Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@17:42:54 GMT

قوانین جنجالی و عجیب در نظام فدرالی آمریکا

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۲۴۵۰۸

قوانین جنجالی و عجیب در نظام فدرالی آمریکا

قوانین عجیب‌وغریب تقریبا در سراسر دنیا معمول است. اما در این میان، این نوع قوانین به سبب نظام فدرالی در آمریکا بیشتر دیده می‌شود. سیستم فدرالی در آمریکا به دولت‌های فدرال در هر ایالت این کشور اجازه می‌دهد قوانین مختص به خود را داشته باشند. قوانینی که لزوما در ایالات دیگر الزامی به رعایتشان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در یکی از شهرهای ایالت کالیفرنیا، استعمال دخانیات حتی در حیاط خلوت خانه خودتان جرم محسوب می‌شود.

باوجود این‌که در بسیاری از نقاط جهان استعمال دخانیات در معابر و اماکن عمومی ممنوع است، اما براساس این قانون سیگارکشیدن در هر نوع محوطه باز حتی ملک خصوصی می‌تواند تحت پیگرد قانونی قرار گیرد.

از دیگر قوانین مضحک آمریکا در مورد حیوانات می‌توان به این مورد اشاره کرد که بیرون کشیدن یک گوزن از یک هواپیمای درحال حرکت نیز غیرقانونی محسوب می‌شود.

در ایالت تگزاس، شلیک به یک بوفالو از طبقه دوم ساختمان غیرقانونی است. در فلوریدا اگر یک فیل را به پارکومتر ببندید، باید هزینه پارکومتر را نیز پرداخت کنید.

از دیگر قوانین مضحک آمریکا می‌توان به این مورد اشاره کرد که در بسیاری از ایالت‌های آمریکا، جمع‌کردن آب ناشی از قطرات باران که روی پشت‌بام خانه‌ها فرود می‌آیند، عملی مجرمانه و غیرقانونی محسوب می‌شود. برخی از این ایالت‌ها عبارتند از یوتا، واشنگتن و کلورادو. براساس این قوانین آب باران در این ایالت‌ها مختص دولت محلی است و تنها نهادهای دولتی هستند که می‌توانند آن را جمع‌آوری و توزیع کنند.

اخیرا برخی دادگاه‌های آمریکایی اعلام کرده‌اند که استفاده از نام «عیسی مسیح» در دیدارهای رسمی مقامات دولتی در تضاد با قانون اساسی این کشور قرار دارد. به اعضای کنگره اعلام شده حق ندارند در نامه‌های پستی کنگره که هزینه‌ آن توسط دولت پرداخت می‌شود، ‌سال نو مسیحی را به یکدیگر تبریک گفته و از عبارت «کریسمس مبارک» استفاده کنند.

در ایالت میسوری حمل‌ونقل خرس در خودرو بدون قفس ممنوع است، اما می‌توان آنها را پس از قرار دادن در قفس سوار خودرو کرد. در ایالت کنتیکات هم رد شدن از خیابان بر روی دست‌ها جزو کارهای ممنوعه محسوب می‌شود.

یکی از بازجویان فدرال آمریکا درخواست داده است هر فردی که قوانین مرتبط با استفاده از شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک یا مای‌اسپیس را زیر پا گذارد، یعنی برای مثال با یک نام غیرواقعی در این وب‌سایت‌ها ثبت‌نام کرد، تا پنج‌سال در زندان‌های فدرال محبوس شود.

در ایالت کالیفرنیا، برگزاری جلسات مطالعه انجیل در خانه‌ها با حضور دوستان و آشنایان بدون کسب مجوز از مقامات رسمی ممنوع است. بر این اساس فرد خاطی در ابتدا ۳۰۰ دلار و سپس در هر بار تکرار این جرم ۵۰۰ دلار جریمه خواهد شد، البته این قانون در مورد تمام مذاهب و ادیان صادق است.

هم‌اکنون دولت آمریکا کودکان را تشویق می‌کند که به‌عنوان بخشی از «جنگ علیه تروریسم» علیه پدر و مادر خود جاسوسی کنند. اگر یکی از مقامات رسمی مدرسه متوجه شود که والدین در خانه «چیزهای نادرست» می‌گویند، ممکن است که بر این والدین برچسب «تروریست بالقوه» بخورد.

فروش محصولات طبیعی نیز در آمریکا به بهانه غیربهداشتی‌بودن ممنوع است. برای مثال شما نمی‌توانید در سوپرمارکت‌های این کشور شیر طبیعی و تازه گاو خریداری کنید. حتی اگر کشاورزی خود اقدام به فروش این نوع محصولات کند، با ماموران پلیس سروکار خواهد داشت.

هم‌اکنون دو طرح به نام‌های «قانون متوقف ساختن سرقت آنلاین» (Stop Online Piracy Act) و «قانون حفاظت از دارایی معنوی» (Protect Intellectual Property Act) در کنگره درحال بررسی هستند. این قوانین به دولت آمریکا اجازه خواهند داد که میلیون‌ها وب‌سایت را تعطیل کنند.

در آمریکا راندن قطاری که در قسمت جلوی آن حرف F (حرف اول لغت Front) نصب نشده باشد، ممنوع است. گویا آمریکایی‌ها بدون وجود این تابلو متوجه نخواهند شد که کدام قسمت بخش جلویی قطار است.

منبع:شهروند

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرگرمی آمریکا نظام فدرالی کالیفرنیا جرم قوانین امریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۴۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 

به گزارش قدس خراسان، سید حسین رسولی در نشست خبری که ظهر امروز در خانه کارگر مشهد به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شد، اظهار کرد: ما مشکل قانون نداریم، مشکل در اجرای قانون است، در قانون تکلیف همه مدیران، کارفرمایان و کارگران مشخص است اما در نهایت کارگران به حقوق خود نمی‌رسند. سالیان سال  است که در این مورد صحبت می‌شود اما همچنان مسائل کارگری به قوت خود باقی است.

وی افزود: مشکلات کارگران بر کسی پوشیده نیست و همه نسب به آن آگاهی دارند و بارها به گوش مسئولان و نمایندگان مجلس رسیده اما موضوع مهم این است که قوانین وجود دارد اما اجرا نمی‌شود و سه جانبه گرایی در زمینه تحقق حقوق کارگران رعایت نمی‌شود.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان خراسان رضوی با اشاره به نقش اساسی کارگران در جامعه ادامه داد: امروز شاهد این هستیم به دلیل دستمزد کم دیگر افراد رغبت ندارند که به کارگری بپردازند و شاهد این هستیم که کارفرما از نیروی اتباع استفاده می‌کنند که باز هم تبعات خود را دارد.

رسولی مشکلات حوزه درمان را یکی از مشکلات مهم کارگران دانست و گفت: کارگران به محض ورود به کارخانه باید بیمه شوند و حق بیمه خود را پرداخت کنند این در صورتی است که به نحوه مطلوب نمی‌توانند از خدمات بیمه‌ای و درمان استفاده کنند.در حال حاضر یک درمان مستقیم و یک درمان غیرمستقیم وجود دارد. در درمان مستقیم تامین اجتماعی موظف است در درمانگاه‌ها و مراکز خود به درمان بیمه شدگان خود بپردازد اما این قضیه به دلیل نبود زیرساخت ها، نبود مراکز درمانی و بیمارستانی اتفاق نمی‌افتد و کارگر مجبور است از شرایط درمانی خارج از شبکه تامین اجتماعی استفاده کند و متحمل هزینه شود.

وی افزود: نوبت دهی در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های تحت پوشش تامین اجتماعی به سختی صورت می‌گیرد در صورتی که سازمان تامین اجتماعی باید صفرتا صد کارگران را درمان کند اما این کار به طور کامل انجام نمی‌شود و در نهایت دوباره کارگران هزینه بیمه تکمیلی هم پرداخت می‌کنند تا بتوانند از هزینه‌های درمان خود کم کنند و این یعنی بار اضافه به جامعه کارگری.

دبیر اجرایی خانه کارگر خراسان رضوی خواستار حمایت از حقوق کارگران طبق قوانین شد و گفت: براساس قانون کار باید سه جانبه گرایی متشکل از حضور دولت، نماینده کارگری و کارفرمایان اتفاق بیفتد اما در جلسه شورای عالی کار بدون حضور نماینده کارگران برای حقوق و دستمزد کارگران تصمیم گیری و حقوقی برای جامعه کارگر مشخص شد که کفاف زندگی آنان را نمی‌دهد و باید منتظر تبعات این اتفاق بود.

وی تصریح کرد: دولت به عنوان مجری قانون در اجرای قوانین باید در شرایط بی طرف قرار بگیرد اما ۷۰درصد منافع کارگری در دست دولت است و همین باعث شده تا قانون به درستی اجرا نشود.قانون کار ۲۰۳ ماده و ۱۲۰تبصره دارد که اگر به درستی اجرا شود بسیاری از مشکلات جامعه کارگری حل خواهد شد.

طاهره فجرداودلی

دیگر خبرها

  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند
  • گردباد در آمریکا/ ۵ نفر کشته و ۱۳۰ تَن زخمی شدند
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • طوفان سهمگین در اوکلاهما ۳ کشته بر جای گذاشت
  • انتقاد از دستورالعمل صادر شده توسط یک مسئول در قوه قضاییه:طبق قانون اساسی نمی‌توانید ثبت شکایت و دادخواست از دولت را ممنوع کنید