Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پایگاه «وکس» در گزارشی خشونت پلیس آمریکا رامورد بررسی قرار داده و می‌نویسد که پس از گذشت ۵ سال از جنبش «زندگی سیاهان اهمیت دارد» در پی وقوع چند حادثه خشونت‌بار علیه سیاه‌پوستان، اما همچنان سیاهان از خشونت پلیس در آمریکا همچنان رنج می‌برند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، پایگاه «وکس» طی یادداشتی با عنوان «سیاهان در آمریکا همچنان از خشونت پلیس رنج می‌برند، آیا آمریکا همچنان در حال گوش دادن است» به بررسی رفتار پلیس آمریکا با اقلیت‌های نژادی پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش می‎گوید: ۵ سال پس از ایجاد جنبش «زندگی سیاهان اهمیت دارد»، فعالان همچنان اعتراض می‌کنند، اما توجه عمومی به سوء رفتار پلیس کاهش یافته است.

 

 

حدود ۵ سال از چند حادثه مهم در ارتباط با خشونت پلیس که منجر به راه افتادن تظاهرات گسترده برای «عدالت» در شهر «فرگوسن» ایالت «میزوری» که موجب به راه افتادن موج «زندگی سیاهان اهمیت دارد» در سراسر آمریکا می‌گذرد.

 

بیشتر بخوانید: کشتار سیاه‌پوستان به دست پلیس آمریکا

 

مرگ چندین مرد و زن سیاه پوست شامل «اریک گارنر»، «میشل براون»، «ساندرا بلند»، «فرید گری»، «آلتون استرلینگ» و «فیلاندو کاستیل» موجب جلب شدن توجهات به موضوع نژاد و اجرای قانون شده و درخواست‌ها برای اصلاحات در پلیس افزایش یافت. اما تحولات اخیر در خصوص ۲ پرونده در این زمینه موجب ایجاد سوالاتی شد که آیا خشونت پلیس همچنان یک موضوع برجسته است یا توجه عمومی به این موضع کاهش یافته است.

 

 

تیراندازی‌ها و خشونت‌های اخیر پلیس آمریکا همچنان توجه گروه‌های محلی و حقوق بشری را در پی داشته، اما این گروه‌های محلی موفق نشده‌اند تا همانند سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ توجه عمومی را در سراسر آمریکا برانگیزند. در سطح فدرال دولت آمریکا در حال حاضر تلاش‌ها برای ایجاد تدابیر پاسخگو کردن پلیس را متوقف کرده است.

همچنان که نیاز برای ایجاد اصلاحات در پلیس آمریکا باقی است، اما همراستا با حرکت در راستای ایجاد این اصلاحات، علاقه عمومی به این موضوع در آمریکا نیز کم‌رنگ شده است.

 

 

روزنامه واشنگتن پست رویارویی‌های مرگبار پلیس آمریکا را ثبت کرده است. اطلاعات جمع‌آوری شده در این زمینه نشان می‌دهد که در طول ۴ سال گذشته به طور متوسط سالانه ۱۰۰۰ نفر در پی تیراندازی‌های پلیس جان خود را از دست می‌دهند. اطلاعات جمع آوری شده از سوی واشنگتن پست نشان می‌دهد که از آغاز سال ۲۰۱۹ تاکنون ۳۶۳ نفر در آمریکا در پی تیراندازی‌های پلیس جان خود را از دست داده‌اند.

تاکنون این تیراندازی‌های مرگبار پلیس به طور بی تناسبی سیاهان را هدف قرار داده است. تحقیقی که در سال ۲۰۱۸ در این باره انجام شده نشان می‌دهد اگرچه حدود نیمی از قربانیان تیراندازی‌های پلیس آمریکا سفید پوستان هستند، اما احتمال اینکه جوانان سیاه پوست و بومیان آمریکا از سوی پلیس کشته شوند بسیار بیشتر است.

 

 

مطالعات دیگر انجام شده در این زمینه نیز نشان دهنده عدم تناسب نژادی قابل ملاحظه‌ای در اطلاعات مربوط به تیراندازی ۲‌های مرگبار پلیس آمریکا است.

روزنامه گاردین نیز تحقیقاتی در این زمینه انجام داده که نشان می‌دهد احتمال دستگیری و متوقف شدن سیاه‌پوستان در ترافیک بسیار بیشتر از سفید پوستان است.

 

 

اما خشونت‌ها و تیراندازی‌های مرگبار اخیر از سوی پلیس آمریکا توجه زیادی را به خود در جامعه آمریکا جلب نکرده و افزایش درخواست‌ها برای تحقیقات فدرال و نیز تقاضا برای ایجاد اصلاحات در عملکرد پلیس را در پی نداشته است.

طی سال‌های اخیر بسیاری از حوادث خشونت‌بار قابل ملاحظه از سوی پلیس بدون متهم و محکوم شدن افسران مقصر پایان یافته و این امر عمدتا به دلیل استاندارد‌های قانونی بلند مدتی است که طیف گسترده‌ای برای استفاده از خشونت در اختیار افسران پلیس قرار داده است.

 

بیشتر بخوانید: رفتار ناعادلانه سیستم عدالت کیفری آمریکا با سیاه‎پوستان

 

اگرچه خشونت پلیس و عدم پاسخگویی افسران پلیس به عنوان یک معضل واقعی همچنان در آمریکا باقی مانده‎است، اما مردم آمریکا عموما علاقه کمی برای شنیدن درباره این موضوع دارند که این موضوع کار را برای فعالان و سیاستمداران در راستای ایجاد اصلاحات محسوس دشوار می‌سازد.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا خشونت پلیس خشونت پلیس آمریکا سیاه پوستان در آمریکا تبعیض نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۴۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشونت بی‌منطق علیه حق‌طلبی دانشجویان آمریکا دردی از ظالمان دوا نمی‌کند

به گزارش قدس آنلاین، بیانیه ۱۵۰ نفر از نمایندگان در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا در جلسه علنی روز سه شنبه - ۱۱ اردیبهشت ماه - مجلس شورای اسلامی قرائت شد.

در این بیانیه آمده است: امروز غزه صحنه تقابل یک ملت مظلوم و مصیب‌دیده و مقاوم با جماعتی بی‌رحم و غاصب است، در این معرکه همدردی با ستمدیدگان و اعتراض به ظالمان کمترین وظیفه انسان‌هاست.

نمایندگان در این بیانیه تاکید کردند: سابقه تجاوز و غصب صهیونیست‌ها در فلسطین به هفت دهه می‌رسد. در این مدت همه راه‌های تسلیم و مسالمت با غاصبان توسط برخی از افراد سست‌ عنصر طی شده است، آنچه امروز در قالب رشادت و حماسه و استقامت غزه بروز یافته است، آتشفشان خشم و درد متراکم ملتی است که سوزش بدعهدی و خیانت را در پهلوی خود حس می‌کند.

این بیانیه یادآور شد: اعلام همبستگی با فلسطین از طرف دانشگاهیان جهان به ویژه در کشورهای غربی حرکتی برخاسته از فطرت عدالت خواه و نوعدوست و انسانی است. این حرکت نشان می‌دهد که مظلوم‌نمایی، چهره‌سازی و تحریف حقایق در رسانه‌های جریان اصلی غرب نیز نتوانسته است صحنه خونین غزه را کاملاً بپوشاند. راه‌حل این بحران در بازگشت به عدالت است.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما نمایندگان دانشگاهی مجلس قانونگذاری ایران ضمن قدردانی از اقدامات ارزشمند دانشگاهیان عزیزمان در حمایت از مظلومان غزه، درود خود را نثار همکاران شجاع و دانشجویان ظلم ستیز در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا و سایر نقاط دنیا می‌کنیم و همدردی، همراهی و همدلی خود را با دانشجویان و استادان و آزادیخواهان انسان‌دوست دانشگاه های آمریکا ابراز می‌کنیم.

۱۵۰ نماینده مجلس یورش سرکوبگرایانه نیروهای پلیس به ساحت مرکز علم و دانش و هجوم به تحصن دانشگاهیان در آن کشور را محکوم کرده و خاطرنشان کردند: خشونت بی‌منطق در مقابل این ندای حق‌طلبانه دردی از ظالمان را دوا نخواهد کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • واکنش گزارشگر سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • واکنش سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان حامی فلسطین
  • خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله! + فیلم
  • کاریکاتور/ خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان معترض؛ وقتی آزادی بیان می‌میرد
  • خشونت بی‌منطق علیه حق‌طلبی دانشجویان آمریکا دردی از ظالمان دوا نمی‌کند
  • اجتماع دانشگاهیان خاش در حمایت از دانشجویان و دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی طرفدار غزه
  • خشونت با دانشجویان ذات اصلی آمریکا را نشان داد
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید/ مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد
  • روایت «شینهوا» از ماشین سرکوب آمریکا دربرابررستاخیزدانشجویان
  • خشونت پلیس فرانسه علیه دانشجویان حامی فلسطین