Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-04@23:31:57 GMT

12 نشانه جاسوسی از گوشی های تلفن همراه

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۴۵۹۹۳

12 نشانه جاسوسی از گوشی های تلفن همراه

امروزه تلفن همراه شما به احتمال زیاد مرکز زندگی شما محسوب می شود و هدفی ایده آل برای کسانی است که تمایل دارند هویت شما را سرقت کرده و یا از شما کلاهبرداری مالی انجام دهند، بنابراین باید مراقب نشانه هایی که حاکی از نفوذ به تلفن همراه شما است باشید.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، مجله آمریکایی «ریدرز دایجست» در مقاله ای نشانه های نفوذ به تلفن همراه را مورد بررسی قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جرج والر» مدیر شرکت «بلوکسایف تکولوژی» در این باره گفت: شناخت نشانه های نفوذ به تلفن همراه شما با فهم مجموعه داده های موجود در گوشی شما آغاز می شود به خصوص آن که گوشی تلفن همراه و لپ تاپ دو دستگاه ارتباطی اصلی مورد استفاده روزانه افراد است.

در ذیل با اصلی ترین نشانه هایی که دال بر نفود به گوشی شما است، آشنا می شویم:

1- افزایش قابل توجه استفاده از ترافیک اینترنت

به طور مثال نرم افزار « Data Usage» برای اطلاع از میزان داده های اینترنت گوشی شما استفاده می شود، این نرم افزار می تواند موارد نادر یا دانلودهای طولانی مدت را مورد بررسی قرار داده و به شما کمک کند تا مصارف غیر قابل توجیه داده های اینترنت را متوجه شوید و این مساله یکی از دلایل نصب نرم افزارهای مراقبتی روی گوشی های تلفن همراه محسوب می شود.

2- خالی شدن سریع باتری گوشی

یکی از نشانه های واضح نفوذ به تلفن همراه شما خالی شدن بسیار سریع باتری است چرا که نرم افزارهای جاسوسی در پس زمینه گوشی به مدت های طولانی فعال هستند، این به معنای استفاده زیاد از انرژی و خالی شدن باتری است. اگر گوشی شما با مشکل مداوم فقدان انرژی مواجه است پس احتمالاً در معرض نفوذ قرار دارید.

3- افزایش حرارت گوشی

افزایش درجه حرارت گوشی حتی زمانی که از آن استفاده نمی کنید احتمالاً حکایت از آن دارد که داده های اینترنت شما فعال بوده و بیش از سرعت معمول در حال مصرف شدن است. اگر کسی متوجه مصرف بیش از حد داده های گوشی خود شد احتمالاً در معرض جاسوسی قرار دارد.

4- مشاهده نرم افزارهای جدید بر روی صفحه نمایش

برخی کاربرانی که در معرض نفوذ قرار می گیرند نرم افزارهای جدید و غیر معمول را در لیست مدیریت نرم افزار خود مشاهده می کنند، بر این اساس باید همیشه نرم افزارهای فعال خود را بررسی کنید. در صورت مشاهده هر گونه عملکرد غیر عادی نرم افزاری که باتری زیادی مصرف می کند را پیدا کنید زیرا ممکن است حاوی برنامه های مضری باشد.

5- پخش زنده ویدئو به صورت خودکار

اگر گوشی تلفن همراه ویدئوی زنده ای را به طور خودکار پخش کرد یکی از راه هایی است که هکرها برای نظارت بر فعالیت گوشی و یا شنود استفاده می کنند. در صورتی که در چنین وضعیتی گوشی مداوم فعالیت نموده یا باتری آن به سرعت خالی شد، کاربر باید داده های اینترنت و مقدار مصرف آن را بررسی نماید.

6- ضعف عملکرد در گوشی های هوشمند

زمانی که تاخیر در ارسال و دریافت متون و انجام عملکردهای مختلف را در گوشی خود احساس کردید احتمال دارد که نشانه ای از نفوذ به گوشی شما باشد. شاید اطلاع از این امر کار بسیار مشکلی باشد اما باید اهتمام کافی، لازم و دقیقی نسبت به این مساله داشته باشیم.

7- برقراری تماس و ارسال پیامک بدون اطلاع کاربر

ممکن است در گوشی تلفن همراهی که در معرض نفوذ قرار گرفته است تعدادی تماس برقرار شده و پیامک ارسال شده مشاهده کنید که توسط شما انجام نشده است. در این حالت باید شدیداً نسبت به این مساله مراقبت نمایید چرا که برخی شماره هایی که با آن تماس برقرار می شود می تواند شما را به سمت فردی که گوشی شما را هک نموده راهنمایی کند.

8- باز شدن پنجره های ناخواسته و آزار دهنده

باز شدن پنجره های آزار دهنده و صفحات عجیبی که مانع کار کردن شما با گوشی می شود از جمله نشانه های احتمالی نفوذ به گوشی است. با وجود این که بیشتر این گونه پنجره ها دلیلی بر هک شدن گوشی نیست اما برخی اوقات می تواند ناشی از برنامه های مضری باشد که با نام «آگ افزار» یا «آگهی افزار» شاخته می شوند و گوشی را مجبور به نمایش دادن تبلیغات معینی برای کسب درآمد می نمایند.

9- دریافت پیام هایی در زمینه امنیت اطلاعات

در صورتی که گوشی تلفن همراه شما هک شده باشد ملاحظه خواهید کرد عملکردهایی غیر عادی دارد مانند دریافت پیام هایی در زمینه امنیت اطلاعات که در آنها به شما اطلاع داده می شود به ایمیل یا حساب توییتری شما با استفاده از یک گوشی دیگر یا پیوندهای بازنشانی کلمات عبور نفوذ شده است یا پیام های تاییدیه حساب هایی که نمی شناسید برای شما ارسال می شود.

10- شنیدن صداهای عجیب و غیر عادی از گوشی

شنیدن سر و صداها یا زنگ های عجیب از گوشی هنگام مکالمه می تواند حاکی از شنود خط شما باشد. با وجود این که تمامی گوشی ها برخی اوقات صداهایی عجیب تولید می کنند اما باید به این مساله دقت کنید.

11- قفل نشدن گوشی

اگر فعالیت عجیبی در گوشی خود احساس کردید آن را قفل کنید و مراقب عملکرد آن در زمان غیر فعال بودن باشید. در واقع گوشی هایی که هک می شوند به طور کامل قفل نمی شود و حتی زمانی که آن را قفل می کنید به طور کامل قفل نشده و به فعالیت خود ادامه می دهد.

12- مسدود شدن ایمیل

ممکن است متوجه شوید که ایمیل رسمی شما با فیلترهای مخصوص مسدود شده و دلیل آن را ارسال پیام هایی به ایمیل شما از منابع مشکوک ذکر کرده باشد.

هنگامی که احساس کردید دستگاه شما در معرض نفوذ قرار گرفته لازم است یکی از این اقدامات انجام دهید: 1- تغییر کلمات عبور مهم 2- استفاده از مکانیزم تایید هویت چند مرحله ای 3- بازنشانی دستگاه.

انتهای پیام/

184 / 159 گوشی هوشمند گوشی تلفن همراه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: گوشی هوشمند گوشی تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد

فرمانده انتظامی منطقه ثامن مشهد، گفت: با تلاش ماموران کلانتری بانوان ۲ جیب بر دستگیر و ۱۰ فقره سرقت کشف شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سرهنگ عبدالرضا خجسته در تشریح اجزئیات این پرونده در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: به دنبال گزارش جیب‌بری‌های سریالی در مراکز تجاری شلوغ شهر مشهد، ماموران کلانتری بانوان رسیدگی به پرونده را آغاز کردند.

وی افزود: ماموران دایره تجسس کلانتری بانوان با استفاده از تصاویر ضبط شده دوربین‌های مداربسته، مشخصات ظاهری سارقان را که یک زن و مرد جوان هستند بدست آورده و تحقیقات می‌دانی خود را برای دستگیر آن‌ها آغاز و با انجام تحقیقات میدانی مخفیگاه آن‌ها را در محدوده کوی‌امیر شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی منطقه ثامن مشهد تصریح کرد: تیم رسیدگی‌کننده پرونده پس از هماهنگی با مقام قضائی متهمان را در مخفیگاه‌شان دستگیر و در بازرسی از محل 8 دستگاه تلفن همراه و 10 عدد مموری مسروقه کشف کردند.

خجسته گفت: متهمان 35 و 39 ساله پس از انتقال به مقر انتظامی در همان بازجویی‌های اولیه توسط 5 مالباخته شناسایی و با استعلام سریال گوشی‌های مسروقه کشف شده نیز 8 مالباخته دیگر  نیز شناسایی شدند.

وی عنوان کرد: متهمان در بازجویی‌های به عمل آمده تاکنون به 13 فقره جیب بری تلفن همراه شهروندان در داخل فروشگاه‌ها و اتوبوس‌های شلوغ سطح شهر مشهد اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی منطقه ثامن مشهد از شهروندان خواست؛ موارد ذیل را در پیشگیری از سرقت جدی بگیرند و در مکان‌های شلوغ، مانند اتوبوس، مترو، مراکز خرید و پارک‌ها مراقب وجود نقد، گوشی تلفن همراه و سایر اموال با ارزش داخل جیب یا کیف خود باشند. پول، اسناد و اموال با ارزش خود را در جیب‌های مخفی لباس و جیب‌های زیپ دار قرار دهید و از قرار دادن آن‌ها در جیب‌های بیرونی لباس خودداری کنند همچنین وجوه نقد خود را در قسمت‌های پنهان کیف‌قرار دهند.

وی ادامه داد: از کیف‌های کمری یا کیف‌های زیپ دار برای حمل پول استفاده کنید و تمام پول خود را در یک جیب یا یک قسمت از کیف دستی قرار ندهید و در صورت به همراه داشتن کارت عابر بانک از نوشتن رمز در کنار آن خودداری کنید. هنگام سوار شدن در اتوبوس‌های و مینی بوس شهری، من کارت یا پول خود را از قبل آماده کنید تا مجبور به خارج کردن محتویات جیب یا کیف خود در میان از جمعیت نشوید. در معابر و وسایل نقلیه عمومی، کیف‌تان را طوری در کنار خود نگه دارید که در معرض دیدتان قرار داشته باشد. چنانچه احساس می‌کنید افرادی به صورت غیر عادی نزدیک به شما نشسته یا‌ایستاده‌اند، یا شما را هل می‌دهند یا تنه می‌زنند، هوشیارتر باشید و بیشتر مراقب کیف و محتویات جیبتان باشید و در محل‌های شلوغ، به جای گرفتن بند کیف، آن را طوری در دست بگیرید که کسی نتواند بدون این که متوجه شوید، از درون آن چیزی بردارد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • (ویدئو) روایت «آهنگران» از نفوذ سرویس‌های جاسوسی در هیئت‌ها
  • ماجرای نفوذ سرویس‌های جاسوسی به هیئت‌ها و ترور حاج صادق آهنگران از زبان خودش + فیلم
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • شیوه واکنش به نشانه‌های هشدار دهنده خودکشی
  • چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت