Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-در ادامه رویکرد خصمانه واشنگتن در قبال کشورمان، سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا برخلاف ادعای رئیس جمهور این کشور که می‌گوید مایل به مذاکره با ایران است، گفت: اگر تهران ۱۲ شرط آمریکا را جدی بگیرد مذاکره خواهیم کرد.

مورگان اورتاگوس سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در نشست خبری هفتگی خود در پاسخ به سوالی درباره موضع وزیر امورخارجه عراق که به تازگی گفته است، بغداد با تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علیه ایران مخالف است و در کنار ایران می‌ایستد و به‌علاوه این تحریم‌ها را بی اثر می‌داند، گفت: ما روابط نزدیکی که با دولت عراق داریم را تحسین می‌کنیم اما تحریم‌های ما مؤثر است و ما می‌دانیم که تحریم‌هایمان بر ایران اثر داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین، ما با این اظهار نظر موافق نیستیم.

بنابر گزارش پایگاه اینترنتی وزارت امورخارجه آمریکا، اورتاگوس در پاسخ به این سوال که آیا موضع عراق مبنی بر اینکه در کنار می‌ایستد واشنگتن را رنجانده است، بیان کرد: خیر، ما در اینجا به تمام اظهارات و اتهاماتی که یک وزیر خارجه مطرح می‌کند، پاسخ نمی‌دهیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره اظهارات اخیر  ترامپ در ژاپن که گفته به دنبال تغییر نظام در ایران نیست و خواهان مذاکره با تهران است و اگر ایرانی‌ها مذاکره نکنند چه خواهد شد، گفت: تحریم‌های اقتصادی و کمپین فشار حداکثری به قوت خود باقی خواهد ماند. هر زمان که وقت مذاکره باشد، همان‌طور که رئیس جمهور و وزیر خارجه گفته‌اند، زمانی که ایرانی‌ها بخواهند گفت‌وگو کنند ما نیز مایل به مذاکره هستیم. اما تا آن زمان ما در اجرای تحریم‌ها و کمپین فشار حداکثری پابرجا و ثابت قدم خواهیم بود. این سیاست ماست.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا ترامپ در سفر قریب‌الوقوع خود به اروپا قصد دارد کاری برای فراهم شدن زمینه مذاکرات مستقیم با ایران انجام دهد؟ اظهار داشت: ما پیش از این درباره این موضوع صحبت کردیم. ما آشکارا به ایرانی‌ها نشان داده‌ایم که مایل به مذاکره هستیم اما تحریم‌ها و کمپین فشار حداکثری کماکان روی میز است. اگر آنها به‌طور جدی نگاهی به ۱۲ شرطی که وزیر خارجه‌مان حدوداً یک سال پیش مشخص کرده بود، بیندازند ما آماده مذاکره خواهیم بود.

مورگان اورتاگوس ادامه داد: ما در دیدار با اروپایی‌ها درباره یک سری مسائل رایزنی خواهیم داشت و به‌طور قطع با طرف‌های اروپایی درباره ایران گفت‌وگو می‌کنیم. ما همچنان از آنها (اروپا) می‌خواهیم تا برای کاهش تنش کمک کنند و مهم‌تر از آن از متحدان اروپایی‌مان می‌خواهیم تا با ما کمک کنند تا ایران از طریق این ۱۲ شرط به مسیر عادی سازی برود و آن را درک کند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا واشنگتن پیام خود را از طریق کانال خصوصی همچون سوئیس یا مسکو به تهران منتقل کرده است، گفت: خیر. پیام ما به ایران کاملاً آشکار و علنی است. هیچ کانال پشت پرده‌ای با ایران وجود ندارد.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۳۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست خبری گفت برای حفظ منافع ملی ایالات متحده، تعامل با حکومت طالبان ضروری است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت برای حمایت از «مردم افغانستان و منافع ملی ایالات متحده»، تعامل با حکومت طالبان ضروری است.

وی افزود تعامل این کشور با حکومت طالبان زمینه مبارزه با تروریسم را فراهم می‌کند و مسائل حقوق بشری در افغانستان نیز در دستور کار واشنگتن است.

پیش از این نیز «کارن دکر» کاردار سفارت آمریکا برای افغانستان در گفتگو با «د نیو هیومنیترین» گفته بود واشنگتن در شرایطی قرار دارد که باید از طرفی سیاست عدم به رسمیت‌شناختن طالبان را دنبال کند و از جانب دیگر در پی تعامل عملی با کابل باشد.

شورای امنیت قطعنامه سازوکار تعامل با طالبان را تصویب کردسازمان ملل: حضور زنان در دولت افغانستان شرط تعامل با طالبان استروزنامه آمریکایی: «بایدن» در برابر درخواست‌ها برای تعامل با طالبان مقاومت می‌کند

جامعه اطلاعاتی آمریکا نیز پیش‌تر در ارزیابی سالانه خود از تهدیدات علیه این کشور اعلام کرده بود  قدرت و تعامل بین‌المللی حکومت طالبان افزایش یافته است.

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز گفته بود کشورهای جهان براساس منافعی که دارند با طالبان در تعامل هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • آیا در دانشگاه‌های آمریکا شعارهای یهودی ستیزی داده می‌شود؛ دانشجوی یهودی دانشگاه تگزاس به آن پاسخ می‌دهد (فیلم)
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • چفیه فلسطینی بر گردن جرج واشنگتن! | تصاویر
  • پیام‌ها و پیامدهای عملیات «وعده صادق»/ اسرائیل و آمریکا تحقیر شدند
  • سردرگمی بایرنی‌ها: چرا هوینس به توخل حمله کرد!
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • مسقط، مهم ترین تسهیل کننده دیدارهای غیرمستقیم ایران و آمریکا / چرا عمان تمایلی به نمایش قدرت دیپلماتیک خود ندارد؟/ عمان کانال گفت و گوی غیرمستقیم میان تهران-واشنگتن را باز نگاه داشته است
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟