد: لیگ منطقه‌ای نونهالان بعد از تعطیلی سه ساله مجددا در کشور برگزار می‌شود و بر این اعتقادیم که توجه به برگزاری مسابقات و برنامه‌های آموزشی نونهالان و نوجوانان باید بیشتر از رده سنی بزرگسالان مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
میراسماعیلی استعداد‌های متعدد جوانان جودوکار کشور را کم نظیر و بسیار ارزشمند دانست و افزود: کشور‌های صاحب سبک جهان در رشته‌های رزمی به موضوع استعدادسازی و توجه به شناسایی ورزشکاران مستعد در سنین پایه اهمیت ویژه‌ای قائل شده و نتیجه آن را در کسب مدال‌های پرشمار جهانی می‌بینند. به گفته رئیس فدراسیون جودو در سطح کشور اعتبار خاص و ویژه‌ای برای استعدادیابی ورزشکاران درنظر گرفته شده تا پرورش و حمایت این قبیل از ورزشکاران به شکل ارزنده‌ای انجام پذیرد. میراسماعیلی از ترسیم چشم انداز ۲۰ ساله برای جودوی کشور خبر داد و افزود: فدراسیون با تدوین برنامه استراتژیک راهبردی برای تک تک فعالیت‌ها برنامه محور عمل کرده و خروجی مثبت آن نیز به زودی مشخص خواهد شد. وی با بیان اینکه دغدغه گلخانه‌ای اداره شدن امور باید به صورت جامع حذف شود، ادامه داد: توجه به مباحث آموزشی از دیگر مهمترین دغدغه‌های مهم موجود بوده که طی تفاهم نامه با سازمان صدا و سیما تولید و پخش برنامه‌های مستمر مرتبط با جودو در شبکه ورزش در دستور کار قرار گرفته است. رئیس فدراسیون جودو، جوجیتسو، کوراش و دفاع شخصی در خصوص شانس کسب مدال ورزشکاران ملی پوش در المپیک نیز گفت: در المپیک پیش رو مطمئنا در کنار رشته‌هایی نظیر کشتی، وزنه برداری و تکواندو برای رشته جودو نیز می‌توان سهم و شانس مناسب کسب مدال قائل شد.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اردبیل تکواندو جودو سازمان صدا و سیما کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۹۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیومرث هاشمی: نظارت کلان بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت/ دخالتی در امور اجرایی سرخابی‌ها نداریم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، کیومرث هاشمی پس از نشست مشترکی که با روسای کمیسیون ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی داشت، اظهار کرد: در دنیای ورزش، ورزشکاران قلب جامعه قهرمانی آن کشور هستند و اگر آن قلب از کار بیافتد، مدیریت معنایی ندارد. ما سلسله نشست‌هایی در بخش‌های مختلف ورزش کشور داریم برگزار می‌کنیم و این دومین جلسه با نمایندگان قهرمانان و روسای کمیسیون فدراسیون‌های ورزشی بود. هدف اصلی این بود که دغدغه‌ها و نگرانی‌ها مطرح شود.

وی ادامه داد: ورزشکاران در نشست‌هایی که با رئیس جمهور و مقام معظم رهبری داشتند، مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند و ما هم در این راستا و باتوجه به تاکید رئیس جمهور، جلسات خود را بیشتر کردیم تا دغدغه‌ها مطرح شود. این افراد نمایندگان قهرمانان هستند و آنها مشکلات خود را مطرح کردند و خودمان هم نسبت به برخی از آنها آگاه هستیم و تلاش می‌کنیم که شرایطی فراهم کنیم که قهرمانان با بهترین شرایط ممکن، در رقابت‌های بین‌المللی مقام کسب کنند و این نشست‌ها به ارتباط نزدیک مدیران با قهرمانان کمک کند و این ارتباطات می‌تواند مشکلات را برطرف کند.

هاشمی افزود: اقدامات خوبی برای تسهیلات ورزشکاران انجام شده است و در جلسه مطرح شد، اما کافی نیست و باید توجه بیشتری داشته باشیم. قرار شد این نشست‌ها فصلی برگزار شود و مسئولیت جمع‌بندی آن نیز بر عهده کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک است تا یک چارچوبی مشخص شود و فدراسیون‌ها هم توجه لازم را به ورزشکاران داشته باشند. در هر فدراسیون ۶ ورزشکار نماینده ورزشکاران هستند و این ارتباطات نزدیک می‌تواند به توسعه ورزش قهرمانی کمک کند.

وزیر ورزش و جوانان درباره نقش نظارتی این وزارت‌خانه در امور باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: طبق قانون اهداف و وظایف وزارت ورزش و جوانان که مصوب مجلس است، ما باید نقش سیاست‌گذاری و نظارت را پیش ببریم. الان ۳۴ هزار باشگاه در سراسر کشور داریم و مدیریت ورزش کشور باید امور لازم را پیش ببرد. نظارت جزو وظایف ذاتی ما است و منظور ما از نظارت، در چارچوب کلان آن است و دخالتی در امور اجرایی نداریم و این وظیفه سهام‌داران و صاحبان باشگاه است. در راستای خصوصی‌سازی، سرخابی‌ها باید بدهی‌های خود را پرداخت کند و برای بهتر اجرا کردن آن، باید نظارت‌های لازم صورت بگیرد.

وی گفت: یکی از کار‌های نظارتی ما در این زمینه بحث قانون فیرپلی مالی است. این قانون در مجلس تصویب شده است و آئین‌نامه‌اش را فدراسیون فوتبال باید در مجمع تصویب کند و نظارت روی اجرای این قانون بر عهده مجموعه ورزش کشور است و نماینده آن، فدراسیون مربوطه است. این نظارت‌ها در مورد همه باشگاه‌های کشور صورت می‌گیرد و سرخابی‌ها طرفداران بیشتری دارند و امیدوارم این واگذاری و خرید سهام این باشگاه‌ها مبارک سهام‌داران باشد و سهام‌داران دقت کافی و دغدغه لازم را داشته باشند. این دو باشگاه، مردمی هستند و ما کنار مردم هستیم و می‌توانیم زبان مردم برای همه باشگاه‌ها باشیم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از مروجان فرهنگ پهلوانی 
  • کسب مدال طلا تیراندازی با تپانچه برای ورزشکار خراسان رضوی
  • امیر ملکی‌پور درگذشت + سوابق
  • قهرمان اسبق ایران درگذشت
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی
  • سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!
  • کیومرث هاشمی: نظارت کلان بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت/ دخالتی در امور اجرایی سرخابی‌ها نداریم
  • وزیر ورزش: دخالتی در امور اجرایی سرخابی ها نداریم
  • کیومرث هاشمی: نظارت بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت
  • هاشمی: دخالتی در امور اجرایی استقلال و پرسپولیس نداریم