Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو ناظر مجلس در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با اشاره به اینکه از سال ۹۵ تاکنون با تغییر قانون تشکل‌ها و احزاب سیاسی بخشی تشکل‌های صنفی و و انجمن‌هایی که فعالیت داشتند اما بحث سیاسی نداشتند با مشکلات عدیده ای روبرو شدند تصریح کرد که با این اصلاحیه تکلیف بیش از ۷۰۰ تشکل روشن شد.

قاسم میرزایی نیکو در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اصلاح موادی از قانون احزاب در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در سال ۶۶ که یک قانون اولیه در خصوص احزاب وجود داشت تمام تشکل‌های صنفی و کانون‌ها و مجموعه‌ها و انجمن‌هایی که فعالیت داشتند اما بحث سیاسی نداشتند یعنی حزب یا یک مجموعه خودمختار نبودند و مابین این دو قرار داشتند قانونگذار به خوبی به آنها توجه کرده بود و آن را ذیل قانون تشکل‌ها و احزاب سیاسی و کمیسیون ماده ۱۰ احزاب دیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اظهار کرد: کمیسیون ماده احزاب این گروه‌ها را مدیریت می‌کرد و مجوزهای لازم را برای آنها صادر می‌کرد اما در سال ۹۵ که قانون جدید ابلاغ شد این گروه‌ها و تشکل‌ها در قانون تشکل‌ها و احزاب سیاسی دیده نشدند و دلیل آن این بود که این تشکل‌ها را صنفی دانسته و با این تلقی که آنها فعالیت سیاسی ندارند آنها را از ذیل این قانون خارج کردند.

نماینده مردم دماوند در مجلس تصریح کرد: اما قانون برای آنها محلی دیگر تعریف نکرد و تقریباً بیش از ۷۰۰ تشکل اینگونه بلاتکلیف بودند و با مشکلات عدیده ای مواجه شدند، اما ما در مجلس دهم تلاش زیادی کردیم تا این اصلاحیه انجام شد و با این اصلاحیه تکلیف حدود ۲۶ هزار نفر در قالب ۷۰۰ تشکل روشن شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اصلاح قانون احزاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۵۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند

حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره شفاف شدن شهریه‌های مدارس غیردولتی گفت: در طرح اصلاح قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی که انجام شده یکی از بحث‌ها قانونمندی در پرداخت شهریه، حقوق حق‌التدریس‌ها، زمان آموزش، عنوان و مجوز مدارس و کیفیت مدارس است که مورد رسیدگی قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: موارد مذکور هم مورد مطالبه معلمان حق‌التدریس غیرانتفاعی و هم صاحبان مدارس بود و طوری قانون را تصویب کردیم که منافع هر دو طرف تامین شود و حقوق کسی ضایع نشود.

نماینده مردم همدان در مجلس ادامه داد: به نظر می‌رسد با اصلاح قانون تاسیس مدارس غیرانتفاعی مباحث مربوط به شهریه، کیفیت مدارس و نوع مدارس هم اصلاح شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان کرد: با ابلاغ قانون جدید و نظارت جدی بر اجرای قانون، شهریه‌های مدارس غیردولتی سامان‌دهی می‌شود، چون الان با نقص‌هایی که در قانون قبلی وجود دارد، مواجهیم و مشکلاتی را ایجاد کرده است.

حجت‌الاسلام فلاحی اظهار کرد: در قانون جدید بحث کسانی که می‌خواهند مجوز بگیرند دیده شده حتی به تعارض منافع به صورت جدی پرداخته شده است. 

وی درباره تعارض منافع گفت: منظور از تعارض منافع این است که شاید کسانی که ممکن است جایگاهی داشته باشند بخواهند مجوز بگیردند لذا یک محدودیت‌هایی برای آنها وجود دارد و اگر خودشان در آموزش و پروش و جا‌های دیگر سمت داشته باشند این‌ها در گرفتن مجوز‌ها محدود می‌شوند البته این مورد مربوط به مجوز‌های جدید می‌شود، چون قانون عطف به‌ماسبق نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد/ تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب
  • طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تأیید شد
  • تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید/ تائید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • اصلاح قوانین اسلحه و مهمات برای جلوگیری از وقوع جرم است
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد