Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان، مواداولیه و قطعات مورد نیاز صنایع را بومی‌سازی کنند.

به گزارش ایسنا،امیرسرتیپ امیر حاتمی امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان زنجان، با اشاره به راهبردهای مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد، اظهار کرد: امروز شاهد این هستیم که دشمن در جبهه اقتصادی فعالیت دارد و همه توان خود را در این زمینه به کار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول ادامه داد: اصلی‌ترین هدف دشمن در این جنگ، ایجاد یاس و ناامیدی بین مردم و تضعیف روحیه آنان است و سعی دارد با ایجاد فشار به اهداف خود برسد که امیدواریم با همت همه مسئولان و همراهی مردم، این موضوع و مشکل حل شود و از این گذرگاه نیز با موفقیت عبور کنیم.

وی با قدردانی از تلاش‌های مجموعه استانی در حل مشکلات مردم و توجه به دغدغه‌های مردمی، افزود: خوشبختانه امروز شاهد انسجام بسیار خوبی در کشور و البته استان زنجان هستیم که همین امر توطئه دشمنان را در ایجاد تفرقه خنثی کرده است و این انسجام در بین ارکان مختلف جامعه و کشور به چشم می‌خورد.

حاتمی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات کشور، ریشه در دشمنی دشمنان دارد، تصریح کرد: البته ما قادر به غلبه بر این مشکلات با انسجام و همراهی بیشتر هستیم و انتظار می‌رود مسئولان استانی با داشتن برنامه منسجم در حل مشکلات واحدهای تولیدی، بر حل مشکلات استانی تاکید بیشتری کنند و باید توجه داشت که حتما این مقدار پیگیری کافی نبوده و مطمئنا ظرفیت ما بیش از این است، پس باید بهتر از آن استفاده کنیم.

وی یادآور شد: بر اساس آنچه که گزارش شد، در طی دو سال گذشته ظرفیت بسیاری از واحدهای تولیدی افزایش یافته است و در این راستا تاکید بر این است که زمینه حضور بیشتر سرمایه‌گذاران به خصوص سرمایه‌گذاران خارجی و ایجاد زیرساخت حضور آنان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با اشاره به عمده‌ترین مشکل واحدهای تولیدی، گفت: در حال حاضر مسئله اول بسیاری از واحدهای تولیدی، نقدینگی و بدهی به بانک‌ها است که باید راه‌حل عملی برای آن پیش‌بینی شود. همچنین موضوعاتی که در ارتباط با دغدغه‌های مشکلات واحدهای تولیدی در بحث تامین مواد اولیه مطرح شد که همه این موارد در سطح عالی پیگیری خواهد شد.

این مسئول از شرکت‌های دانش‌بیان و دانشمندان خواستار بومی‌سازی تولید مواد اولیه و قطعات مورد نیاز صنایع شد و عنوان کرد: کشور در بسیاری از موارد قادر به بومی کردن قطعات است و در حال حاضر بالاترین بومی‌سازی در صنعت دفاعی انجام شده است، هر چند که بخش دفاعی کشور از نخستین روز پیروزی انقلاب اسلامی بدترین شرایط تحریمی را داشت و 60 هزار مستشار خارجی به یک باره از کشور خارج شدند، ولی موفق شد و نسل‌های بعدی هواپیماهای «اف 4» و «اف 5» که دیگر در جهان حتی قطعاتش نیز تولید نمی‌شود، در کشور تولید شد و امروز صنعت دفاعی می‌تواند خودروسازان داخلی را در امر تولید قطعات یاری کند.

حاتمی با اشاره به ظرفیت‌های مختلف کشور در تولید مواد اولیه و بومی‌سازی آن، اظهار کرد: این رسالت بزرگ به دوش شرکت‌های دانش‌بنیان و همه افرادی است که در این حوزه ظرفیت دارند و باید توجه داشت که کشور مشکلاتی هم دارد اما قطعا قادر به حل آن است؛ به همین دلیل باید از ظرفیت‌های موجود بیش از پیش استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه افق‌ها باید بالاتر دیده شده و همت‌ها نیز بیشتر شود، خاطرنشان کرد: بسیاری از مردم ما مشکل دارند که بسیاری از آن هم به دشمن برمی‌گردد اما ظرفیت‌ها و توان ما بیشتر است، پس باید از آن به نحو احسن استفاده کنیم. همچنین بسیاری از مشکلات با بسیج حداکثری نیروها قابل حل است و مشکلات مطروحه در این جلسه پیگیری خواهد شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۷۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴)، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، توانمندی‌های صادراتی فناوران فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی را در معرض دید بازدیدکنندگان خارجی قرار داد.

این نمایشگاه، بزرگترین رویداد تجاری در ایران است که به منظور ارتباط با بازار‌های بین‌المللی و معرفی توانمندی‌های صادراتی صنایع ایران برگزار می‌شود و رویداد فرصتی استثنایی برای تولیدکنندگان داخلی فراهم می‌کند تا محصولات خود را به تجار و بازرگانان بین‌المللی معرفی کنند و به این ترتیب، ظرفیت‌های خالی کارخانه‌ها را پر کرده و به سمت افزایش صادرات حرکت کنند.

آی‌هیت نیز به عنوان یک پل ارتباطی میان تولیدکنندگان ایرانی و بازرگانان خارجی میزبان بازدید کنندگان است و امکان برقراری تعاملات تجاری و شبکه‌سازی را فراهم می‌کند.

همچنین طی پنج روز برگزاری این نمایشگاه که از روز شنبه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شده، شاهد جلسات اختصاصی B۲B بین بازدیدکنندگان خارجی و شرکت‌های ایرانی، گردهمایی‌های صنعت محور با بازدیدکنندگان خارجی، تور‌های تخصصی داخل نمایشگاه برای بازدیدکنندگان خارجی، معرفی دسته محصولات منتخب ایران، معرفی محصولات منتخب صنایع پزشکی، ارائه خدمات مشاوره در طول برگزاری نمایشگاه، دسترسی به نرم افزار اختصاصی، دسترسی به مترجم و سایر موارد ارائه نیز خواهیم بود.

امروز، در روز دوم این نمایشگاه هیأت تجاری قطر و ترکیه، با هدف گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی از آی هیت بازدید کردند. هیئت‌های مذکور از محصولات و دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های مختلف از  ۱۵ گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی‌مهندسی، پتروشیمی، صنایع خلاق از جمله انیمیشن، بازی بازدید کردند.

معاون وزیر صنایع قطر طی نشستی در حاشیه این بازدید دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی را در بالاترین سطح فناوری دانست و آمادگی قطر را جهت انعقاد قرارداد‌های تجاری با ایران اعلام کرد.

رئیس اتاق بازرگانی ترکیه هم حین بازدید از آی‌هیت شگفت‌زدگی خود را از کیفیت محصولات ایرانی بیان کرد و افزود: در حال حاضر کشور ما در حال انجام فعالیت‌هایی در زمینه تولید محصولات دفاعی است ولی ایران این مراحل را به بهترین شکل ممکن به اتمام رسانده است.

وی در پایان اشاره کرد: دوست داریم با ایران در تمام زمینه‌ها تجارت داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حدود ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور ایرانی در نمایشگاه  ایران اکسپو ۲۰۲۴ حاضر هستند و دستاورد‌های خود را به بازدیدکنندگان خارجی ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان