Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال انتشار اخباری مبنی بر کمبود باتری قلب در بیمارستان‌ها برای بیماران قلبی، رییس هیات‌امنای صرفه‌جویی ارزی در امور بیماران، گفت: هیچ مشکلی در تامین باتری قلب نداریم و وضعیت تامین آن را تا پایان سال جاری برنامه‌ریزی کرده‌ایم. آفتاب‌‌نیوز : دکتر مهدی یوسفی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برخی اخبار مبنی بر کمبود باتری قلب در بیمارستان‌ها و فرستادن بیماران به خارج از بیمارستان برای تهیه این وسیله پزشکی، گفت: ۷۰ درصد باتری‌های قلب کشور را هیات‌امنای ارزی تامین می‌کند و در حال حاضر ذخیره مناسبی در این زمینه داریم؛ به‌طوری که طی ماه‌های آینده هیچ مشکلی در زمینه تامین باتری قلب نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه بنا به حکم وزیر بهداشت و تاکیدی که کرده‌اند، بیمارستان‌ها اجازه ندارند که بیمار را برای تامین دارو یا تجهیزات پزشکی به خارج از بیمارستان بفرستند، افزود: فرآیند تامین تجهیزاتی چون باتری قلب به این صورت است که بیمارستان‌ها نیازهای بیماران‌شان را لیست کرده و به هیات‌امنا ارسال می‌کنند و ما نیازهایشان را برطرف می‌کنیم.
یوسفی ادامه داد: حتی با توجه به مشکلات بیمارستان‌ها در زمینه نقدینگی، بابت تامین تجهیزات و داروهای مورد نیازشان، دریافت نقدی هم از آن‌ها انجام نمی‌دهیم. زیرا بیمارستان‌ها از بیمه‌ها طلبکارند. حال اشکال از جایی ایجاد شده که برخی بیمارستان‌ها برای تامین این تجهیزات بیماران را به خارج از بیمارستان فرستادند که این اقدام تخلف است و بارها از سوی وزارت بهداشت هم اعلام شده که این اقدام نباید انجام شود.
وی تاکید کرد: مسلما در این ارجاعات مشکلاتی ایجاد می‌شود و ممکن است دلالانی در این بین با بیماران ارتباط برقرار کرده و نسبت به تامین تجهیزات مورد نیازشان با قیمت‌های گزاف و گران اقدام کنند. این موضوع برای دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده که اجازه ندارند بیمار را برای تامین دارو یا تجهیزات پزشکی به خارج از بیمارستان بفرستند. حال اگر بیمارستانی چنین تخلفی مرتکب شد، ‌ مردم باید به اداره بازرسی وزارت بهداشت گزارش دهند.
یوسفی با تاکید بر اینکه هیچ مشکلی در تامین باتری قلب نداریم و کارها بر اساس روال معمول انجام می‌شود، گفت: هیات‌امنای ارزی، انواع مختلف باتری‌های قلب را با ارز دولتی تامین کرده و با همین قیمت هم در اختیار بیمارستان‌ها قرار می‌دهیم. البته به دلیل مشکلات دانشگاه‌ها، از آن‌ها دریافت نقدی نداریم؛ به‌طوریکه در حال حاضر حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از دانشگاه‌ها طلب داریم، اما نمی‌گذاریم کار بیمارستان‌ها بخوابد؛ چراکه هیات امنای ارزی برای تسهیل کار بیماران تشکیل شده است.
وی با اشاره به وضعیت تامین تجهیزات پزشکی با توجه به تحریم‌هایی که علیه کشورمان ایجاد شده است، گفت: مگر می‌شود که تحریم‌ها در تامین دارو و تجهیزات پزشکی تاثیرگذار نباشد؟. قطعا در تامین تجهیزات پزشکی و دارو هم مشکلاتی ایجاد می‌شود، اما باید شرایط را مدیریت کرد. قسمتی از همین التهاباتی که اخیرا در زمینه باتری قلب ایجاد شد، باعث شد که بسیاری از بیماران نگران شوند و به بیمارستان مراجعه کنند و بگویند شاید دو ماه دیگر باتری قلب گیر نیاید، بنابراین عمل ما را زودتر انجام دهید. این درحالیست که در حال حاضر میزان دپوی ما در زمینه باتری قلب، منطقی است و تقریبا تا پایان سال ۱۳۹۸ را برنامه‌ریزی کرده و مشکلی نداریم. بیماران هم نگران نباشند.  
وی تاکید کرد: ما به بیماران اطمینان می‌دهیم که تجهیزات مورد نیازشان را تامین می‌کنیم. بنابراین عجله نکنند. تاکید می‌کنم که مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد؛ چراکه پیش‌بینی‌های لازم را از شش ماه قبل در این خصوص انجام داده بودیم.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دلالان ارزی باتری قلب وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۲۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود

تورج شیرزادیان مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت : در راستای تأمین مطالبات بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود و در خصوص بهبود خدمت‌رسانی در واحد‌های پاراکلینیک و تصویربرداری، یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل بیمارستانی باارزشی بالغ‌بر سی میلیارد ریال تحویل بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود گردید.

وی بابیان این‌که مراحل نصب و آموزش آن در مرکز به‌صورت کامل صورت گرفت، افزود: از ویژگی این رادیولوژی قابل‌حمل یا پرتابل (portable) این است که در اکثر مراکز درمانی مانند بیمارستان‌ها در اتاق بیماران، بخش ریکاوری، بخش مراقبت‌های ویژه، حیاط بیمارستان و بخش نوزادان قابل‌استفاده هست.

مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: این دسته از تجهیزات در شرایط اورژانسی یا مواقعی که بیمار به هر دلیلی نمی‌تواند حرکت کند برای عکس‌برداری اشعه ایکس استفاده می‌شوند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه