Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@12:47:09 GMT

مراقب چاقی بعد از روزه‌داری باشید!

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۲۶۷۳۳

هادی عبدالله زاد در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه استفاده از برکات روزه داری در ماه مبارک رمضان در صورت داشتن تغذیه سالم و درست در این ماه است، گفت: افراد نباید به خاطر روزه داری در طول روز دست به پرخوری در وعده‌های افطار و شام بزنند و یا وعده سحر را آنقدر حجیم استفاده کنند که در طول روز گرسنه نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی تصریح کرد: پُرخوری و مصرف غذاهای حجیم نه تنها به رفع گرسنگی در طول روز کمک چندانی نمی‌کند، بلکه موجب افزایش وزن و چاقی پس از ماه مبارک رمضان می‌شود.
 
مدیرگروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: تعداد وعده‌های غذایی در زمان روزه داری مانند دیگر روزهای عادی سال است و افراد هر سه وعده غذایی را در ماه مبارک رمضان باید داشته باشند.
 
عبدالله زاد تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان وعده افطار مانند وعده صبحانه است و افراد می‌توانند برای این وعده از آب گرم همراه با خرما، لقمه نان و پنیر و سبزی، شیربرنج، فرنی و یا انواع سوپ و آش استفاده کنند.
 
وی مصرف زولبیا و بامیه را مناسب ندانست و افزود: این خوراکی حاوی مقادیر بالای چربی و شکر است و مصرف زیاد آن می‌تواند موجب افزایش وزن افراد شود.
 
عبدالله زاد بر ایجاد فاصله بین وعده افطار و شام تاکید کرد و افزود: افراد باید بعد از گذشت حداقل یک ساعت از افطار یک شام ساده صرف کنند و می‌توانند در این وعده از انواع مواد غذایی مانند انواع پلوها و خورش‌ها استفاده کنند.
 
این متخصص تغذیه بر سبک بودن وعده شام تاکید کرد و افزود: استفاده از غذاهای حجیم در این وعده موجب بی حالی افراد شده و خواب آنها را دچار اختلال می‌کند.
 
وی افزود: در فاصله بین شام تا زمان خواب هم مصرف انواع میوه توصیه می‌شود.
 
عبدالله زاد با بیان اینکه وعده سحری مشابه وعده ناهار است، گفت: متأسفانه برخی عادت دارند که وعده سحری را حذف می‌کنند که این کار بسیار خطرناک است و در بلندمدت موجب ایجاد مشکلاتی در دستگاه گوارش می‌شود.
 
رئیس انجمن تغذیه استان کرمانشاه مصرف شیرینی جات را برای وعده سحر مناسب ندانست و افزود: مصرف انواع شیرینی در این وعده موجب افزایش قند خون شده و به تبع آن انسولین بدن افزایش یافته و افت قند خون رخ می‌دهد و فرد دچار ضعف و بی حالی می‌شود.
 
عبدالله‌زاد افزود: همچنین مصرف غذاهای شور و پرادویه و نیز غذاهای سرخ کردنی در این وعده توصیه نمی‌شود و افراد می‌توانند از انواع خورش و پلو در وعده سحری استفاده کنند.
 
وی تاکید کرد: در وعده سحر همچنین مصرف چای توصیه نمی‌شود، چرا که چای مدر (ادرار آور) است و می‌تواند احساس تشنگی در طول روز را تشدید کند.
 
این متخصص تغذیه بر مصرف هشت لیوان مایعات در طول وعده افطار تا سحر تاکید کرد و افزود: مصرف سبزیجات و انواع میوه نیز در این وعده توصیه می‌شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۶۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی مرکز مبادله طلا و ارز:سکه‌های حراج شده استاندارد بانک مرکزی هستند/مراقب فریب سودجویان باشید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اصغر بالسینی اظهار کرد: سکه تمام بهار آزادی عرضه‌شده در مرکز مبادله ایران، ۸.۱۳۶گرم است. دارندگان توجه داشته باشند که عیار آن ۹۰۰ در هزار بوده و طرح روی سکه تمام بهار آزادی ضرب بانک مرکزی نیز تصویر امام خمینی (ره) و بارگاه امام رضا(ع) است.

ایسنا نوشت:وی افزود: طرح دو طرف سکه ربع و نیم بهار آزادی نام مبارک امام علی(ع) و بارگاه امام رضا(ع) است؛ عیار هر دو سکه ۹۰۰ در هزار است. وزن نیم‌سکه ۴.۰۶۸گرم است و این عدد برای ربع سکه ۲.۰۳۴ گرم است.

بالسینی یادآور شد: عیار هر سه نوع سکه تحویل‌داده‌شده در مرکز مبادله ایران، ۹۰۰ در هزار و معادل ۲۱.۶ است.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900614

دیگر خبرها

  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • هشدار به خریداران امتیاز مسکن دولتی | مراقب سلب امتیاز باشید!
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • ‌آغاز فعالیت سامانه بارشی از امشب در فارس‌/ مراقب آبگرفتگی معابر باشید
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!
  • سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران: سکه‌ های حراج شده کاملاً استاندارد بانک مرکزی است/ مراقب فریب سودجویان باشید
  • سخنگوی مرکز مبادله طلا و ارز:سکه‌های حراج شده استاندارد بانک مرکزی هستند/مراقب فریب سودجویان باشید