Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-05@17:03:29 GMT

اجازه ندهید اعتماد به آموزش و پرورش خدشه‌دار شود

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۳۷۲۸۲

اجازه ندهید اعتماد به آموزش و پرورش خدشه‌دار شود

به گزارش ایکنا از مازندران حسین حسن‌نژاد معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران، شامگاه دیروز نهم خردادماه در دومین همایش تجلیل از نخبگان قرآنی فرهنگی و دانش‌آموز که در استانداری مازندران برگزار شد، اظهار کرد: وقتی قرآن کریم با صدای خوش تلاوت می‌شود احساس آرامش می‌کنیم گویی آیات الهی از عمق وجودمان و به روحمان پیوسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه قرآن کریم ما را از حقیقت وجودمان آگاهی می‌کند، افزود: یکی از دلایل اسلام آوردن اعراب جاهلیت این بود که گویی کلام الهی در وجود آنها از ازل بوده که با یادآوری پیامبر اسلام(ص) آنها توانستند بین حقیقت خود و قرآن ارتباط برقرار کردند.
حسن‌نژاد با بیان اینکه سکوت در برابر قرائت قرآن برای تدبر بیشتر نیست، تصریح کرد: سکوت در برابر قرآن به معنای این است که قرآن نور و حقیقت محض است و شناخت دیگر مسائل با قرآن انجام می‌شود و چیزی در برابر حقیقت قابل طرح نیست.
وی ادامه داد: توسل به قرآن تحمل رنج و سختی دنیایی را برای ما آسان‌تر کرده و قرآن برای مومنان، نور، شفا و درمان است.
معاون استاندار مازندران گفت: نگاه ما این است که همه دانش‌آموزان و معلمان از انسان‌هایی فرهیخته و زحمت‌کش هستند و باید بدانیم همان قرآنیانی که مقام معظم رهبری به آنها می‌بالد پرورش یافته در آموزش و پرورش هستند.
وی با بیان اینکه نباید برخی از جزئیات و مشکلات، سرمایه‌های کشور را مورد تهدید قرار دهد، ادامه داد: نباید اجازه بدهیم که تلاش معلمان، مربیان و اولیا در تربیت نسلی انقلابی و فرهیخته مورد هجمه قرار گیرد و اعتماد به آموزش و پرورش خدشه‌دار شود.
به گزارش ایکنا در ابتدای این مراسم روشندل علی رضا اسدی و قاسمی، بانوی روشندل از حافظان کل قرآن و نیز نیکان فتحی و مولایی معین از حافظان کل قرآن کریم آیاتی از کلام‌الله را قرائت کردند.
در ادامه این همایش پس از اجرای گروه مدیحه‌سرایی آل طه جویبار و ارائه کنفرانس نهج‌البلاغه توسط نرگس گردندهی، از نفرات اول مسابقات قرآن دانش‌آموزان در رشته و مقاطع مختلف و نیز از فرهنگیان نمونه قرآنی تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: همایش تجلیل فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۷۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • معلم، اسوه فرهنگی جامعه است
  • شهدا اصلی‌ترین قدرت فرهنگی ما هستند
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است
  • آموزش گام به گام انتخابات الکترونیک به مردم و عوامل اجرایی
  • وقتی هم‌میهن اجازه ندارد مستقل از رسانه‌های MI۶ و موساد باشد
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد