Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-01@17:01:57 GMT

جاده‌های آینده زیر چرخ خودران‌های برقی + تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۳۵۹۹۷

جاده‌های آینده زیر چرخ خودران‌های برقی + تصاویر

تین‌نیوز | 

در روزگاری که خیابان‌ها شلوغ‌تر می‌شوند، پارکینگ‌ها انباشته‌تر و هوا سنگین‌تر، بازار خرید و فروش اسکیت‌بورد و دوچرخه‌های برقی دارد به تدریج داغ می‌شود. آیا زمان برای جایگزینی خودران‌های الکتریکی کوچک فرا رسیده است؟

هاوربورد Hoverboard

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصاد آنلاین، هاوربورد یا اسکیت بورد برقی می‌تواند تا ساعتی ۱۸ کیلومتر سرعت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شتاب، ترمز و تغییر جهت این نوع از اسکیت بورد را می‌توان با کمک دستگاه کنترل یا نصب اپلیکیشن در تلفن هوشمند تنظیم کرد.

تک چرخه Monowheel

مونو ویل یا تک چرخه، موتوری الکتریکی به قدرت ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ وات دارد. وزن تک چرخه ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم و حداکثر سرعت آن ۲۰ کیلومتر در ساعت است. شتاب و توقف این وسیله با فشار پنجه و پاشنه پا تنظیم می‌شود. با هر بار شارژ، تک چرخه می‌تواند تا یک مسافت۴۰ کیلومتری زیر رکاب شما باشد.

رانَک Segway

Segway یک وسیله نقلیه برقی یک نقره با سرعت ۲۰ کیلومتر در ساعت با دامنه حرکتی ۳۸ کیلومتری است. با هر بار شارژ می‌توان ۸ الی ۱۰ ساعت از این وسیله استفاده کرد. رانَک فرمان دارد و راننده روی صفحه‌ای می‌ایستد که بین دو چرخ واقع شده است. تولید Segway از سال ۲۰۰۱ در آمریکا شروع شد.

اسکیت برقی

به گزارش دویچه وله، این اسکیت‌ها در عمل مثل کفشی برقی هستند که زیر آن غلتک گذاشته باشند. آنها طوری تنظیم شده‌اند که کاربر را در وضعیت تعادل نگاه می‌دارند و در صورت شارژ کامل، تا ۴۵ دقیقه قابل استفاده هستند. اسکیت‌های برقی تنها ۷ کیلو وزن دارند و حمل آنها بسیار راحت است. سرعت اسکیت الکتریکی ۱۲ کیلومتر در ساعت است یعنی سه برابر سریع‌تر از پیاده‌ رفتن.

واک کار

واک کار اختراع یک ژاپنی ۲۶ ساله و رقیب کوچکتر هاوربورد است. کوچکترین وسیله نقلیه برقی دنیا که تنها ۲ کیلو و ۸۰۰ گرم وزن دارد و اندازه یک لپ تاپ است. واک کار به راحتی در کوله پشتی یا کیف شما جا می‌گیرد و می‌تواند کاربری تا وزن ۱۲۰ کیلوگرم را با سرعت ۱۶ کیلومتر در ساعت جابجا کند. شارژ کامل آن یک ساعت وقت لازم دارد و بعد از شارژ هم یک ساعت به شما سواری می‌دهد.

اسکیت بورد برقی

شما با اسکیت بورد برقی تنها یک اسکیت یا لانگ بورد موتوری ندارید، بلکه می‌توانید پیچ و تاب‌ها و حرکات اسنوبورد را هم با آن انجام دهید. قدرت موتور اسکیت بورد ۳۰۰۰ وات است و برخی از مدل‌های آن می‌توانند تا ۴۰ کیلومتر سرعت داشته باشند. راکب اسکیت بورد می‌تواند با کمک دستگاه کنترل، سرعت، ترمز و گردش چرخ‌ها را در اختیار داشته باشد.

اسکوتر برقی

طراحی ساده و جمع و جور بسیاری از اسکوترهای برقی به گونه‌ای است که راکب می‌تواند آن را در چمدان بگذارد یا با خود به داخل اتوبوس و قطار ببرد. با این روروک الکتریکی می‌توان در شهر با سرعت ۲۰ کیلومتر از اینجا به آنجا رفت و از هر مفر تنگ و باریکی عبور کرد. راندن آن نیز دشوار نیست و از عهده همه بر می‌آید.

دوچرخه برقی

دوچرخه‌های برقی در سال‌های اخیر در حمل و نقل درون شهری جای ویژه‌ای یافته‌اند. این دوچرخه‌ها یک موتور الکتریکی کوچک دارند که با پدال زدن کار می‌کنند و می‌توانند تا ۲۵ کیلومتر در ساعت سرعت داشته باشند. هر چه سرعت و توالی پدال زدن راکب بیشتر باشد، سرعت دوچرخه بیشتر خواهد شد. با یک دوچرخه برقی شارژ شده می‌توان مسافتی بین ۲۵ تا ۶۰ کیلومتر را طی کرد.

دوچرخه درشکه‌ای برقی

این دوچرخه‌ها مناسب کسانی هستند که بچه دارند یا بار حمل می‌کنند. کارکرد و ترکیب آنها همانند دوچرخه برقی ساده است اما برای تضمین ایمنی و حفظ تعادل دوچرخه در زمان توقف، به یک میل فرمان و یک پایه دو لبه نیز مجهزند.

چارچرخه برقی

این وسیله نقلیه نقلی در واقع همان دوچرخه برقی است که دستی به سر و گوشش کشیده و اتاقکی برای آن درست کرده باشند. موتوری ۲۵۰ واتی دارد و می‌تواند مسافتی ۶۰ کیلومتری را طی کند. کابین راننده نیز یک قالب آلومینیومی است که رویش را پارچه ضد آب کشیده‌اند. PodRide ترکیبی از دوچرخه و خودرو و ابتکار مایکل کیل‌من، مهندس سوئدی است.

خودرو برقی تاشو

یک استارتاپ اسرائیلی این خودروی برقی را برای سهولت پارک در شهرها ساخته است. این وسیله دو نفره می‌تواند با فشار یک دکمه، کوتاه و فشرده شود و به صورت یک موتورسیکلت در بیاید. سرعت آن تا ۹۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد و با شارژ کامل باتری می‌توان با آن تا ۱۵۰ کیلومتر رانندگی کرد.

صندلی چرخدار برقی (Shoprider)

این یک خودران برقی برای سالمندان یا معلولانی است که می‌خواهند در هوای بارانی و طوفانی هم امکان تردد داشته باشند و به خرید یا دیدار کسی بروند. در صورت مساعد بودن هوا، درها را می‌توان برداشت. قدرت "صندلی چرخدار برقی" ۱۵۰۰ وات و سرعت آن حداکثر ۱۵ کیلومتر در ساعت است. وقتی وسیله کاملا شارژ باشد، تا ۴۰ کیلومتر می‌توان با آن راند.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمل و نقل موتورسیکلت خودرو برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۵۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان

تین نیوز

قرارداد مشارکت در ساخت و راه اندازی دو ایستگاه شارژ خودرو و موتورسیکلت برقی در حاشیه دومین نمایشگاه حمل ونقل دانش بنیان در اصفهان میان شهرداری این شهر و شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) به امضا رسید.

به گزارش تین نیوز، معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: احداث و بهره برداری از دو جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی با مشارکت شهرداری اصفهان با شرکت مپنا صورت می گیرد.

حسین حق شناس با اشاره به قرارداد دو ایستگاه شارژ شرکت مپنا در اصفهان اظهار کرد: توسعه خودروهای برقی در کلان شهرها به منظور کاهش آلاینده ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به جزئیات این پروژه افزود: در راستای سیاست گذاری کلی حوزه حمل ونقل برای توسعه حمل ونقل پاک و زمینه سازی برای استفاده شهروندان از وسایل نقلیه برقی، تفاهم نامه ای بین شهرداری اصفهان و شرکت مپنا برای احداث تعدادی جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی منعقد می شود.

معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تصریح کرد: دو جایگاه از این ایستگاه ها که جانمایی آن قطعی شده، در حال احداث است که یکی از این ایستگاه ها در خیابان فرایبورگ در منطقه ۶ اصفهان و ایستگاه دیگر در محدوده میدان بزرگمهر در منطقه ۴ اصفهان قرار دارد.هر ایستگاه شامل یک شارژر 60 کیلو وات شارژر سریع برای خودرو و دو شارژر AC موتورسیکلت است. 

وی با اشاره به احداث این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری اصفهان و شرکت مپنا ادامه داد: بخشی از زیرساخت های این دو ایستگاه توسط شهرداری تامین می شود و تامین تجهیزات شارژ این دو ایستگاه توسط شرکت مپنا صورت می گیرد.

حق شناس با بیان اینکه خدمات بهره برداری از این ایستگاه ها تا شش سال توسط شرکت مپنا انجام می شود و پس از شش سال با پایان دوره تفاهم نامه ممکن است بهره برداری از این ایستگاه ها توسط شهرداری یا شرکت مپنا یا هر شرکت دیگری انجام شود، تاکید کرد: با توجه به گسترش استفاده از وسایل نقلیه برقی در آینده، احداث و راه اندازی این دو ایستگاه کافی نیست و با توجه به توانمندی بخش خصوصی می توانیم در آینده تعداد بیشتری از این ایستگاه ها را در شهر اصفهان احداث و راه اندازی کنیم.

وی با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی در راستای توسعه استفاده از وسایل نقلیه برقی افزود: احداث و راه اندازی این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری و بخش خصوصی بیشتر در راستای فرهنگ سازی و آشنایی مردم با وسایل نقلیه برقی، نحوه شارژ آن ها و آشنایی و آگاهی مردم با فرایند تردد خودروهای برقی است.

دومین نمایشگاه حمل ونقل دانش بنیان در اصفهان، یازدهم تا چهاردهم اردیبهشت با حضور سازمان ها و شرکت های فعال در حوزه حمل ونقل و با شرکت شرکت های دانش بنیان در محل دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

برگزاری این نمایشگاه و رویداد حمل ونقلی با حضور شرکت های دانش بنیان، فناور، دانشجویان، اساتید و کارشناسان و مدیران دستگاه های دولتی با محورهای کاهش آلودگی هوا، وسایل برقی و تجهیزات شارژ، هوشمندسازی و هوش مصنوعی، مدیریت ترافیک و اطلاع رسانی تجهیزات حمل ونقل ریلی برگزار می شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • ایستگاه‌های شارژ موتورهای برقی در ۲ نقطه شهر اصفهان به‌صورت پایلوت نصب می‌شود
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا: ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • پیش‌بینی وزش باد و خیرش گردوخاک در قم
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • سریع‌ترین خودروهای رکوردشکن تاریخ، هواپیماهای بدون بال با سرعت 1000 کیلومتر (+عکس)
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد