Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار   حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، طرح تجهیز کارگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای از میان خیرین و حامیان طرح برند ملی چند ماهی می‌شود که در این دانشگاه  اجرایی شده است و واحد‌های مختلف دانشگاهی این طرح را پیش می‌برند؛ بر اساس این طرح تولیدکنندگان تجهیزات، بنگاه‌های فنی، کارخانه‌های صنعتی، خیرین و حامیان فناوری می‌توانند در طرح تجهیز هزار و ۲۰۰ کارگاه و آزمایشگاه در ۱۷۳ دانشکده فنی و حرفه‌ای حضور داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای بررسی این طرح و فعالیت‌های انجام گرفته با روسای دانشگاهی فعال در طرح برند ملی دانشگاه فنی و حرفه‌ای به مصاحبه پرداختیم.

حیدر میر فخرالدینی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره طرح برند ملی گفت: در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد ۷۰ کارگاه دانشجویی وجود دارد و دانشجویان در این محیط تحصیل می‌کنند.

وی ادامه داد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان واحد تحقیق و توسعه مراکز کار می‌کند و سعی کرده تجهیزات خوبی را بسازد و در حال حاضر در بحث کشاورزی و صنایع سرامیک به خوبی عمل کرده است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای یزد تصریح کرد: با کمک بخش خصوصی، کمیته امداد و خیرین توانسته‌ایم کارگاه‌های دانشگاه خود را تجهیز کنیم و برنامه‌هایمان را پیش ببریم.

ورود رشته‌های جدید درسی متناسب با نیاز صنعت

امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ۱۰ درصد ظرفیت کل دانشجویان کشور در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مازندران تحصیل می‌کنند و این دانشگاه توانسته با قطب‌های صنعتی استان تعاملات خوبی را داشته باشد.

وی ادامه داد: با شرکت‌های صنعتی بزرگ استان مازندران همکاری‌هایی داشته‌ایم و به واسطه این همکاری‌ها قرار شد تا  یک رشته جدید که مورد نیاز بخض صنعت است را وارد دانشگاه کنیم و از سوی دیگر آن‌ها تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه را تامین کنند.

احد بهشتی اصل رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: از گذشته‌های دور فعالیت برند ملی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای مازندران انجام می‌گرفت و اکنون با هویتی جدید به کار خود ادامه می‌دهد.

وی افزود: توانسته‌ایم همکاری خوبی را با خیرین داشته باشیم و در بحث در آمد زایی و اشتغال آفرینی به موفقیت‌هایی خوب برسیم.

کمک مالی معاونت علمی به دانشگاه فنی و حرفه‌ای

بهشتی اصل با بیان اینکه برای به روز کردن تجهیزات خود اقدام کرد‌ه‌ایم، گفت: با همکاری دیگر مراکز صنعتی موفق شدیم تجهیزاتمان را به روز کرده و کارگاه‌ها را به کیفیت لازم برسانیم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان تصریح کرد: بنا شده است با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مناطق سیل‌زده کار‌هایی را انجام دهیم و طرح‌های تحقیقاتی را پیش ببریم و بر همین اساس معاونت علمی مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان کمک مالی خواهد کرد.

ابراهیم احمدی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: ارتباط با صنایع موضوع مهمی است و متاسفانه هنوز نتوانسته‌ایم در این راستا  به خوبی قدم برداریم.

وی ادامه داد: ایجاد ارتباط با صنعت و همکاری با کارآفرینان در دستور کار قرار گرفته و تجهیز دانشگاه‌ها بدون استفاده  از هزینه دولتی از جمله برنامه‌های ماست.

احمدی با اشاره به چگونگی تجهیز کارگاه‌های دانشگاه بیان کرد: به دنبال این هستیم از طریق تجهیزات اسقاطی کارگاه‌هایمان را به کیفیت لازم برسانیم؛ یعنی  تجهیزات به صورت اسقاطی به دانشجویان ارائه شوند، همچنین به دنبال این هستیم تا این الگو را در تمام کشور اجرایی سازی کنیم.

محمد جامعی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: طرح مهندسی کارآمدی بر اولین بار در واحد دانشگاهی شیراز  اجرایی شده است.

وی ادامه داد: دوره‌های مختلفی در دانشگاه ایجاد می‌شوند و بر اساس آن‌ها تجهیزات مورد نیاز کارگاه‌ها تامین خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۶۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه

روزنامه «ال پائیس» اسپانیا: فشار دانشجویان آمریکایی، «جو بایدن» را در دوراهی حمایت از اسرائیل یا جلب رضایت بخشی از رای‌دهندگانش قرار داده است.

به گزارش مشرق از روزنامه ال پائیس اسپانیا، در بسیاری از دموکراسی‌های غربی، تلافی نظامی وحشیانه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه مردم غیرنظامی غزه در پی حمله حماس در ۷ اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، از سیاست خارجی فراتر رفته و به یک موضوع داخلی در این کشورها تبدیل شده است.

در این یادداشت آمده است: چند روزی است که پردیس‌های برخی از معتبرترین دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات‌هایی پیوسته‌اند که در روزهای پایانی هفته در شهرهایی مانند لندن، پاریس و نیویورک برگزار می‌شود؛ دانشجویانی که پایان فوری جنگ غزه را خواستار هستند.

ال پائیس در تشریح اهمیت گسترش اعتراض‌های ضد اسرائیلی در آمریکا به ویژه در بین دانشجویان می‌نویسد: معترضان درگیری با مقام‌های دانشگاهی و پلیس را که در آستانه رسیدن به ابعاد تاریخی است، در کشوری ادامه می‌دهند که صرف نظر از دموکرات بودن یا جمهوری‌خواه بودن دولت، بدون قید و شرط از اسرائیل حمایت می‌کند. نام‌هایی مانند کلمبیا، هاروارد، ییل، اموری یا امرسون در میان بیش از ۲۰ دانشگاهی هستند که با سازمان‌دهی این بسیج‌ها، در حال برانگیختن جامعه آمریکا هستند.

به نوشته این رسانه اروپایی، برخلاف دیگر اعتراض‌های گسترده‌ای که اخیراً در ایالات متحده تجربه شده است، مانند زندگی سیاه پوستان مهم است (Black Lives Matter/ پس از قتل جورج فلوید به دست پلیس در سال ۲۰۲۰) یا جنبش اشغال وال استریت (Occupy Wall Street/ که در سال ۲۰۱۱ در اعتراض به وضعیت ایجاد شده در این کشور به موجب بحران اقتصادی)، اعتراض‌های فعلی جامعه دانشگاهی، نه بر اساس یک موضوع داخلی بلکه بر اساس یک وضعیت غیرقابل قبول در خاورمیانه است که معترضان تا حدی دولت خود (آمریکا) را مسئول آن می‌دانند.

برای یافتن بسیجی مشابه آنچه اکنون در آمریکا شاهد هستیم، باید به حدود ۴۰ سال قبل برگردیم، زمانی که خشم جهانی علیه رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی دانشجویان آمریکایی را از کلاس‌های درس بیرون راند.

به نوشته ال پائیس، تفاوت اعتراض‌های کنونی این است که اکنون آمریکا در یک جنگ فرهنگی و در یک قطبی‌سازی سیاسی بی‌سابقه غوطه‌ور است که پوپولیسم فوق محافظه‌کار که بزرگترین نماینده آن دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری سابق است، از آن سوء استفاده کرده است و این مساله، تهدید ایجاد شکاف و گسست در صفوف دموکرات‌ها به فاصله چند ماه از انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را در پی دارد.

در ادامه این گزارش آمده است: تصمیم ریاست دانشگاه کلمبیا برای تعلیق دانشجویانی که اعتصاب‌ها را رها نمی‌کنند و دستور پلیس نیویورک برای ورود به محوطه دانشگاه و اخراج معترضان (اقدامی که در ساعات اولیه دیروز تکرار شد) از دو هفته پیش درگیری‌هایی را تشدید کرده که یادآور اعتراض‌ها علیه جنگ ویتنام است؛ روندی که می‌تواند به مانعی جدی برای جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا تبدیل شود که سودای انتخاب مجدد را در سر می‌پروراند.

چنان که ال پائیس تصریح می‌کند: هیچ دولتی نباید تعجب کند که تصاویر از فاجعه‌ای که در غزه رخ می‌دهد، وجدان‌ها در هزاران کیلومتر دورتر را برانگیزد؛ و البته کسانی که می‌توانند برای جلوگیری از این فاجعه مداخله کنند باید وارد عمل شوند. جو بایدن، سیاستمداری است که نتانیاهو بیشتر به او وابسته است و می‌تواند او را مجبور به آتش‌بس کند و وضعیت ناامیدکننده غیرنظامیان فلسطینی را پایان دهد و این دقیقا مساله‌ای است که دانشجویان آمریکایی آن را درک می‌کنند و نسبت به آن آگاه هستند.

دیگر خبرها

  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • شوک به آبی‌های پایتخت، فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی و تنها امید بایدن
  • شوک به آبی‌های پایتخت، تنها امید بایدن و فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند