Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-28@14:22:20 GMT

اگر انبوه‌سازان مالک شوند...

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۲۵۴۶۰

اگر انبوه‌سازان مالک شوند...

حمایت از تولید و عرضه مسکن شاه‌کلید برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی از زمان حضور مهندس اسلامی بوده است. تکمیل واحدهای باقی‌مانده مسکن مهر، طرح اقدام ملی ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی، تقویت طرح مسکن روستایی و افزایش وام ساخت، از جمله برنامه‌های اعلامی وزارتخانه در این مسیر است.


مهدی غلامی /

حمایت از تولید و عرضه مسکن شاه‌کلید برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی از زمان حضور مهندس اسلامی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکمیل واحدهای باقی‌مانده مسکن مهر، طرح اقدام ملی ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی، تقویت طرح مسکن روستایی و افزایش وام ساخت، از جمله برنامه‌های اعلامی وزارتخانه در این مسیر است. روز گذشته هم وزیر راه در نامه‌ای به مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها دستور داد که با اهتمام ویژه و با محوریت سازمان ملی زمین و مسکن حداکثر توان و تلاش خویش را برای پروژه‌های آماده‌سازی زمین، انبوه‌سازی و خدماتی با مشارکت بخش خصوصی به کار گیرند. واگذاری زمین دولتی، کاهش ۵۰ درصدی هزینه صدور پروانه و مجوزها، ۲۵ میلیون وام ساخت با نرخ سود صفر درصد و خرید مصالح از «بازار تعهدی» با تخفیف ۳۰ درصدی، بخشی از برنامه بسته جدید رونق مسکن است.

در این راستا نکات زیر قابل تأمل است:

1) ضرورت حمایت از تولید و عرضه مسکن: با توجه به رکود سنگینی که در سال‌های 92 تا 97 در فضای تولید مسکن در کشور حاکم بود، تمرکز بر تولید و عرضه مسکن امری لازم است. یکی از علل اصلی افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن در یک سال اخیر، همین کمبود تولید و عرضه نسبت به تقاضای موجود بوده است.

2) منفعت حمایت‌ها به دست مصرف‌کننده نهایی برسد نه واسطه‌ها: یکی از مشکلاتی که بازار مسکن در دوره‌های مختلف با آن مواجه بوده، عدم اصابت حمایت‌های انجام شده به نقطه هدف بوده است. در حالی که دولت‌ها برای کاهش قیمت مسکن برای مصرف‌کننده، حمایت‌هایی را از انبوه‌سازان می‌کردند، منفعت این حمایت‌ها به دست افراد فاقد مسکن و اقشار متوسط و پایین نمی‌رسید. ماجرا از این قرار بود که انبوه‌سازان که در مالکیت واحدهای ساخته شده شریک بودند، واحدهای نوساز را با قیمت بازار و نه قیمت تمام شده، عرضه می‌کردند. در بعضی موارد هم با توجه به سهم بالای این واحدها در میان تمام واحدهای نوساز، افزایش قیمت این واحدها تعیین‌کننده قیمت‌ها در بازار می‌شد؛ در نتیجه مصرف‌کننده نهایی بیشتر متضرر می‌شد.

3) اجرای مالیات‌های تنظیمی فراموش نشود: علاوه بر این، چون قدرت خرید مصرف‌کنندگان متناسب با قیمت بازار نبود، عملاً این واحدها در اختیار سازندگان و انبوه‌سازان می‌ماند. در غیاب ابزارهای تنظیمی مالیات بر خانه‌های خالی و مالیات بر عائدی سرمایه، این واحدهای نوساز احتکار و عاملی برای افزایش مجدد قیمت‌ها در بازار می‌شود. بنابراین حمایت از تولید و عرضه بدون اجرای مالیات‌های تنظیمی نمی‌تواند اهداف مورد نظر را تأمین کند.

4) سازندگان، مالک واحدها نشوند: وزارت راه و شهرسازی برای حمایت از سازندگان حمایت‌هایی چون تخفیف در هزینه پروانه ساخت، مالیات، تسهیل در صدور مجوزها و اعطای وام ساخت قابل انتقال به خریدار را انجام دهد، ولی مالکیت را به آن‌ها واگذار نکند. در این صورت است که سازندگان منفعت خود را فقط از تولید می‌بینند و ابزاری برای افزایش قیمت‌ها در بازار و همچنین انگیزه‌ای برای احتکار واحدهای مسکونی نخواهند داشت.

5) حمایت همزمان از عرضه و تقاضا: از آنجایی که این واحدها قرار است در زمین‌های دولتی ساخته شود، با تأخیر در دریافت هزینه زمین، می‌توان متقاضیان واقعی را توانمند ساخت. یعنی مصرف‌کننده نهایی هزینه ساخت را به سازنده پرداخت کند و پس از تحویل گرفتن واحد مسکونی خود، هزینه زمین را به صورت اقساط به دولت بپردازد. با این روش هم مسکن با هزینه تمام شده به دست مصرف‌کننده می‌رسد و هم دولت بدون نیاز به منابع بانکی، از تقاضا حمایت کرده است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بازار مسکن مهدی غلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۵۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پا قلب دوم انسان است، از این رو مراقبت از آن برای حفظ سلامتی بسیار ضروری است. نوعی کفی طبی ارتوپدی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات تولید شده که علاوه بر کاهش فشار غیرطبیعی به پا، از ایجاد بوی نامطبوع نیز جلوگیری می‌کند.

امروزه به دلیل مشغله‌های کاری و بالا رفتن میانگین سنی جامعه، مشکلات ارتوپدی نیز در حال افزایش است. عدم تشکیل شدن قوس کف پا و یا به عبارتی صافی کف پا باعث فشار غیرطبیعی وزن بدن به کف پا شده که عوارض ناشی از این فشار باعث درد زانو، لگن و کمر می‌شود.

کفی‌های طبی مخصوص صافی کف پا با داشتن برجستگی‌های متناسب با قوس کف پا و ساختار کف پا باعث حفظ سلامتی می‌‌شود. کارگاه تولیدی ایمانی اقدام به تولید کفی طبی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌کند که با برند پایپا طب در بازار قابل تهیه هستند.

این کفی‌ها که هم برای کفش‌های ورزشی و هم رسمی قابل استفاده هستند، از برجستگی‌ متناسب با قوس پا برخورداربوده و به حفظ ساختار قوس کف پا کمک شایانی می‌کنند. استفاده از این کفی‌های نانویی می‌تواند به اصلاح کف پای صاف نیز کمک کند و در عین حال کاربر از مزیت آنتی‌باکتریال بودن آن نیز بهره‌مند می‌شود.

این شرکت برای افرادی که با مشکل دیابت روبرو هستند  کفی طبی دیابتی تولید کرده است. افراد دیابتی‌ به طور معمول از گردش خون ضعیف و از دست دادن احساس در اندام‌های خود رنج می‌برند و این مشکل بیشتر در پای آن‌ها دیده می‌شود.

با پیشرفت دیابت، آن‌ها ممکن است به نوروپاتی مبتلا شوند که مشکلات حسی را به دنبال دارد و اغلب باعث می‌شود فشار و اصطکاک بیش از حد و سایر آسیب‌ها را به خوبی حس نکنند.

به همین دلیل، بیماران دیابتی در معرض زخم، عفونت و در موارد شدید قطع عضو هستند.

مناسب بودن کفش برای جلوگیری از اصطکاک، زخم‌های فشاری و فشار اضافی روی پا در این افراد بسیار مهم است. همچنین کفی‌ها به عنوان قسمت داخلی کفش، مستقیماً با کف پا در تماس هستند.

تعرق پا علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع و آزاردهنده باعث رشد باکتری و قارچ بین انگشتان و بیماری‌های عفونی می‌شود. کفی طبی دیابتی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌تواند در کاهش این مشکل موثر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • عرضه زمین راهگشا برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساخت مسکن است