Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حسن عظیم عراقی معاون تشخیص و پیشگیری سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره پوشش طرح خدمات حمایتی دانش آموزان با نیاز‌ها ویژه اظهار کرد: سال گذشته ۱۱ هزار پرونده خدمات حمایتی را بررسی کردیم که این پرونده‌ها ابتدا در سطح استان‌ها اسکن و بررسی و پس از آن به سازمان مرکزی ارسال می‌شود؛ با توجه به فرآیند‌های انجام شده تا کنون برای هشت هزار پرونده تامین اعتبار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: سعی می‌شود تا بعد از بررسی‌های نهایی هر چه سریعتر تامین هزینه‌ها که در بخش‌های کاشت حلزون، تعمیر قطعات کاشت حلزون، دندانپزشکی، داروها، خدمات بیمارستانی، سمعک و ویلچر در نظر گرفته شده است پرداخت شود.

عظیم عراقی اظهار کرد: اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرای خدمات حمایتی صد در صد تخصیص پیدا کرد و از سال گذشته تا کنون هیچ پرونده‌ای از این طرح باقی نمانده است.

معاون تشخیص و پیشگیری سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در پاسخ به این پرسش که آیا برای اجرای این طرح کمبود بودجه وجود دارد یا خیر؟ گفت: استان‌ها درخواست‌هایی مبنی بر افزایش بودجه دارند، اما با همین بودجه‌ای که فعلا در نظر گرفته شده است برای دانش آموزان با نیاز‌های ویژه تامین نیاز‌ها انجام شده است.

وی با بیان اینکه سال آینده هم اجرای طرح خدمات حمایتی انجام می‌شود، تصریح کرد: سعی می‌کنیم در صورت امکان خدمات جدیدی را اضافه کنیم که البته این بستگی به شرایط دارد. پوشش بیش از ۲۰ هزار دانش آموز در طرح خدمات حمایتی عظیم عراقی تصریح کرد: در نظر داریم تا سال آینده به جای افزایش کمی بر تعدد خدمات تمرکز داشته باشیم؛ از ابتدای اجرای طرح خدمات تا کنون بیش از ۲۰ هزار نفر از آن بهره گرفته‌اند و در نظر داریم تا اکنون تنوع خدمات را برای همه گروه‌های تحت پوشش داشته باشیم.

معاون تشخیص و پیشگیری سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور درباره ارائه خدمات حمایتی برای دندانپزشکی با نیاز‌های ویژه گفت: این دانش آموزان به دلیل شرایط خاص جسمانی نیازمند امکانات ویژه‌ای هستند بنابراین هزینه بالایی به دنبال دارد که سعی کردیم امسال برای اولین بار در طرح خدمات حمایتی آن را وارد کنیم.

وی تصریح کرد: خدمات حمایتی برای برخی شرایط خاص مانند استفاده از اندام مصنوعی یا مواردی از این قبیل هم که معمولا خدمات بیمه‌ای آن را تحت پوشش نمی‌گیرد، به کار گرفته می‌شوند.

عظیم عراقی بیان کرد: هر دانش آموز با نیاز‌های ویژه که در مدرسه تحصیل می‌کند و نیاز به تحت پوشش قرار گرفتن در  طرح خدمات حمایتی دارد می‌تواند از طریق مدرسه برای استفاده از این طرح اقدام کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار مدارس اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۵۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود

احمد لطفی به اشاره نام‌گذاری امسال به‌عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" پرداخت و بیان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم فرصت مناسبی است که با مشارکت مردم در تولید و اقتصاد، جهش ایجاد کرد و هر جایی که مردم حضور داشته‌اند و از ظرفیت آنها استفاده شده است شاهد رشد و موفقیت بیشتر بوده‌ایم.

رئیس شورای اداری تنگستان افزود: همه دستگاه‌های اجرایی بر اساس منویات مقام معظم رهبری که بر اساس یک راهبرد دقیق و کلی نظام ترسیم شده است موظف هستند زمینه مشارکت مردم در جهش تولید را فراهم کنند.

وی تخصیص اعتبارات سال ۱۴۰۲ را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: ۶۰ درصد اعتبارات تملک دارایی تنگستان معادل ۲۴۰ میلیارد تومان تخصیص یافت که در مقایسه با سال‌های گذشته مناسب است.

فرماندار تنگستان با اشاره به تخصیص اعتبارات ملی برای طرح‌های عمرانی در این شهرستان خاطرنشان کرد: علاوه بر اعتبارات تملک دارایی تنگستان طرح مهم از جمله ساخت سد، اسکله و بندر، خط ریلی، بزرگراه و مسکن به‌عنوان طرح‌های پیشران منابع آن از اعتبارات ملی تأمین شد.

لطفی افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی تنگستان باید توجه داشته باشند رسیدگی به درخواست‌های مردمی در چارچوب مقررات که در روز دیدار مردمی صورت می‌پذیرد بسیار مهم است که غالب آنها هم خیلی سنگین، پیچیده و مشکل نیست.

وی با تأکید بر این نکته که مدیران باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که در هفته ۲ روز به‌صورت میدانی امور اجرایی خود را پیگیری کنند اضافه کرد: یکی از معضلات مهم شهرستان تنگستان در ابتدای دولت سیزدهم آمار بالای مدارس تخریبی بود که تا پایان سال گذشته تعداد ۱۰ مدرسه از یک تا ۹ کلاس که فرایند آن از سال‌های گذشته شروع شده بود و کمترین پیشرفت فیزیکی داشت با تخصیص کامل منابع مورد نیاز، تکمیل و مورد بهره برداری قرار گرفت.

فرماندار تنگستان با اشاره به ساخت ۱۲۸ کلاس درس در این شهرستان تصریح کرد: در یک برنامه هدفمند با انعقاد تفاهم نامه مشترک بین فرمانداری شهرستان تنگستان و اداره‌کل نوسازی استان بوشهر تعداد ۱۲۸ کلاس درس با اعتباری بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان در مدت ۲ سال ساخته می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • تخصیص پروژه مسکن به بیش از هزار نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان
  • تخصیص پروژه مسکن به ۱۰۱۴ نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان زنجان
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود