Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر رنجبرزاده با بیان اینکه نامه ۸۰ نماینده به سران سه قوه درباره سوءعملکرد «زنگنه» هشدار به نهاد‌های نظارتی بود گفت: کوتاهی‌های آقای زنگنه موجب خسارت‌های زیادی به کشور شد.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اکبر رنجبرزاده عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، گفت: آقای زنگنه و کسانی که به دنبال تبرئه وی هستند و می‌خواهند با مباحث حاشیه‌ای از جمله ارتباط استیضاح‌کنندگان آقای زنگنه با خارج مجلس، می‌خواهند ایشان را تبرئه کنند، ولی بهتر است به نامه سوءعملکرد زنگنه با امضای ۸۰ نفر از نمایندگان مجلس که به سران قوا نوشته شده مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در این نامه خطر اقدامات آقای زنگنه را در ماه‌های قبل به سران سه قوه اعلام کردند؛ در آن زمان بحث استیضاح مطرح نبود.

عضو هیأت رئیسه مجلس مطرح کرد: بیش از یک سال است نمایندگان مجلس شورای اسلامی به صورت مستمر اقدامات آقای زنگنه را رصد می‌کنند و اطلاعات و اسناد مختلفی را در این باره جمع‌آوری کرده‌اند.

رنجبرزاده افزود: متاسفانه شرایطی که آقای زنگنه برای کشور فراهم کرده به هیچ وجه به مصلحت اقتصادی نفت ایران نبوده و کوتاهی وی و این وزارتخانه در بسیاری اقدامات و مسائل موجب شده است که خسارت‌های زیادی را متحمل شویم.

وی گفت: رسالت و وظایف نمایندگی مجلس ایجاب کرده است که آقای زنگنه را به سمت استیضاح بریم و این اتفاق به زودی رخ خواهد داد هر چند که می‌دانیم برخی عوامل آقای زنگنه در داخل مجلس و بیرون مجلس تلاش می‌کنند این استیضاح، نهایی نشود.

عضو هیأت رئیسه مجلس افزود: نمایندگان پاکدامن مجلس که همواره مصلحت نظام و کشور را در امورات کشور لحاظ کرده‌اند استیضاح آقای زنگنه را پیش برده و امیدواریم این رویه به نتیجه برسد.

رنجبرزاده از نمایندگان مجلس خواست درباره استیضاح آقای زنگنه وارد حاشیه نشوند و منافع کشور را پیگیری کنند.

وی افزود: اطرافیان آقای زنگنه به دنبال فضا سازی سیاسی و فرافکنی هستند و اینکه گفته می‌شود استیضاح آقای زنگنه به بیرون مجلس مربوط است و بابک زنجانی آن را هدایت می‌کند به هیچ وجه صحت ندارد.

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: نمایندگان مجلس به صورت شفاهی و کتبی بار‌ها موافقت خود را درباره استیضاح زنگنه را مطرح کردند و حتی نامه‌ای که به سران قوا نوشته شده مؤید این موضوع بوده و هشدار به مسئولین، سازمان‌ها و نهاد‌های نظارتی خارج از مجلس است.

رنجبرزاده افزود: نامه‌ای که با ۸۰ امضا به سران سه قوا از مجلس به بیرون مجلس ارسال شد هشدار خانه ملت به نهاد‌های نظارتی بود.

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت:‌امیدوارم فشار‌های آقای زنگنه، اطرافیانش و وزارت نفت درباره استیضاح وی مانع کارمان نشود. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اکبر رنجبرزاده نمایندگان مجلس شورای اسلامی بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۲۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی لغو شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی زلفی گل در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با انتشار نامه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری درخصوص اعمال پایه های تشویقی اعضای هیات علمی با انشار نامه مذکور اعلام کرد: یک اتفاق مبارک و موثر برای وزارت علوم تحقیقلات و فناوری (عتف) بخشی ازجورچین (پازل) انگیزشی دوره جدید مدیریت وزارت (عتف).

متن نامه به شرح زیر است :

مهدی مسکنی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نامه ای به محمد علی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرد: بازگشت به نامه شماره ۳۶۸۳۵۲/ و مورخ ۵ فروردین ۱۴۰۳ در خصوص پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی به استحضار می‌رساند:

با توجه به ماده (۷) تصویب نامه شماره ۱۶۰۷۱۶/ت ۶۰۰۲۹ه مورخ ۲ آذر۱۴۰۱ هیات وزیران، دستورالعمل اعطای پایه‌های تشویقی تا (۶۰ پایه) ازسوی آن وزارت خانه ابلاغ‌شده برای تمامی اعضای هیات علمی که از طریق مراکز جذب وزارت‌خانه مربوطه به‌کار گرفته شده یا می‌شوند از سال هزار و چهارصد و ۲قابلیت اجرایی یافته است.

بنابراین محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی تا (۷) پایه موضوع ماده پنجاه و سه آیین‌نامه استخدامی اعضای هیات علمی از تاریخ اجرای ماده مذکور لغو می‌گردد.

علی‌ای‌حال چنانچه احدی از اعضای مذکوردر شرف بازنشستگی هستند در صورت رعایت ضوابط کلی اعطای پایه‌های مورد بحث که دستورالعمل مزبور تشریح گردیده موضوع اعمال پایه‌های تشویقی در محاسبه حقوق بازنشستگی قابل رسیدگی و اقدام خواهد بود.

کد خبر 6087334

دیگر خبرها

  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی لغو شد
  • یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند