Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی، ظهر امروز، ۱۰ خرداد ماه، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ارومیه، با بیان اینکه یکی از وظیفه‌های ما به هنگام مرگ وصیت کردن است، گفت: انسان مسلمان هر زمان احساس کند که زمان مرگ او نزدیک می‌شود، باید وصیت خود را آماده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اهل بیت نه تنها وصیت حقوقی دارند، بلکه وصیت اخلاقی نیز داشته و زمانی که امام علی(ع) فرق سرشان به وسیله ابن‌مجلم شکافته شده بود، امام حسن و حسین(ع) را به رعایت تقوای الهی وصیت کرده و فرمودند که دنیاطلب نباشید، هرچند که دنیا شما را طلب کند، شما به دنبال دنیا ندوید و اگر در دنیا چیزی را از دست دادید، تاسف نخورید، زیرا قیامت نباید از دست رود.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی با بیان اینکه حضور و شرکت در راهپیمایی روز قدس، جهاد در راه خدا بود، خاطرنشان کرد: در رابطه با جهاد در راه خدا، با اموال، جان و زبان خود در راه خدا جهاد کنید و راهپیمایی امروز جهاد زبانی بود.
وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) با ایستادگی در برابر كشورهای غربی و ستم طاغوتیان، جمهوری اسلامی و نظام مردم‌سالاری دینی را در كشور حاكم كرد، گفت: پس از رحلت ایشان، رهبر معظم انقلاب سكان‌دار نظام شدند و همانند امام راحل(ره) در برابر توطئه‌های منطقه‌ای، بین‌المللی و تحریم‌ها ایستادگی نمودند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی یادآور شد: مردم و مسئولان باید با اتحاد در مراسم سالگرد ارتحال امام راحل شركت كنند و این مراسم را باشكوه‌تر از سال‌های گذشته برگزار نمایند تا دنیا بداند ما همچنان در مسیر امام راحل و راهنمایی‌های آن عزیز سفركرده، ثابت‌قدم هستیم.
وی بیان کرد: مردم باید به وصیت‌نامه امام راحل عمل كنند و در مسیر زندگی خود از آن بهره‌مند شوند، مسئولان نیز موظف هستند زمینه‌های عمل به این وصیت‌نامه را در جامعه فراهم كنند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با اشاره به حوادث تاریخی مهمی چون ۱۵ خرداد ادامه داد: حوادث تاریخی چون ۱۵ خرداد، نقطه شروع نهضت انقلاب اسلامی به‌شمار می‌رود و باید به نسل‌های آینده منتقل شود و جوانان را با آرمان‌های اصیل انقلاب آشنا كند.
وی افزود: در محیط‌های دانشگاهی، اساتید دانشگاه باید جریان‌های فکری و تاثیرگذار را راه بیاندازند و باید فردی که از نظر علم رسیده و تربیت یافته را تحویل جامعه دهند و علم نافع را تحویل دهد و همچنین مشکلات جامعه را دانشگاهیان باید حل و فصل کنند. حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی تاکید کرد: اساتید دانشگاه و دانشجویان مذهبی وزرای علوم و بهداشت باید به عرصه بیایند و خود را در دانشگاه محصور نکنند، باید در جامعه باشند، چرا در جامعه، دانشگاهیان نیستند و در این بین شورای عالی انقلاب فرهنگی کجا قرار دارد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن نماز جمعه روز قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۷۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند

رئیس جهاد دانشگاهی از تصویب قانون مالکیت فکری در شورای علمی جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

​​​​حسن مسلمی نائینی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری رویداد مالکیت فکری از سوی چند نهاد از جمله جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی از ابتدا یک نهاد علمی و پیشران در علم و فناوری و اقداماتش در راستای تعالی و ارتقای علم و فرهنگ کشور بوده است.

وی با اشاره به اقدامات در خور توجه محققین و افرادی که در حوزه‌های فرهنگی، هنری و صنعتی جهاد دانشگاهی فعالیت داشته‌اند، توضیح داد: شاید روزی که جهاد دانشگاهی این حمایت‌ها را انجام می‌داده است، هنوز تحقیقات به شکل امروزی رواج پیدا نکرده بود؛ چراکه در سال‌های اولیه انقلاب صنعتی بودیم؛ اما جهاد دانشگاهی شروع به انجام این اقدامات و حمایت‌ها کرده است.

رئیس جهاد دانشگاهی تصریح کرد: از این رو با توجه به سوابق درخشانی که جهاد دانشگاهی در حمایت از محققین و دانشمندان در حوزه‌های فرهنگ و علوم انسانی و دیگر حوزه‌ها داشته است، مسئولیت دبیرخانه مالکیت معنوی و فکری به عهده پارک علم و فناوری البرز وابسته به جهاد دانشگاهی قرار داده شد.

مسلمی با اشاره به اینکه قانون مالکیت فکری در کشور ما به صورت پراکنده تدابیری در حوزه مالکیت فکری دیده است، عنوان کرد: این پراکندکی به گونه‌ای است که گاهی اوقات عمل کردن به مفاد این قانون سخت است. این امر در حالی است که اگر بتوانیم مالکیت فکری را در کشور محقق و پیاده کنیم، مردم به عرصه تولید سوق پیدا می‌کنند. امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است، اگر مردم حس کنند که مالکیت فکری ندارند، در میدان تولید نمی‌آیند. بنابراین اگر مردم حس احترام به مالکیت فکری را در جامعه درک کنند، به میدان آمده و جهش تولید محقق می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال ایسنا که همواره فعالین حوزه اقتصادی و فرهنگی عنوان کرده‌اند که قانون فعلی مالکیت فکری در کشور نیاز به بازنگری دارد و شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند با ایجاد یک همبستگی بین ارکان مختلف این قانون را تقویت کند، آیا در این راستا اقداماتی انجام شده است؟، توضیح داد: در حال حاضر این اتفاق در شورا محقق نشده است؛ اما دستگاه‌های مختلف در حال انجام کارهای قوی در این زمینه هستند. برای مثال ما افراد متخصص در حوزه های حقوقی و کسانی که با خارج از کشور کار کرده‌اند و در این زمینه تجاربی دارند، کم نداریم. از این رو متخصصین خود جهاد دانشگاهی در کنار هم جمع شده‌اند و در حال تدوین قانونی هستند که به نظر من قانون خیلی پیشرفته و خوب و قابل فهمی است.

رییس جهاد دانشگاهی در پاسخ به اینکه تدوین این قانون در جهاد دانشگاهی چه مراحلی را می‌گذراند و آیا تصویب خواهد شد؟، افزود: احتمالا در آینده‌ای نزدیک در شورای علمی جهاد دانشگاهی این قانون مالکیت فکری تصویب خواهد شد.

مسلمی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: باید تمام بازیگران جامعه که در زمینه مالکیت فکری کار می‌کنند با یکدیگر هماهنگ شوند تا هر کسی به صورت جزیره‌ای کار متفاوت انجام ندهد. نیاز به یک قانون پیشرفته در حوزه مالکیت فکری داریم که برای همه قابل فهم و کاربر پسند باشد و بر اساس آن اقدام کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • ۳ هزار زائر از زنجان به مرقد امام راحل اعزام می‌شوند
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • اساتید دانشگاه در امید آفرینی برای جامعه نقش آفرینی کنند
  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد امام راحل اعزام می شوند
  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • مجموعه سپاه همیشه همراه جامعه کشاورزی استان بوشهر است
  • ۴ هزار کردستانی به مراسم سالگرد ارتحال امام راحل اعزام می‌شوند
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه