Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه خبری فردا؛ مسعود شایگان: شنبه صبح بالاخره پس از مدت‌ها رخوت و سکوت بالاخره یکی از روزنامه نگاران مشهور توانست توجهات زیادی را به مبارزه با دو پدیده شوم در ایران یعنی آقازادگی وداماد پروری جلب کند. پیام فضلی نژاد که چندی پیش برنامه شوکران را روی آنتن برده بود با حضور در یکی از برنامه‌های تلویزیونی به این مساله پرداخته و با سخنانی صریح این دو پدیده را مورد نقد قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

در این باره چند نکته گفتنی است:

۱-طی سال‌های متمادی عادت داشته ایم که حتی وقتی درباره این دو پدیده صحبت می‌شود تنها کسانی فاسد معرفی شوند که نهایتا با دولت و یا طیف سیاسی مقابل رابطه دارند با این حال فضلی نژاد در این برنامه به صراحت از برخی بستگان ائمه جمعه و یا طبقه ریش داری نام می‌برد که آن‌ها نیز به این دو پدیده شوم رسیده اند. صراحت در بیان این مشکل خود نیمی از راه مبارزه با این دو پدیده است. تا زمانی که وجود این طبقات انکار شود و یا بخشی از آن‌ها به دلایل سیاسی و مذهبی نادیده گرفته شوند نه تنها مشکلی حل نخواهد شد بلکه این مساله را به یک شوی دم دستی جناحی و سیاسی تبدیل خواهد کرد.  

۲-ماه هاست که در فضای مجازی به کرات از پرونده‌های مختلف مسئولان مختلف کشوری و نظامی صحبت می‌شود. گاه در مورد خانواده علی شمخانی و گاه در مورد داماد یک وزیر. با این حال در صدا و سیما که باید سیمای ملی باشد، گویی هیچ اتفاقی در عرصه خبری نیفتاده است و تنها واکنش این رسانه سکوت بوده است. این که صدا و سیما نه تنها خود پیشرو در رسیدگی به این موارد نباشد بلکه به کلی در این زمینه سکوت کند خشمی مضاعف به مردم تحمیل خواهد کرد.  

۳-حتی اگر هیچ نگاهی به عدالت و لزوم برقراری آن نداشته باشیم، پیگیری فساد و مقابله با دیوانسالاری فامیلی از مهم‌ترین راه‌های حفظ و تداوم یک حکومت می‌باشد. با نگاهی کاملا زمینی نیز اگر رسانه‌های داخلی ومخصوصا صدا و سیما خود پیشرو در این مساله باشند، دیگر هیچ نیازی به مراجعه مردم به رسانه‌های خارجی و ضد انقلاب نیست. همان طور که فضلی نژاد در انتهای مباحث خود اشاره می‌کند به نغع تلویزیون است که برنامه‌هایی اختصاصی برای مبارزه مصداقی با فساد و فامیل سالاری داشته باشد، همان طور که وجود نهاد مستقل روزنامه نگاران افشاگر می‌تواند یاری گر حکومت باشد.  

۴-با این حال به نظر می‌رسد آن چه درباره‌ش سخن می‌گوییم، در مقصدی بسیار دور فراهم خواهد شد چرا که در همین برنامه که صداقت مهمان را در آن شاهد بودیم، مجری در همان ثانیه‌های پایانی تاکید نمود که رسانه ملی لزوما این سخنان را تایید نمی‌کند!

۵- همان قدر که از رئیس قبلی قوه قضائیه به دلیل روحیه خاص او انتظار نقد پذیری نداشتیم، رئیس جدید قوه قضائیه لااقل در این روز‌ها نشان داده است که می‌تواند این بارقه امید را در دل ما روشن کند. شاید گزافه نباشد اگر بگوییم راه اندازی سامانه تشویق و بررسی افشاگری‌ها توسط قوه قضائیه و محاکمان مفسدانی که از این راه معرفی شده اند می‌تواند امید به دستگاه قضایی که در سال‌های اخیر لطمه زیادی خورده است را به شدت احیا کند و از طرف دیگر مفسدان و فامیل پروران را اندکی محتاط‌تر در فساد.

 

 

فیلم صحبت های پیام فضلی نژاد را در ادامه ببینید:

کد ویدیو دانلود الفيلم الأصلي

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۱۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه جمهوری اسلامی: ملت که نباید همیشه در شعب ابی طالب زندگی کنند

به گزارش اقتصادنیوز روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

مسئولانِ محترم باید همه همت خود را بگذارند برای ارتقای معیشت مردم. سفره کوچک، پدر خانواده را کوچک می‌کند. این دولت و آن دولت هم ندارد. پدر که کوچک شد نمی‌تواند برای بزرگی و بزرگواری اهل خانه و خانواده‌اش کاری بکند چه رسد برای خانه بزرگتر که اسمش کشور است.

این هم با تغییر رئیس جمهور، تغییر نسبت نمی‌پذیرد. فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است .این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند.

اتفاقا کسانی که خود را نماد دین معرفی می‌کنند اگر کم بگذارند و یا حتی به‌رغم همه توان نتوانند کار را پیش ببرند، ایمان مردم بیشتر آسیب می‌بیند. پس به صدای بلند باید هشدار داد مسئولان محترم دولت را که حواس‌شان را جمع و تلاش‌شان را افزون‌تر کنند در برابر دشمن غدار که فقر اسم دیگر آن است.

بشنوند سخنِ حضرتِ آیت‌الله جوادی آملی را در دیدار مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه را می‌خوانیم که به کلامِ نورانی امام علی(ع) هشدار می‌دهند: "مَا ضَرَبَ ‌الله الْعُبَاد بِسُوطٍ أَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست." این اصل اول؛ اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد." ایشان هشدار می‌دهند که، "حواستان جمع باشد. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست."

ایشان حتی پاسخ آنانی که مدام "شعبِ‌ابی‌طالب" را به رخ می‌کشند تا به زعم خود مردم را به ضرورت مقاومت همیشگی توجه دهند را هم می‌دهند: در جریان شعب‌ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد،فرمود: "اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا أَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل‌؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز!" دلیلش را هم کلام نبوی می‌دانند که اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری باقی نخواهد ماند.

این مرجع حکیم، بر کار علمی و درس گرفتن از تجربه دیگران هم تأکید دارند که "چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟" ایشان بر اختلاس و ربا هم می‌خروشند و متولیان امر را به ضرورت راه بستن بر این مفاسد می‌خوانند. حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اساس و وظیفه همه مسئولین را حفظِ آبروی مملکت می‌دانند. این هم زمانی اتفاق می‌افتد که "کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود."

وجود شرایطی چنین هم "به تولید وابسته است. تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم." این مرجع تقلید، آنچه "شرطِ بلاغ" است را با مسئولان گفت. حالا این حضرات هستند که از این سخن باید "پند" گیرند. اصلا هم حق ندارند "ملال" گیرند. کسی چنین اختیاری به آنان نداده است. هرچه تا کنون ملال گرفتند و گرفتند و باعث افزایش ملال و تلخ کامی مردم شدند کافی است. باید پند گیرند و به کار بندند تا امور به سامان برسد.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898501

دیگر خبرها

  • واکنش یکی از عموهای فیتیله‌ای به اظهارات جنجالی عموقناد | اختلافی که پس از سال‌ها فیتیله‌اش روشن شد!
  • افشای فساد جنسی یک سیاستمدار دیگر در انگلیس
  • تجلیل از فعالان طرح حجاب و عفاف
  • نقش مغفول مانده پدران در سلامت زنان و بارداری | تلویزیون با برنامه‌ «ماه‌ ترین» وارد شد
  • اجرای حکم یک روزنامه‌نگار
  • مبارزه با مواد مخدر؛ یک تکلیف عمومی در جمهوری اسلامی است
  • طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • اتحاد ایران و پاکستان نقش بسیاری در مبارزه با اسرائیل دارد
  • روزنامه جمهوری اسلامی: ملت که نباید همیشه در شعب ابی طالب زندگی کنند