Web Analytics Made Easy - Statcounter

     

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از  پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، در نشست فرماندهی سپاه روح اله و مدیر شعب بانک مسکن استان در دفتر فرماندهی سپاه، سردار محسن کریمی فرماندهی سپاه روح اله استان مرکزی، با تشکر از شعب و کارکنان بانک مسکن؛ از زحمات ایشان به پاس خدمت دهی و خدمات رسانی به عموم مردم به ویژه به اقشار کم درآمد تقدیر و تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بانک مسکن را بانکی دولتی و با سابقه ای طولانی و درخشان در تسهیلات دهی به اقشار مختلف جامعه در امر خرید و ساخت مسکن دانست و اظهار داشت: مردم از تسهیلات مناسب و ارزان قیمت بانک مسکن رضایت دارند و این بانک توانسته است به دنبال پرداخت تسهیلات خود، که عمدتا در بخش مسکن اعطا شده است ؛ ضمن خانه دار کردن افراد، محیطی اطمینان بخش برای شکل گیری و ترویج کانون خانواده ها به وجود آورده و شور زندگی را در خانوارها افزایش دهد.

فرمانده سپاه روح اله استان مرکزی اظهار داشت: همکاران ما در سپاه استان نیز از تسهیلات بانک مسکن بی نصیب نمانده و بسیاری از ایشان در ردیف استفاده کنندگان از تسهیلات بانک مسکن قرار دارند. وی در خصوص تسهیلات معوق شده کارکنان سپاه در پروژه 102 واحدی جهاد خانه سازی گفت: با مذاکره ای که با تسهیلات گیرندگان انجام داده ایم، حداکثر تا پایان ماه جاری جهت تعیین تکلیف و پرداخت بدهی شان به بانک مراجعه خواهند نمود.

سردار کریمی با اشاره به این که تسهیلات بانک مسکن به لحاظ میزان تسهیلات، نرخ سود و مدت زمان بازپرداخت تسهیلات، شرایط مناسبی دارد، گفت: امیدواریم با تقویت حساب های خود نزد بانک مسکن، همچنان از تسهیلات ساخت مجتمع مسکونی و تعاونی مسکن جهت پرسنل سپاه بهره مند شویم.

مجید امیری مدیر شعب بانک مسکن استان مرکزی نیز در این نشست، ضمن تشکر از ابراز محبت سردار کریمی به مجموعه بانک مسکن؛ بانک مسکن را بانکی مردمی و تنها بانک تخصصی در بخش مسکن خواند که می تواند با رعایت اصول بازار، درموقعیت‌های مختلف از طریق تحریک تقاضا و عرضه، به تعادل بخشی و رونق بخش مسکن و ساختمان ایفای نقش نموده و به مثابه بانکی ‌توسعه‌ای همچون دوره‌های گذشته از تولید در بخش مسکن و توسعه شهری با رویکرد حمایت از تولید، به عنوان یگانه بانک متخصص و حامی دولت در این بخش حضور یافته و متعاقبا تولیدکنندگان مسکن را تامین مالی کند.

امیری اظهار داشت: بانک مسکن می تواند مرکز ثقل تلاقی حضور دولت و بخش خصوصی باشد و با توجه به اهمیت تولید و رونق آن؛ که شعار سال جاری می باشد؛ آن چه می تواند نقش بانک مسکن را برجسته کند پرداختن بانک به بحث عرضه مسکن است که اهمیت آن در تسهیلات مشارکت نمود دارد.

وی با استقبال از مشارکت سازمان ها و نهادها و دستگاه های دولتی و غیر دولتی در امر ساخت مسکن اجتماعی در قالب تعاونی های مسکن و مجتمع های مسکونی توسط انبوه سازان حرفه ای افزود: در شرایط فعلی و نیاز اقتصاد ایران، تمرکز بر تسهیلات خرید مسکن اولویت اول بانک نیست؛ چرا که تسهیلات خرید فقط در فرآیند تغییر مالکیت واحدهای مسکونی موثر است و تأثیر بسزایی در رونق تولید ندارد، بلکه ویترین بانک مسکن برای حضور فعال بازار مسکن، تسهیلات مشارکت مدنی در بخش مسکن و ساختمان می باشد. به دیگر سخن؛ بانک با حمایت از بخش عرضه از طریق ارائه تسهیلات ساخت مسکن در دو بخش طرح بازافرینی مناطق بافت فرسوده شهری و سایر مناطق، موجبات رونق این بخش را فراهم خواهد آورده و متعاقبا با پرداخت تسهیلات خرید مسکن و فروش اقساطی ناشی ازسهم الشرکه به تقاضاهای مسکن پاسخ شایسته خواهد داد.

مدیر شعب بانک مسکن استان تصریح کرد: کمترین انتظار بانک برای نیل به اهداف و توفیق در ماموریت های برشمرده، این است که: با حضور و مشارکت مسئولین امر در استان، سازمان ها، شرکت های خصوصی و دولتی و اصناف و اتحادیه های مرتبط با بخش مسکن و ساختمان، نیز فعالان و دست اندرکاران این بخش در استان؛ اولا عمده منابع این بخش به بانک مسکن هدایت و در این بانک متمرکز و تجمیع شود و از طریق این بانک در اختیار تولید و اقتصاد کشور قرار گیرد، ثانیا: حائزین شرایط و سازندگان حرفه ای این بخش و نیز متقاضیان واقعی تسهیلات مسکن از طریق آن مراجع به بانک معرفی شوند و در نهایت، در وصول مطالبات و اخذ طلب بانک مسکن از بدهکاران عمده بانک خصوصا در تسهیلات تکلیفی، با بانک همکاری نموده، به بازگشت مطالبات بانک و استفاده از آن منابع در چرخه اقتصاد کمک نمایند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با اقدامات و سیاست گذاری های صحیح و به موقع در بخش مسکن می توان به رونق اقتصادی کشور امیدوار بود و می توان انتظار داشت؛ سال ۱۳۹۸ با حضور قوی‌تر همه دست‌اندرکاران، اعم از مشاوران، سازندگان و سرمایه‌گذاران حوزه مسکن به سال رونق ساخت و تولید مسکن تبدیل شود.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۶۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی

به گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا غزنوی با اشاره به سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران افزود: هر یک از افراد جامعه توانمندی‌هایی دارند، اما در فضای سردرگم نمی‌دانند باید چه کار کنند. باید زنجیره‌های ارزشی در زمینه تولید را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم تا مشارکت مردم در این رابطه افزایش یابد.

وی عنوان کرد: باید سیاست‌های صنعتی را هرچه زودتر تعیین تکلیف کنیم تا مسیر رشد و توسعه زنجیره‌های ارزش مشخص شود.

غزنوی بر لزوم توجه هرچه بیشتر به شرکت‌های بزرگ و پیشران کشور تاکید کرد و گفت: اگر این شرکت‌ها در کانون توجهات قرار گرفته و امتیازات ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته شود، شرکت‌های متوسط، کوچک و حتی خرد می‌توانند در زنجیره ارزش قرار گیرند.

وی تصریح کرد: اگر برنامه‌ریزی صنعتی نداشته باشیم، مردم در بی‌برنامگی نمی‌توانند مشارکت در جهش تولید کنند و به سمت هدررفت منابع مالی یا در نهایت برنامه‌های خود اشتغالی می‌رویم.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران همچنین با اشاره به فراز دیگری از سخنان روز گذشته انقلاب و تاکید بر اینکه اعتبارات بانکی باید به سمت تولید برود، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب دلسوزانه و پدرانه موضوع تسهیلات بانکی را عنوان می‌کنند، که باید مورد توجه قرار گیرد.

غزنوی به اشاره به اینکه تامین سرمایه در گردش و سپس سرمایه ثابت، نخستین و مهم‌ترین مساله برای تحقق جهش تولید است، اظهار داشت: به عنوان مثال در موضوع فرزندآوری و ازدواج با توجه به اهمیت رشد جمعیت، تسهیلات تکلیفی یک‌هزار و ۳۰۰ همتی در نظر گرفته شده است، از این رو ضروری است در رابطه با جهش تولید و تحقق فرمایشات رهبر انقلاب تسهیلات تکلیفی تعیین شده و یا لایحه و طرحی تنظیم شود.

وی یادآورشد: کارآفرینان و صنعتگران در مراجعه به بانک‌ها با دو موضوع مواجه می‌شوند؛ نخست اینکه اولویت قانونی برای بانک‌ها تسهیلات تکلیفی است، اما تسهیلاتی برای صنایع در نظر گرفته نشده است و دوم اینکه سایر منابع بانکی را شرکت‌های شبه دولتی در اختیار می‌گیرند.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران تصریح کرد: اگر منابع و اعتبارات بانک‌ها نیز در این زمینه کم باشد، باید نسبت به افزایش سرمایه و دارایی بانک‌ها از طریق مشارکت مردم اقدام شود و مردم نیز حتماً استقبال خواهند کرد.

غزنوی همچنین به سیاست‌های کلی تامین اجتماعی مورد اشاره در سخنان رهبری اشاره کرد و افزود: با نگاهی به دیگر کشورها مشاهده می کنیم بین پول پرداختی از سوی افراد جامعه در موضوع بیمه و دریافت خدمات تناسبی وجود دارد، اما خدمات تامین اجتماعی در کشور ما بسیار اندک است.

وی یادآورشد: در این زمینه یکی از اشکالات این است که بخش خصوصی سهمی در مدیریت تامین اجتماعی ندارد و با وجود اینکه کارفرمایان ۲۳ درصد و کارگران هفت درصد پرداختی در بیمه دارند، اما در مدیریت آن هیچ نقشی ندارند و چنانچه بخشی از مدیریت در دست بخش خصوصی بود شاهد کمبود خدمات تامین اجتماعی و هدررفت منابع نبودیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • فلسفه وجودی سپاه، فدایی شدن است
  • دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد
  • ۷۱ هزار نفر در استان قم صاحب خانه می‌شوند
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!