Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از یزد، محمدعلی طالبی، استاندار یزد شنبه شب، 11 خردادماه در جمع اعضای هیات مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان یزد اظهار کرد: فضای فکری و سبک زندگی و شرایط امروز جامعه ایجاب می‌کند تعالیم دینی و ارزش‌های فرهنگی را با زبان نو و قابل درک و فهم به نسل جدید منتقل کنیم و در حوزه قرآنی نیز باید فراتر تلاش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اگر فراتر از قرآن فکر کنیم و قرآن را محور فعالیت‌ها در خیلی از کارها و هنرها و امور فرهنگی، اجتماعی و هنری قرار دهیم و به نوعی اگر بحث در هنر با محوریت قرآنی باشد از نقاشی و خوشنویسی گرفته تا هنرهای جدید و تجسمی که اندیشه‌های قرآنی در آن جای بگیرد قطعا مثمر ثمر خواهد بود.
طالبی نقش موسسات قرآنی در جذب هنرمندان مختلف در رشته های مختلف با محوریت قرآن را یادآور شد و افزود: تعالی خیلی از هنرها مرهون قرآن است و باید محصولات قرآنی به معنای عام در حوزه فرهنگی و هنری داشته باشیم و از طریق نمایشگاه‌ها در اختیار جامعه قرار گیرد چرا که ایجاد هم‌افزایی در استان و منابع و اعتبارات در استان کم نیست.
استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: تشکیل اتحادیه‌ای با این ویژگی‌ها بویژه اتحاد در حوزه تشکل‌ها و زیرمجموعه تبلیغات اسلامی و فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برعهده گرفتن تصدی موضوعات قرآنی کاری ارزشمند صورت گرفته است.
طالبی در پاسخ به درخواست اتحادیه در خصوص واگذاری برنامه‌های قرآنی دستگاه‌ها و ادارات استان به اتحادیه گفت: اتحادیه طرح‌های پیشنهادی را که ادارات و دستگاه‌ها می‌توانند دنبال کنند ارائه دهد تا به آن‌ها ابلاغ شود.
استاندار یزد در خصوص بازدید از موسسات قرآنی نیز گفت: بازدید از موسسات قرآنی ان‌شاءالله ماهی یکبار دنبال خواهد شد و به نظرم از برکاتی است که در فعالیت‌ها و برنامه‌های ما می‌تواند اتفاق بیفتد.
وی با اعلام آمادگی برای حضور در مجمع قرآنی استان اظهار کرد: با توجه به شرایطی که در سال جاری وجود دارد برای طرح‌های ویژه در خصوص حمایت‌های مالی تا حدی که بتوانیم دریغ نخواهیم کرد.
طالبی پیشنهاد داد: هم افزایی و همراهی دستگاه‌های دولتی و اتحاد و انسجام در استان وجود دارد لذا اینکه چه کارهایی در راستای استقلال مالی در استان می‌توان انجام داد، باید توسط اتحادیه مدنظر باشد تا برای ایجاد منابع درآمدزا کمک‌های لازم انجام و سرمایه گذاری اندکی با درآمد مناسبی ایجاد شود تا بخشی از هزینه‌های جاری و اعتبارات اتحادیه از این منابع استفاده شود.
وی با اشاره به درخواست اعضای هیات مدیره در خصوص جایگاه قانونی برای صدور مجوز توسط اتحادیه گفت: دنیا به این سمت می‌رود که صدور مجوزها به سمت تشکل‌ها برود و ما نیز باید به این سمت برویم لذا اتحادیه باید نظرات خود را اعلام کند و هم تبلیغات اسلامی و هم ارشاد در این زمینه از نظرات اتحادیه استفاده کنند تا از مشکلات احتمالی جلوگیری شود.
یادآور می‌شود در این نشست که با حضور حجت‌الاسلام حسینی کوهستانی و حجت‌الاسلام رضایی مدیرکل و مسئول امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، هر یک از اعضا نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد استاندار یزد اتحادیه موسسات قرآنی یزد فعالیتهای قرآنی محمدعلی طالبی یزد تعالیم دینی انتقال مفاهیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۰۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش از شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام سید میکائیل باقری، عصر امروز _سه‌شنبه، یازدهم اردیبهشت_ در جمع شرکت‌کنندگان مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز کهگیلویه و بویراحمد که به میزبانی شهرستان چرام برگزار شد، اظهار کرد: در ۷۴۰ منطقه آموزش و پرورش کشور، ۱۶۰۰ نفر به مرحله استانی راه یافتند که پس از برگزاری مسابقات استانی ۷۵ هزار نفر به مرحله کشوری راه می‌یابند.

وی افزود: مسابقات پسران در اوایل مرداد به میزبانی مشهد مقدس و دختران در نیمه مرداد به میزبانی استان مازندران برگزار می‌شود.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: مسابقات قرآن، عترت و نماز در ۱۲ رشته و در دو بخش آوایی و پژوهشی برگزار می شود.

وی تصریح کرد: دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مرحله آموزشگاهی قرآن، عترت و نماز در سطح کشور شرکت کردند.

در ادامه محمد جمالی‌آرند سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: در مرحله استانی چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزی در شهرستان چرام تعداد ۱۲۰۰ نفر پسر و دختر در ۱۲ رشته شرکت کرده‌اند.

وی افزود: داوری این مسابقات را ۳۸ نفر بر عهده دارند که پس از داوری تعداد ۶۰ نفر به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد.

کد خبر 749505

دیگر خبرها

  • اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب تبیین و نشر داده شود
  • برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان
  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • گزارش صداوسیما درباره نکوهش قرآنی ذخیره طلا و دلار در خانه که دوباره وایرال شد + فیلم | به جای احتکار خانگی طلا و ارز چه کنیم؟
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود