Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید ابوالفضل موسوی بیوکی، نماینده یزد و عضو کمیسیون عمران مجلس، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اعتمادآنلاین، درباره علت گران شدن مسکن، گفت: دولت‌های نهم و دهم مسکن مهر را در اولویت قرار دادند و یک‌سری مسکن تولید کردند؛ در دولت‌های نهم و دهم پروژه مسکن مهر آغاز شد و در دولت‌های یازدهم و دوازدهم تقریباً رو به اتمام بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسکن مهر در دولت یازدهم به نتیجه رسید و در قانون بودجه هم دیده شد که تا آخر سال جاری باید تمام شود.

 

او ادامه داد: عرضه و تقاضا در بازار مسکن طی دو سال اخیر به هم خورده است؛ چون دولت یازدهم تنها مشغول مسکن مهر شد و نتوانست طرح‌های دیگر را در نظر بگیرد. برای کاهش نرخ مسکن به اندازه لازم و کافی قانون داریم و نیاز به قانون جدیدی نیست. ما نمی‌توانیم بگوییم ضعف قانونی داریم. دولت باید برای اجرای قوانین موجود برنامه داشته باشد. دولت در برنامه‌ای اعلام کرد که طی سال‌ 98 تا 99، 900 هزار واحد مسکونی تولید می‌کند، در حالی که در دولت‌های نهم و دهم سالانه یک میلیون واحد مسکونی تولید شد و تا حدودی وضع‌مان بهبود یافت؛ هدف‌گذاری‌ای که دولت انجام داده است هدف‌گذاری مطلوبی نیست.

 

این عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: با توجه به فاصله‌ای که در تولید مسکن به وجود آمده، برای مدیریت بازار و تعادل میان عرضه و تقاضا نیازمند افزایش تولید هستیم. در حال حاضر تولیدمان کم شده است.

 

موسوی با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به مسکن استیجاری گفت: دولت باید به فکر تامین مسکن و کاهش قیمت مسکن استیجاری باشد. بنابراین منتظر دولت هستیم تا برنامه‌ای در این راستا ارائه دهد و به تامین مسکن استیجاری توجه بیشتری کند.

 

او با اشاره به پروژه مسکن اجتماعی تصریح کرد: مسکن اجتماعی برای قشر متوسط و پایین، که نه می‌توانند مسکن بخرند و نه توان اجاره کردن خانه دارند، بسیار مناسب است. این قشر فقط در بخش مسکن اجتماعی باید دنبال مسکن باشند که این را هم در طرح جامع مسکن آورده‌ایم. همچنین جلسات ما با وزرات راه در خصوص طرح جامع مسکن ادامه دارد که این طرح شامل مسکن تملکی، استیجاری، اجتماعی و تولید مسکن در بافت‌های فرسوده و در بخش‌های حاشیه‌نشینی می‌شود.

 

این نماینده مجلس با بیان اظهارات وزیر راه مبنی بر افزایش 65 درصد تسهیلات ساخت مسکن و عدم افزایش وام خرید مسکن، درباره علت عدم افزایش وام خرید مسکن این‌طور گفت: چون خیلی عدد موثری نیست؛ مثلاً در حال حاضر سقف وام مسکن 80 تا 100 میلیون تومان است، اگر حتی وام خرید مسکن 200 میلیون تومان هم بشود، زوجی که قصد وام گرفتن دارند باز به سقفی که می‌خواهند نمی‌رسند.

 

موسوی تاکید کرد: قبل از انقلاب فردی که درآمد ماهانه داشت فاصله‌اش تا خرید خانه حدود 10 سال بود؛ اوایل انقلاب این فاصله به 12 سال رسید؛ در زمان جنگ به حدود 30 سال رسید و در دولت‌های هفتم و هشتم این زمان به حدود 17 سال رسید. در حال‌ حاضر مجدداً نرخ مسکن افزایش پیدا کرده و یک کارمند برای خرید خانه باید 50 سال کار کند. بنابراین فاصله سالی خرید خانه زیاد شده است.

 

این عضو کمیسیون عمران گفت: مسکن استیجاری باید به طور ویژه‌ای مورد توجه قرار گیرد، چون قیمت اجاره این مسکن‌ها بسیار بالا رفته و باید سعی کنیم آن را کنترل کنیم. باید آن کاری را که برای مسکن مهر انجام دادیم، برای مسکن استیجاری هم انجام دهیم و دولت نیز نظارتی در این خصوص داشته باشد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۳۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۱ هزار نفر در استان قم صاحب خانه می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمد آقامیری در چهارمین جلسه شورای تامین مسکن استان قم اظهار کرد: تخصیص سه هزار واحد مسکونی ویژه محرومان بنابر هماهنگی‌های لازم با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام می‌شود.

استاندار قم بیان کرد: ساخت ۶۳ هزار واحد مسکونی در دستورکار قرار داشت که این آمار به ۷۱ هزار رسیده است.

وی افزود: استان قم سکان‌دار ساخت مسکن در کشور می‌باشد که این رتبه مرهون تلاش دستگاه‌های مربوطه و اداره کل راه و شهرسازی است‌.

آقامیری خاطرنشان کرد: آمار بانک‌هایی که در طرح نهضت مسکن ملی همکاری لازم را ندارند، طی روزهای آتی به ریاست جمهوری و بانک مرکزی اعلام خواهد شد.

کد خبر 6088417

دیگر خبرها

  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • رشد ۴۲ درصدی اجاره خانه در فروردین ۱۴۰۳
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • عرضه زمین راهگشا برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساخت مسکن است
  • آغاز عملیات اجرایی واحد‌های مسکن ملی خبرنگاران
  • ۷۱ هزار نفر در استان قم صاحب خانه می‌شوند
  • با کمتر از ۲ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم ؟
  • تاثیر سفر‌های نوروزی در بازار مسکن شمال