Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس از قم، حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی امشب در گردهمایی قضات و کارکنان دستگاه قضائی استان قم که در مجتمع آموزش روحانیون و قضات معصومیه برگزار شد، تحول در دستگاه قضا را ضرورتی اجتناب ناپذیر خواند و اظهار کرد: کاهش پرونده‌های ورودی به دستگاه قضا یکی از اهداف مورد نظر است که در این راستا از هر اقدامی حمایت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر لزوم چابکسازی دستگاه قضا در کنار تقویت کارآمدی و سلامتی این مجموعه تاکید کرد و افزود: افرادی که در امر قضا از صلاحیت‌های لازم برخودار هستند باید در سطح بالاتری به دستگاه قضا کمک کنند تا بتوانیم کارآمدی و سلامت این مجموعه را افزایش دهیم.

رئیس قوه قضاییه از حمایت ویژه‌تر این قوه از شوراهای حل اختلاف خبرداد و گفت: این شوراها در فرهنگ ایرانی اسلامی مردم ریشه دارند و با وجود اینکه دستخوش تغییراتی بوده اما مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

وی ارتباط با حوزه‌های علمیه را یکی از نیازهای دستگاه قضا برشمرد و تصریح کرد: باید در حوزه‌های جدید به مباحث علمی و فقیهی به صورت تخصصی نگاه داشته و بتوانیم از آموزه‌های دینی بهره‌مندی لازم را داشته باشیم چراکه با تشکیل نظام اسلامی ورود فقه به لایه‌های اجتماعی مختلف ضروری شده است.

رئیسی با تاکید بر اینکه هیچ بن‌بستی در فقه اهل‌بیت(ع) وجود ندارد، مطرح کرد: فقه تمدن‌ساز مبتنی بر فقه اهل‌بیت(ع) بسیار غنی است و می‌تواند به سئوالات و نیازهای جدید ما پاسخ مناسبی ارائه دهد هر چند در راستای تحقق این هدف نیازمند کار جهادی و اجتهادی علما و دانش‌آموختگان حوزه هستیم.

وی بر لزوم ارتباط گسترده‌تر دستگاه قضا با مراکز پژوهشی تاکید کرد و ادامه داد: ارتباط با حوزه‌های علمیه علاوه بر برکات علمی که به دنبال دارد، موجب می‌شود تا بتوانیم کادرسازی مورد نظر را با مشارکت حوزه رقم بزنیم.

رئیسی با اشاره به اینکه عدالت بعد از توحید گسترده‌ترین مفهوم در مبانی دینی اسلام است، عنوان کرد: عدالت نباید فقط به زبان و گفتار ختم شود بلکه باید در عمل و رفتار به نمایش گذاشته شود تا مردمی که به صورت فطری عدالت‌خواه هستند و انتظار عدالت را دارد، عدالت را در جامعه احساس کنند؛ برای تحقق این هدف افراد حاضر در بدنه اداری، قضایی و اجرایی کشور باید به صفت عدالت مزین باشند.

رئیس قوه قضائیه تحول در دستگاه قضا را نیازمند درک همگانی بدنه فعال این دستگاه دانست و گفت: اکنون بعد از گذشت 40 سال از عمر انقلاب و در ابتدای گام دوم انقلاب فرصتی برای آزمون و خطا باقی نمانده است و تصمیم‌گیری باید بر اساس تدبیر و آینده‌نگری انجام شود.

وی با اشاره به ضرورت استقلال اداری و مالی قوه قضاییه گفت: استقلال کامل دستگاه قضایی یکی از مهم‌ترین اولویت‌هاست که دنبال خواهد شد.

رئیسی بر لزوم توجه به ابعاد مختلف کرامت در بخش‌های مختلف دستگاه قضا تاکید کرد و گفت: افزایش سرعت رسیدگی به مشکلات مردمی و حل مشکلات آن‌ها از جمله ابعاد کرامت است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۴۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند؛ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟

ابراهیم بازیان درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بار‌ها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هرگونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

منبع: ایسنا

tags # سهام عدالت سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • نصب ۴۰ دستگاه آشکارساز چمدانی در گمرکات اجرایی کشور
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند؛ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران
  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • باید ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در گمرکات و مناطق آزاد مستقر شود
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم