Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام حمیدرضا مطهریان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان یزد شنبه شب، ۱۱ خردادماه در دیدار اعضای هیات مدیره با محمدعلی طالبی، استاندار یزد با اشاره به فعالیت 120 موسسه در سطح استان اظهار کرد: این اتحادیه در استان یزد و چهارمحال و بختیاری به صورت اتحادیه واحد تشکیل شده این در حالی است که در سطح کشور دو اتحادیه به  صورت جداگانه فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واگذاری فعالیت‌های قرآنی تبلیغات اسلامی یزد به اتحادیه
وی ادامه داد: اخیرا در مجمع قرآنی که در محل اتحادیه برگزار شد قریب به اکثریت اعضا توافق بر فعالیت یک اتحادیه داشتند و از نکات مثبت است که در یزد اتفاق افتاده و این اتفاق را ناشی از عدم اختلاف سازمان تبلیغات و ارشاد و اتحاد و انسجام اعضای این اتحادیه می‌دانم.
حجت‌الاسلام مطهریان افزود: اداره کل تبلیغات اسلامی استان همه فعالیت‌های قرآنی این اداره را به اتحادیه واگذار کرده و این اتحادیه بین موسسات بسته به تخصصی که دارند توزیع می‌کند و اداره ارشاد نیز در حال پیگیری هستیم و بعضی از فعالیت‌ها در حال واگذاریست.

موسسات نیاز به حمایت دارند
وی با اشاره به اینکه اتحادیه بهترین مکان برون سپاری فعالیت‌هاست گفت: اتحادیه شکل گرفته از تشکل‌های قرآنی مردمی که با علاقه در حال فعالیت هستند به نحوی که اگر مبلغی به این موسسات داده شود چند برابر خروجی خواهد داشت و در صورت نیاز خود هزینه می‌کنند تا فعالیت قرآنی اجرایی شود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان یزد برگزاری کلاس‌های قرآنی ویژه مناطق محروم، تشکیل مجمع قرآنی در استان را جمله برنامه‌ها اعلام کرد و گفت: مشکلات مالی و مالیاتی، پرداخت حقوق پرسنل و نداشتن درآمد مستمر از مشکلات عمده اکثر موسسات در استان است.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه اکثریت خانواده‌ها اکنون آموزش قرآن را از سبد اصلی خانوار نمی‌دانند گفت: موسسات نیاز به حمایت مادی و معنوی دارند چرا که بار بزرگ قرآنی که در حال حاضر لازم است، از دوش دولت بردارند و در خدمت قرآن باشند.

توزیع دو هزار جلد قرآن بین موسسات در یزد
مطهریان افزود: بازدید از 40 موسسه و خانه قرآن در سطح شهر و استان، تشکیل 30 جلسه هیات مدیره تا پایان سال 97 و 150 مصوبه، برگزاری مسابقات در فضای مجازی، ماهنامه الکترونیکی اتحادیه، برگزاری 10 همایش بزرگ جامعه قرآنی به مناسبت دهه فجر، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، توزیع دو هزار جلد قرآن بین موسسات، تجلیل از معلمان قرآن کریم از دیگر اقدامات ایم اتحادیه است.
وی برگزاری مجمع خیران قرآنی برای اولین بار در استان یزد، تشکیل صندوق حمایت از موسسات و فعالان قرآنی و اعطای بیش از 500 فقره وام قرض الحسنه از سال 89 تاکنون، برگزاری آزمون قرآن و عترت با حضور بیش از 7 هزار نفر در استان را از دیگر اقدامات برشمرد.

راه‌اندازی اپلیکیشن قرآنی «افق» برای اولین بار در کشور
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان یزد گفت: اپلیکیشن قرآنی با عنوان افق در استان برای اولین بار در سطح کشور طراحی شده و مراحل آخر را طی می‌کند که زیرساخت برای برگزاری هر نوع آزمون و مسابقه قرآنی از طریق فضای مجازی و گوشی‌های هوشمند را فراهم خواهد کرد.
وی با اشاره به راه‌اندازی پایگاه قرآنی ویژه موسسات و تشکل‌های قرآنی، ایجاد تفاهم نامه‌های همکاری و تربیت کادر متخصص اعم از معلم، تربیت مدرس، داور را در راستای واگذاری برنامه‌های قرآنی تبلیغات اسلامی به اتحادیه از دیگر اقدامات برشمرد و از استاندار خواست: بازدید از موسسات قرآنی فعال و برتر، دیدار با فعالان قرآنی استان، حمایت از صندوق قرض الحسنه به دنبال کمبود منابع جهت اعطای وام را در دستور کار قرار دهد.
یادآور می‌شود در این نشست که با حضور حجت‌الاسلام حسینی کوهستانی و حجت‌الاسلام رضایی مدیرکل و مسئول امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، هر یک از اعضا نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد فعالیت های قرآنی موسسات قرآنی اتحادیه موسسات قرآنی یزد دیدار با استاندار استاندار یزد اپلیکیشن قرآنی آموزش قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۰۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است

به گزارش خبرنگار مهر، سید جلیل میر عظیمی بعد از ظهر یک شنبه در نشست با فرماندار رشت به تشریح اهداف و برنامه‌های این مجموعه پرداخت و اظهار کرد: خدمات رسانی کانون پرورش فکری در بستر بیش از ۶۰ عنوان فعالیت فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و پژوهشی انجام می‌شود.

میرعظیمی در ادامه به نیروهای انسانی کانون اشاره و با متعهد و توانمند توصیف‌کردن آنان افزود: موفقیت مربیان و اعضای مراکز فرهنگی هنری این نهاد در رقابت‌های بین المللی، کشوری و استانی، بیان‌گر این توانمندی‌ها است.

این مسئول فرهنگی با بیان اینکه که تربیت نسلی هنرمند، مؤمن و در تراز انقلاب، نیازمند تلاش هم زمان فعالان فرهنگی و توجه مسؤولان و تصمیم‌گیران است، اضافه کرد: برای پیشبرد اهداف، حمایت‌های بی‌دریغ معنوی و اختصاص منابع مالی مناسب ضرورت دارد.

وی با ناکافی خواندن منابع مالی تخصیص یافته به مراکز فرهنگی هنری ۶ گانه کانون رشت طی ۲ سال گذشته گفت: ابعاد فعالیت‌های کانون پرورش فکری بر لزوم حمایت هر چه بیشتر از این مجموعه تاکید دارد.

میرعظیمی در ادامه صحبت‌های خود به برخی فعالیت‌های کانون در مراکز فرهنگی هنری و در سطح شهرستان اشاره و از حضور مؤثر این مجموعه در نمایشگاه هفته دفاع‌مقدس و حضور مستمر همکاران کانون در نمایشگاه «شهر باران، شهر قرآن» در ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۳ سخن‌به‌میان‌آورد.

وی افزود: معرفی کانون استان گیلان به عنوان دبیر کمیته کودک و نوجوان کنگره سرداران، امیران و ۸ هزار شهید استان گیلان و گشایش دبیرخانه این این کمیته در مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ شهرستان رشت، بخشی از فعالیت‌های مؤثر کانون در عرصه فرهنگ به‌شمارمی رود.

میرعظیمی نقش کانون را در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مقابله با تهدیدهای فضای مجازی متوجه نسل کودک و نوجوان با اهمیت خواند و ضمن تشریح برنامه‌های این مجموعه برای همراه سازی خانواده‌ها با فعالیت‌های مربیان کانون ادامه‌داد: برای توفیق فرهنگی، ورود خانواده‌ها به این عرصه ضروری است.

مدیرکل کانون استان گیلان هم‌چنین، از برپایی کارگاه‌های فرزندپروری و مهارت‌آموزی در مراکز فرهنگی هنری کانون صحبت‌کرد و این فعالیت‌ها را بخشی از حرکت‌های تأثیرگذار کانون در توان‌مندسازی نسل کودک و نوجوان دانست.

وی بر لزوم حمایت مسؤولان از تکمیل ساختمان در حال احداث کانون شهرستان خمام و از راه‌اندازی مرکز فرهنگی هنری کانون در مسکن مهر شهرستان رشت اشاره کرد و گفت: در پایان از فرماندار برای بازدید از مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دعوت کرد.

کد خبر 6097391

دیگر خبرها

  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • غوغای «فرشته‌های کابلی» در «قصر دارالامان»
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی