Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان مهدی‌شهر با انتقاد از دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به خاطر تعلل در ساخت خانه بهداشت و درمانگاه روستای فولادمحله گفت: تعارفی در بیان ضعف خدمت‌رسانی به روستاییان نداریم.به گزارش بلاغ، حسن ارگی در گفت‌وگو با خبرنگار  در مهدی‌شهر درباره وضع درمانگاه فولادمحله که در روزهای اخیر سبب گلایه‌هایی از سوی مردم این منطقه شده است، اظهار کرد: مردم مراجعه مکرری به فرمانداری مهدی‌شهر و استانداری سمنان در خصوص تأخیر و تعلل دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در ساخت خانه بهداشت و درمانگاه روستای فولادمحله داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فولادمحله، بزرگ‌ترین روستای شهرستان مهدی‌شهر است و متأسفانه به علت تعلل مدیریت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در مدیریت ساخت این مجموعه اعتراضاتی از سوی مردم بروز پیدا کرد؛ در این راستا وعده کردیم تا بازدیدی از این محل داشته باشیم و امروز به فولادمحله آمدیم تا مشکل مردم بررسی شود.

فرماندار مهدی‌شهر گفت: متأسفانه علی‌رغم اینکه شورای اسلامی و دهیاری فولادمحله زحماتی کشیدند و در محل حضور پیدا کردند، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در منطقه حضور نیافت و مطلع شدیم با بالگرد اورژانس در حال دور زدن در منطقه است.

ارگی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تا امروز در پیگیری خواسته به‌حق مردم فولادمحله در ساخت خانه بهداشت و درمانگاه روستا تعلل کرده است، اضافه کرد: وظیفه داریم به‌عنوان نماینده دولت بدون تعارف در راستای خدمت‌رسانی به مردم به‌ویژه روستاییان که مردمانی سخت‌کوش هستند، با تعلل ها برخورد و انتقاد خودمان را اعلام می‌کنیم.

وی با بیان اینکه هر چه زودتر این طرح که مستقیم با سلامت شهروندان است تکمیل شود، تصریح کرد: کوتاهی‌ای که از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان صورت گرفته است، هرچه سریعتر رفع شود.

فرماندار مهدی‌شهر با تأکید بر اینکه بهداشت و سلامت مردم موضوعی نیست که با آن تعارف کنیم، اظهار کرد: امید داریم دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به عنوان متولی امر سلامت، اهمیت آن را بیش از پیش درک کند و اقدام مجدانه‌ای در این زمینه داشته باشد.

به گزارش فارس؛ مردم روستای فولادمحله در شمال مرکز استان سمنان در روزهای اخیر گلایه‌هایی از خدمات نامطلوب بهداشتی و درمانی در این روستای پرجمعیت داشتند و فرماندار مهدی‌شهر در بازدید امروز خود، دغدغه‌های آن‌ها را بررسی کرد.

 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۶۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس ۱۱۵ در دهستان شلیل
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی