Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه موسسات غیرانتفاعی گفت: بنا شده بود تا در اسفند ماه سال گذشته تجدیدنظری در سطح‌بندی موسسات انجام شود، اما متاسفانه ۴ سال از آخرین سطح بندی موسسات غیردفاعی گذشته و هنوز تغییری در آن ایجاد نشده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی آهون‌منش رئیس اتحادیه موسسات غیرانتفاعی با اشاره به اینکه سطح‌بندی موسسات غیرانتفاعی نیاز به بازنگری دارد، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده بنا شده بود تا در اسفند ماه سال گذشته تجدیدنظری در سطح‌بندی موسسات انجام شود و آمار جدیدی از واحدهای غیرانتفاعی و کیفیت آنها ارائه شود اما متاسفانه 4 سال از آخرین سطح ‌بندی موسسات غیردفاعی گذشته و هنوز تغییری در آن ایجاد نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: آخرین آماری که ما از سطح‌بندی موسسات غیرانتفاعی داریم مربوط به اسفند ماه 95 است که بر این اساس حدود 90 موسسه در سطح یک و 110 موسسه در سطح دو قرار دارند. 

آهومنش در ادامه بیان کرد: حدود 100 موسسه غیرانتفاعی سطح سه و چهار هستند و 90 موسسه نیز در سطح پنج قرار دارند. 

رئیس موسسات غیرانتفاعی در پایان خاطرنشان کرد:به این ترتیب 50 درصد موسسات غیرانتفاعی در سطوح یک تا سه قرار دارند و 50 درصد دیگر نیز در سطوح 4 و 5 هستند که باید کیفیت خود را به حد مطلوب برسانند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: موسسات غیرانتفاعی سطح بندی موسسات آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۵۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت کلزا از مزارع کرمانشاه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از آغاز برداشت کلزا از مزارع مناطق گرمسیر استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی چاله چاله امروز _ دوشنبه دهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برداشت کلزا در مزارع شهرستان قصرشیرین آغاز شده است، اظهار کرد: برداشت کلزا در مزارع مناطق سردسیر استان تا اواخر تیر ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه امسال ۴۰۱۹ هکتار از اراضی استان کرمانشاه زیر کشت کلزا رفته است، افزود: پیش بینی می‌شود امسال تولید کلزا در استان به حدود ۹۰۰۰ تن برسد که دو برابر سال گذشته خواهد بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال در مقایسه با سال زراعی گذشته افزایش حدود دو برابری سطح زیر کشت کلزا در استان را شاهد هستیم، خاطرنشان کرد: سال زراعی گذشته ۲۱۷۶ هکتار از اراضی استان زیر کشت کلزا رفته بود و حدود ۴۵۰۰ تن محصول در استان تولید شد.

چاله چاله با بیان اینکه شهرستان‌های کنگاور و سنقر و کلیایی با ۱۰۰۳ و ۲۰ هکتار به ترتیب بیشترین و کمترین سطح زیرکشت کلزای استان را دارند، اضافه کرد: به جز پاوه در همه شهرستان‌های استان کشت کلزا را داریم.

وی با اشاره به وضعیت مطلوب مزارع کلزای استان در بازدیدهای صورت گرفته، تاکید کرد: انتظار داریم امسال شاهد عملکرد خوب مزارع کلزای استان باشیم و چهار مرکز خرید تضمینی کلزا در استان راه‌اندازی شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال کلزا با قیمت تضمینی هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان از کشاورزان خریداری می‌شود، گفت: تمام کلزای تولیدی در استان توسط کارخانجات روغن‌کشی داخل استان خریداری خواهد شد و این شرکت قول پرداخت مطالبات کُلزاکاران استان در کمتر از یک ماه را داده است.

کد خبر 749083

دیگر خبرها

  • توجه به نیاز کارگران امری ضروری است
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع کرمانشاه
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران