Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: بیش از ۴۰ خانواده در استان کرمانشاه متقاضی فرزندخواندگی هستند. ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۸ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، مرتضی کوهی در نشست خبری امروز با اصحاب رسانه، با اشاره به اینکه 6 مرکز غیردولتی نگهداری کودکان بی‌سرپرست و مرکز دولتی شیرخوارگاه معتضدی در شهر کرمانشاه فعالیت دارند، اظهار داشت: 110 نفر از کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست در این مراکز از خدمات مختلف سازمان بهزیستی بهره‌مند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به تعداد متقاضیان دریافت نوبت فرزندخواندگی اظهارداشت: در حال حاضر بیش از 40 خانواده متقاضی هستند  اما با توجه به عدم تناسب تعداد متقاضی و تعداد فرزندان  قابل واگذاری این افراد پشت نوبت هستند.

وی با اشاره به شرایط متقاضیان برای فرزند خواندگی بیان کرد: هم اکنون متقاضیان خواهان فرزندان بی‌سرپرست هستند و خانواده‎ها تمایلی به سرپرستی کودکان معلول و کودکان بدسرپرست ندارند.

یزد| بیش از 700 خانواده یزدی متقاضی فرزند خواندگی هستندرخنه تهاجم فرهنگی در خانواده‌های ایرانی/حیوانات نقش فرزند خواندگی را ایفا می‌کنندمیزان فرزند خواندگی در کشور 15 درصد افزایش یافت

کوهی با بیان اینکه در هر مرکز نگهداری از کودکان پرونده‌هایتحصیلی، بهداشتی و تربیتی و مراقبتی تشکیل می‎شود، عنوان کرد: رفتارهای کودکان در طول روز از طریق روانشناسان، مسئولان مربوطه و مراقبان در پرونده‌ها ثبت می‌شود و با توجه به گزارش‌ها به اختلات کودکان رسیدگی می‌شود.

معاون اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در مراکز شبه خانواده به کودکان مسئولیت پذیری تعلیم داده می‎شود، بیان کرد: در ده سال گذشته بهزیستی کرمانشاه جزو رده‎های اول تا پنجم کشور از نظر کیفیت ارائه خدمات، عاقبت به خیری، موفقیت در واگذاری‎ها و ترخیص‎ها و توانمندسازی کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست بوده است.

انتهای پیام/ ع

R41380/P/S6,68/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۸۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 

 خسرو ملکشاهی در همایش روز روانشناس و تجلیل از فعالین طرح محب استان کرمان گفت: ۸۲ تیم مشاوره در قالب طرح محب به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان ارائه خدمت کردند که جا‌ی تقدیر دارد؛ و‌ی با اشاره به اینکه بدلیل بیماری کرونا فرصت چنین گردهمایی برای جامعه روانشناسان میسر نشده بود گفت: هدف از این همایش یک نشست هم فکری و هم اندیشی و تقدیر از جامعه روانشناسان است که به نوعی بازوان پرتوان سازمان بهزیستی بوده و به افراد نیازمند ارائه خدمت می‌دهید.

معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه شعار امسال روز روانشناس ((امید آفرینی با توسعه خدمات روانشناختی و مشارکت مردم)) است، گفت: سیاست سازمان بهزیستی توسعه خدمات است.
ملک شاهی بیان داشت:در استان کرمان۱۳۴ مرکز مشاوره وجود دارد و تمام شهرستان‌های استان دارای مرکز مشاوره هستند.

وی افزود: رویکرد سازمان ارائه خدمات تخصصی است که این مهم با کمک با دستگاه‌هایی که به نوعی دارند خدمات مشاوره‌ای انجام می‌دهند.

ملک شاهی در خصوص استفاده از مشارکت مردم در برنامه‌های بهزیستی بیان داشت: در خصوص همین شعار سیاست‌هایی در استان برنامه ریزی و دنبال می‌شود.

وی گفت: مقرر شده بوستان‌هایی با کمک شهرداری به بهزیستی واگذار شود که مراکز ما ضمن کاشت نهال در آن بوستان‌ها به صورت هفتگی و به مناسبت‌های مختلف در محل مستقر شده و خدمات بهزیستی به عموم مردم شناسانده شده و این خدمات به صورت رایگان به مردم ارائه شود.

ملک شاهی در خصوص طرح‌های دیگر بهزیستی که با مشارکت مراکز و کلینیک‌های مشاوره و روانشناسی ارائه می‌شود، افزود: همکاری با خانه‌های کودک و نوجوان و ارائه مشاوره به فرزندان مقیم آنها، استخدام افراد متخصص دارای معلولیت و استفاده از تسهیلات بانکی و حق بیمه کارفرمایی، همکاری در برنامه بهبود و ارتقاء ضوابط خانواده در ۵ سال اول زندگی مشترک و استفاده از خدمات مشاوره و آموزش و مشاوره به افراد واجد شرایط (که اولین بار این طرح در کرمان کلید خورد) از جمله این برنامه‌ها است.

وی با بیان اینکه در رصد آسیب‌های اجتماعی که با کمک، سازمان بهزیستی همه ساله انجام می‌شود ما وضعیت کل کشوررا می‌دانیم و در مورد آسیب‌های بولد آمار داریم گفت: در بحث کنترل و کاهش این آسیب‌ها نیز از کمک و همکاری مراکز استقبال می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • تامین زمین ۲۰۰ مشمول جوانی جمعیت در نجف آباد
  • خانوادهٔ شهید «نسیم افغانی» شناسایی شد
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد