Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر توسعه فناوری‌های سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به حمایت‌های این وزارت‌خانه از حوزه دانش‌بنیان، گفت: صدور مجوز برای شرکت‌ها در حال حاضر آسان‌تر شده و در اداره کل تجهیزات پزشکی و سازمان غذا و دارو "میز خدمت" طراحی شده است.

حسین وطن‌پور در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در بیانات اخیر خود مبنی بر «تشکیل گروه‌های علمی و همکاری با مراکز و شرکت‌های دانش‌بنیان» که در جمع نمایندگان تشکل‌های «علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و صنفی دانشجویان» عنوان شده است، تأکید کرد: در حوزه سلامت، دفاع خوبی در حوزه دانش‌بنیان وجود دارد؛ چرا که در سطح دانشگاه‌ها به خوبی در این زمینه فرهنگ‌سازی شده و رویدادهای استارتاپی متعدد و تخصصی در دانشگاه‌ها برگزار می‌کنیم که با استقبال دانشجویان همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در غالب این رویدادهای استارتاپی، برای حل یک مسئله، ایده یا راهکار مناسب ارائه می‌شود. دانشجویان در این رویدادها یاد می‌گیرند چگونه همکار انتخاب کنند و ضمن تمرین کار گروهی، طراحی کسب و کار دانش‌بنیان را تجربه می‌کنند.

رئیس دفتر توسعه فناوری‌های سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی در زمینه برگزاری استارتاپ‌ها فعال شده‌اند و هر یک تا دو ماه یک بار در کشور رویداد استارتاپی با موضوع اختصاصی در سطح ملی برگزار می‌شود.

وطن‌پور افزود: بدین ترتیب دانشجویان صاحب ایده و نوآوری راهنمایی می‌شوند که چطور شرکت راه‌اندازی کنند. شرکت‌ها می‌توانند بعد از راه‌اندازی، در مراکز رشد پذیرش شده و در دانشگاه مستقر شوند.

وی با اشاره به حمایت ۶ صندوق پژوهش و فناوری از شرکت‌های حوزه علوم پزشکی و سلامت، تأکید کرد: منابع خوب مالی برای حمایت وجود داشته و فضای خوبی برای فعالیت‌های دانشجویان فراهم است. تنها نگرانی این است که اعضای هیئت علمی با دانشجویان در این حوزه همکاری و در قالب یک تیم، متشکل از یک الی دو عضو هیأت علمی و چند دانشجو، فعالیت کنند.

رئیس دفتر توسعه فناوری‌های سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ذیل دیگر حمایت‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از حوزه دانش‌بنیان، گفت: مراکز تحقیقاتی را از طریق بودجه و اعتبارات خاص به انجام پروژه‌هایی تشویق می‌کنیم که منجر به تولید محصول شود. همچنین در مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) به ایده‌هایی که بتواند به محصول تبدیل شود، گرنت اعطا می‌شود.

وطن‌پور با اشاره به اینکه لیستی از فراخوان‌های وزارت بهداشت در اختیار فارغ‌التحصیلان مقطع دکتری قرار می‌دهیم تا برای تأمین نیازها و حل مسائل و مشکلات راهکار ارائه دهند، تأکید کرد: مسیر تولید محصول از پژوهش می‌گذرد. در حوزه دانش‌بنیان اجازه کپی‌برداری نمی‌دهیم؛ بلکه روی محصولی کار می‌کنیم که در داخل تولید نمی‌شود یا در دنیا وجود ندارد. این محصول معمولاً از تکنولوژی بالایی برخوردار است و فناوری نیز مبتنی بر پژوهش و علم پیش می‌رود.

وی افزود: حوزه دانش‌بنیان از مسیر پژوهش می‌گذرد و آن کسی که پژوهشگر خوبی است، می‌تواند فناور خوبی هم باشد؛ بنابراین پژوهشگری منحصر به نوشتن مقاله نیست، به ویژه آنکه اساساً بعضی ایده‌های استارتاپی نباید به مقاله تبدیل شوند؛ چرا که اطلاعات آن‌ها برای همه افشا می‌شود.

رئیس دفتر توسعه فناوری‌های سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه صدور مجوزها برای شرکت‌ها در حال حاضر آسان‌تر شده و در اداره کل تجهیزات پزشکی و سازمان غذا و دارو "میز خدمت" طراحی شده است، گفت: اگر چه بدنه کارشناسی به سرعت حوزه دانش‌بنیان ارتقا پیدا نکرده، اما سرعت تأیید شرکت‌ها افزایش پیدا کرده و شاهد افزایش خرید از شرکت‌های دانش‌بنیان در هیئت امنای ارزی هستیم.

وطن‌پور ادامه داد: از شرکت‌ها خواستیم زمانی که محصول تولید می‌کنند، خودشان استانداردهای محصول را به اداره کل تجهیزات پزشکی یا معاونت غذا و دارو ارائه کنند. در این حوزه اگرچه حمایت‌ها ایده‌آل نشده، اما همه مدیران در این میدان پا وسط گذاشته‌اند و کمک می‌کنند.

وی درباره "میز خدمت" گفت: در میز خدمت برای شرکت‌های دانش‌بنیان مسیر ویژه‌ای در نظر گرفته می‌شود که برای اخذ مجوز گرفتار سیستم‌های بوروکراسی داخل سازمان‌ها نشوند. آن‌ها در این مسیر راهنمایی می‌شوند چطور اسناد و مدارک خود را آماده کنند و تحویل دهند؛ زیرا بسیاری از شرکت‌ها نمی‌دانند چطور برای محصول پرونده درست کنند و آن را ارسال کنند. میزهای خدمت بعد از ارسال پرونده در خود سازمان پرونده را از قسمت‌های مختلف پیگیری می‌کند تا مجوز صدور پروانه سریع‌تر صادر شود.

رئیس دفتر توسعه فناوری‌های سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه اسامی مختلف همچون میز خدمت یا لاین ویژه به خدمات فوق داده شده است، گفت: باید صبوری کنیم تا این موارد مسیر حرکت خود را پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رهبری رمضان سال 98 شرکت های دانش بنیان میز خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۳۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور دردانشگاه شمال آمل
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است