Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-04-29@12:05:29 GMT

خیانت در برابر لجاجت؛ کدام یک ارزشش را خواهد داشت؟

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۳۸۷۳۷

خیانت در برابر لجاجت؛ کدام یک ارزشش را خواهد داشت؟

اسطوره یوونتوس، کاپیتان و سرمربی سابقِ این تیم، حالا هدایت اینتر را برعهده گرفته است، چیزی که در ایتالیا برای هواداران توجیه پذیر نخواهد بود.

طرفداری- می‌گویند فوتبال حرفه ای است و باید هر رفت و آمدی را پذیرفت، اما هر رفت و آمدی شاید قابلِ پذیرش باشد، اما نه با رفتن به رقیب دیرینه. تاریخچه دو باشگاه یوونتوس پر از اتفاقاتی بوده است که ریشه دشمنی میان طرفین چنان دوانده شده است، که انتقال مستقیم بین دو باشگاه، فقط با واژه «خیانت» برای هواداران قابل توصیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریشه مشکلات میان دو تیم به ۶۰ سال قبل باز می‌گردد، از آن زمانی که اینتر برای اعتراض به تصمیمات فدراسیون فوتبال که ادعا می‌کرد تحت تأثیر مدیران باشگاه یوونتوس است، تیم ذخیره‌هایش را مقابل یوونتوس راهی زمین کرد و در نهایت با شکست ۹-۱ اینتر همراه شد. تا سال ۲۰۰۶، اینتر و یوونتوس تنها تیم‌های بودند که هرگز به سری ب سقوط نکرده بودند، اما اصلی ترین اتفاقات در همان سال‌ها رقم خورد. سقوط یوونتوس به سری ب در پی رسوایی کالچوپولی، پس گرفتن دو اسکودتو سال های ۲۰۰۴/۲۰۰۵ و ۲۰۰۵/۲۰۰۶ از یوونتوس و دادن یکی از آن‌ها به اینتر، آغاز عصری تازه برای اینتر شد که پنج قهرمانی پیاپی در سری آ را برای آن‌ها به دنبال داشت.

یوونتوسی‌ها همواره معتقدند که آن‌ اسکودتوها متعلق به آن‌ها است و اینتر در «زمین» آن‌ها را فتح نکرده است، این اسکودتو‌ها همواره در بخش‌های رسمی باشگاه یوونتوس هم به حساب آمده است. در همان فصلی که یوونتوس به سری ب سقوط کرد، اینتر دو ستاره این تیم، ویرا و زلاتان ابراهیموویچ را به خدمت گرفت. البته که ابراهیموویچ و ویرا هرگز اسطوره یوونتوس نبودند، اما هواداران یوونتوس انتظار نداشتند، آن‌ها را در رقیب مستقیمِ خود در سری آ ببینند. هواداران متعصبِ یوونتوس به بازیکنانی که آن فصل یوونتوس را ترک کردند، لقب «خائنین» دادند، شاید این کمی واکنشی بیش از حد افراطی باشد، اما قاعدتاً حسابِ آن‌هایی که آن فصل از یوونتوس جدا شدند و با کسانی که ماندند و با این تیم به سری آ بازگشتند، با هم تفاوت خواهد داشت. 

حالا پذیرشِ حضور آنتونیو کونته در اینتر برای هواداران یوونتوس، شاید سخت‌تر از هر انتقال مستقیمِ دیگر میان دو باشگاه باشد، کسی نمی‌تواند دوران آنتونیو کونته در یوونتوس را فراموش کند، چه دورانی که بازیکن بود و چه دورانی که هدایت این تیم را برعهده داشت، اما یوونتوسی بودنِ آنتونیو کونته، ۱۰ سال قبل هم زیر سوال رفته بود. آنتونیو کونته همان فصلی که یوونتوس در سری ب حضور داشت، هدایت آرتزو را برعهده داشت، در هفته پایانی، اسپتزیا در تورین ۳-۲ یوونتوس را شکست داد تا اسپتزیا از سقوط به سری C فرار کند و تیمِ کونته راهی سری C شود.

 کونته پس از آن اتفاق در خصوص سقوط تیمش گفت:

برای هواداران یوونتوس احترام خاصی قائل هستم، اما برای باشگاه نه. سقوط تیمم به این شکل ناامید کننده است. به نظر شما این فوتبالی که آن‌ها [یوونتوس مقابل اسپتزیا] امروز ارائه دادند، فوتبال پاکی بود؟ من اینگونه فکر نمی‌کنم. 

نحوه جداییِ آنتونیو کونته از یوونتوس باعث شد تا در دوران مدیریت آندرا آنیلی، راه بازگشتی برای او وجود نداشته باشد. او دو روز پس از شروع تمرینات پیش فصل به طور عجیبی از سمت خود استعفا داد، او گفته بود این پروژه تمام شده است. آنیلی دو سال پس از این موضوع، زمانی که یوونتوس با الگری دو بار به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسید و سه فصل پیاپی دو گانه را فتح کرد، به کنایه گفت:

از الگری ممنونم، او پروژه ای را که شخصی [کونته] فکر می‌کرد، تمام شده است، ادامه داد. 

پس از گمانه زنی‌ها در خصوص جدایی الگری، نام آنتونیو کونته به عنوان جدی ترین گزینه برای جانشینی الگری انتخاب شد، اما در حالی که گفته شد پاول ندود و فابیو پاراتیچی موافق بازگشت او هستند، آندرا آنیلی اجازه بازگشت آنتونیو کونته به یوونتوس را نداده بود، آنیلی چندان با نحوه جدایی آنتونیو کونته نتوانسته کنار بیاید، او انتظار نداشت حمایتی که از آنتونیو کونته در زمان محرومیتش به خاطر اطلاع از تبانی، از او شده بود، با جدایی به این شکل از طرف او پاسخ داده شود. حالا هواداران یوونتوس کمپینی به راه انداخته اند که نزدیک به ۱۰ هزار نفر آن را امضا کرده اند، آن‌ها خواستار حذف نام آنتونیو کونته از موزه باشگاه یوونتوس هستند و خواهان حذفِ ستاره ای که به نام او به ثبت رسیده است هستند.

برای بسیاری از هواداران یوونتوس، رفتن مارچلو از لیپی به اینتر توجیه پذیر است، اما رفتن مربی که دوران طلایی در یوونتوس داشت و کاپیتان این تیم بود، به تیم رقیب، چندان خوشآیند نیست، حالا آنتونیو کونته انگیزه بسیار بالایی برای گرفتنِ انتقام از تیم سابقش خواهد داشت و تصمیم آنیلی برای پس زدن آنتونیو کونته، شاید برای تیمِ او گران تمام شود، اما این تصمیمی است که او با قاطعیت آن را اتخاذ کرد و پاول ندود و پاراتیچی هم نتوانستند نظر او را تغییر دهند، در طرف مقابل هم، حالا انگیزه آندرا آنیلی، برای مقابله با دوستان سابقش، جوزپه ماروتا و آنتونیو کونته که حالا بازهم در  اینتر به هم رسیده اند، بالاتر از قبل به نظر می‌رسد، فصل داغ و هیجان انگیزی در سری آ پیش رو خواهد بود، دوستان.  

«تظاهر به دوست داشتن، بدترین راه برای خیانت است، آقای کونته»

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۸۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کاربران ایرانی به خیانت اردن

خبرگزاری مهر، گروه بین‌الملل: از زمانی که ایران در پاسخ به حمله نظامی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی سفارت جمهوری اسلامی در دمشق که به شهادت چند مستشار نظامی منجر شد، چندین نقطه نظامی در فلسطین اشغالی را هدف حمله پهپادی و موشکی موفق قرار داد، حمله‌ها در فضای مجازی به اردن تا به امروز ادامه داشته‌است.

قضیه از این قرار بود که پس از عملیات غرورآفرین «وعده صادق»، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهوری فرانسه در مصاحبه با شبکه RMC گفت که مشارکت هواپیماهای این کشور در رهگیری پرتابه‌های شلیک‌شده از ایران علیه رژیم صهیونیستی بنا به درخواست اردن بوده‌است.

در ادامه انتقاد نهادها و افکار عمومی عربی و اسلامی از نقش اردن در حمایت از رژیم صهیونیستی، «ایمن الصفدی» وزیر امور خارجه اردن در مواضعی به مشارکت این کشور در هدف قرار دادن موشک‌های ایران اذعان کرد. وزیر امور خارجه اردن در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی «سی ان ان» گفت: اردن از همه ابزارها برای رهگیری هرگونه پرتابه‌ای که حریم هوایی این کشور را نقض کند، استفاده خواهد کرد.

از آن زمان موجی از حمله‌ها به اردن از سوی کاربران فارسی‌زبان شبکه اجتماعی ایکس به راه افتاده‌است که در ادامه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

برخی کاربران ایکس، «سلما بنت‌عبدالله» دختر پادشاه اردن را که نخستین خلبان زن ارتش این کشور است، در عملیات رهگیری به نقد کشیدند.

کاربری با درج هشتگ الاردن، این مساله را نه تنها ننگ برای عرب‌ها بلکه برای بشریت دانسته و نوشته‌است که «دختر پادشاه اردن خلبان هدف قرار دادن برخی از پهپاد ها بود. ننگ بشریت، ننگ عرب».

انتقادات تند علیه پادشاه اردن

کاربران فارسی‌زبان ایکس، برخی صفت‌ها را در شأن شاه اردن دانستند؛ صفت‌هایی که جایگاه وی و کشور اردن را زیر سوال می‌برد.

کاربری در این باره نوشته‌است: او می‌توانست در رویارویی دیشب بیطرف بماند ولی رفت به کمک ارتش اسرائیل. نشانِ عالی نوکری نتانیاهو مبارک باد عبدالله ثانی!

«نوکر اسرائیل مزدش رو گرفت» عنوانی بود که یک کاربر ایکس برای توییت خود برگزید و به نقل از روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نوشت: الی کوهن، وزیر انرژی اسرائیل برای قدردانی از نقش پادشاه اردن در دفع پهپاد های ایران، افزایش عرضه آب به اردن را برای یک سال تمدید کرد.

در توییتی که «رحمت الله بیگدلی» مدرس حوزه علمیه و فعال سیاسی نیز انتشار داده، ویژگی «سرسپردگی» شاه اردن به چشم می‌خورد. او به نقل از شبکه‌های اجتماعی جهان عرب، نوشت: ملک عبدالله پادشاه اردن پس از سرسپردگی انتحاری اخیرش به رژیم صهیونیستی در رهگیری برخی پهپادهای ایران مدال‌های بیش‌تری برای اظهار نوکری دریافت کرد!

زخم کهنه‌ای که دوباره سر باز کرد؛ همکاری اردن با صدام در جنگ تحمیلی

کاربران فارسی‌زبان بعد از همراهی اردن با محور عبری-غربی در رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایرانی که البته ناموفق هم بود، نقش امان در کمک به «صدام حسین» در جنگ تحمیلی هشت ساله را یادآور شدند.

کاربری در این باره نوشته‌است: خرمشهر که سقوط کرد ملک حسین اردنی رفت عراق، با صدام رفت بازدید خرمشهر، جگر کباب کردند و خوردند. تلویزیون عراق فیلم این دیدار را بارها پخش کرد. فکر می‌کنم هیچ‌وقت فرصت تنبیه اردن برای مشارکت در جنگ و اشغال ایران فراهم نشد.

این کاربر افزود: اکنون که پسر ملک حسین، آسمان #اردن را برای مقابله با پهپادهای ایران در اختیار آمریکا و اسرائیل قرار داد باید به یادش آورد که حساب‌های عقب افتاده فراوانی دارد.

برخی کاربران همزمان با حمله به اردن در زمینه همراهی با محور عبری- غربی، دیگر حکام عرب را نیز به چالش کشیدند.

کاربری در این زمینه با تمرکز به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه، نوشته‌است: این فقط عملکرد پادشاه اردن نیست؛ اکثریت حکام عرب همینقدر فدایی إسرائیل و دشمن فلسطین هستند؛ واکنش مردم و عرب ها بابت پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی میزان شرافت آنها در قبال خون کودکان غزه را مشخص خواهد کرد.

شماری از کاربران نیز بر ضرورت کسب تجربه برای حمله‌های احتمالی آتی سخن به میان آورده‌اند.

در همین راستا، «عبدالله گنجی» فعال رسانه‌ای در صفحه شخصی خود در ایکس، با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی کمترین نقش را در رهگیری داشته و ضربه‌پذیر است، با ذکر برخی جزئیات، غرب را نجات دهند رژیم صهیونیستی از حمله پهپادی و موشکی جمهوری ایران دانست.

کد خبر 6085383

دیگر خبرها

  • شایعات توافق آنتونیو کونته با ناپولی حقیقت ندارد
  • فریاد خوان کوادرادو در جشن قهرمانی اینتر: هرکس نَپرد، یوونتوسی است! + فیلم
  • یک هیولای دیگر در انتظار رودیگر
  • طعنه هواداران اینتر به یوونتوس با عدد 14 / عکس
  • درخواست عجیب اولتراهای یووه: آلگری بماند!
  • انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت
  • بمب خبری فوتبال؛ آنتونیو کونته مربی ناپولی شد
  • واکنش کاربران ایرانی به خیانت اردن
  • الگری: یوونتوس چه چیزی برای رقابت با اینتر کم دارد؟ از مسئولان باشگاه بپرسید
  • استفانو پیولی: اینتر قوی‌ترین تیم 4 سال اخیر سری آ بوده است؛ مقابل یوونتوس می‌جنگیم