Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که اجاره بها نباید بیش از ۳۰ درصد سبد خانوار را به خود اختصاص دهد پیشنهاد داد کارگروهی زیر نظر وزارت راه برای رصد وضعیت بازار مسکن و جلوگیری از نرخ‌های کاذب تشکیل شود.

مجید کیانپور در گفتگو با ایسنا با بیان این که مسکن یک حوزه فرابخشی است و متعلق به یک وزارتخانه یا ارگان خاصی نیست، اظهار کرد: بهترین حالت این است که کار گروهی زیر نظر وزارت راه یا قوه قضاییه متشکل از وزارت راه، سازمان تعزیرات، مشاوران املاک و نماینده دادستان تشکیل شود و وضعیت بازار مسکن را رصد کنند تا از نرخ‌های کاذبی که در اثر التهاب بازار‌های موازی ایجاد می‌شود جلوگیری شود و نوعی جهت دهی و سیاست دهی در این حوزه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه اضافه کرد: در حال حاضر مسکن خرید و فروش نمی‌شود، ولی هر کسی ملکش را بر اساس شرایط ذهنی خود قیمت‌گذاری می‌کند؛ به همین دلیل خرید و فروش صورت نمی‌گیرد قیمت واقعی هم کشف نمی‌شود. شاید بهترین حالت این است که یک بسته حمایتی و سیاستی ارائه شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه یادآور شد: وزارت راه باید به دنبال این باشد که شورای عالی مسکن را با حضور عالی‌ترین مقام اجرایی که در قانون تعریف شده است تشکیل دهند و نیاز‌های حمایتی را در شورای هماهنگی سه قوه تصویب کنند. همچنین برنامه‌های تولید مسکن نیز جدی گرفته شود و سیاست‌گذاری لازم انجام شود و در این مسیر ظرفیت بخش خصوصی نیز استفاده شود.

کیان‌پور در بخش دیگری از صحبت‌های خود، خاطر نشان کرد: ما باید نیازسنجی کنیم و بر اساس ازدواج‌ها در سال و خود سرپرستان و کسانی که نیاز به مسکن دارند نسبت به اعمال سیاست‌های حمایتی مثل تامین تسهیلات، تسهیلات ودیه، تسهیلات ساخت، معافیت مالیاتی، تامین اجتماعی و بیمه و عوارض ساختمانی به عنوان مشوق در نظر گرفته شود تا بخش خصوصی رغبت به تولید مسکن کند و با شرایطی که دولت معرفی می‌کند مسکن را در اختیار دهک‌های لازم بگذارد. همچنین مسکنی که بخش خصوصی بدون نیاز به دولت تولید می‌کند در اختیار دهک‌های شش به بالا قرار خواهد گرفت.

این عضو کمیسیون مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که برنامه‌ریزی و تدبیر مشخصی برای اجاره بهای مسکن وجود نداشته، تصریح کرد: تنها دستوری گفته می‌شود که نمی‌تواند نرخ اضافه شود در حالی که این ضمانت اجرایی ندارد لذا باید یک بسته سیاسیتی و حمایتی برای اجاره بها تهیه شود. برای خانه اولی‌ها تسهیلات رهن در نظر گرفته شود و دولت از طریق بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار برای کسانی که نمی‌توانند خانه تهیه کنند را کمک کند تا وضع اجاره مسکن آن‌ها سر و سامان بگیرد.

کیان‌پور با بیان این که اجاره بها نباید بیش از ۳۰ درصد سبد خانوار را به خود اختصاص دهد، گفت‌: در غیر این صورت کیفیت زندگی افراد تحت تاثیر قرار می‌گیرد. من اخیرا خبری خواندم که روزانه هزار تن زباله تهران کم شده است. این نشان دهنده این است که سبد خانوار کوچک‌تر شده و ضروری است ما به کیفیت زندگی و معیشت مردم توجه کنیم. البته خیلی از مسائل متاثر از تحریم بوده، ولی در موارد زیادی هم خود تحریمی داخلی وجود داشته است.

وی با اشاره به ایجاد موانع برای سرمایه‌گذاری و تولید کنندگان با بروکراسی سنگین اداری، یادآور شد: شاید بخشی از این موانع برای کنترل‌های مضاعف باشد، اما رمق توسعه گرفته می‌شود و در چنین شرایطی نمی‌توان موانع تولید و سرمایه‌گذاری را بر طرف کرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: ما زمانی موفق خواهیم بود که سرمایه کشور به جای این که در بانک‌ها رسوب کند یا تبدیل به طلا و ارز شود به سمت صنعت و سرمایه‌گذاری سوق داده شود و چرخ تولید کشور راه بیفتد؛ لذا باید تلاش ما بر این باشد که رونقی را در تولید کشور ایجاد کنیم.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کمیسیون عمران مجلس اجاره بهاء

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۱۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد قرارداد ساخت ۳ هزار مسکن در شهر امیرکبیر

مدیرعامل شرکت عمران شهرجدید امیرکبیر و مهاجران از انعقاد قرارداد ساخت ۳ هزار واحد مسکونی در شهر امیرکبیر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سعید میرزایی ظهر امروز در حاشیه بازدید مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شهرهای جدید از شهر جدید امیرکبیر در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: بانک‌های ملی، مسکن، ملت در پرداخت تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن همکاری بسیار خوبی داستند و باقی بانک‌ها مشارکت خوبی نداشتند که باید نسبت به این مهم توجه داشته باشند، همچنین برخی از پیمانکاران در طرح نهضت ملی به اجرای پروژه‌های خود شتاب دادند و از برخی پیمانکاران دیگر انتظار می‌رود در سال جهش تولید برنامه‌های خود را طبق زمان‌بندی اعلام شده پیش ببرند تا بتوانیم رضایتمندی مردم را حاصل کنیم.

وی افزود: مشکلاتی با دستگاه‌های خدمات رسان به ویژه آبفا وجود دارد اما اداره برق  و گاز در زمینه پروژه‌های نهضت ملی همراهی خوبی داشته‌اند که انتظار می‌رود در سال جدید مشکلات با دستگاه‌های خدمات‌رسان رفع گردد تا بحث زیرساخت‌ها را به موازات ساخت مسکن پیش ببریم.

مدیرعامل عمران شهرهای جدید مهاجران و امیرکبیر عنوان کرد: در شهر جدید امیرکبیر متولی ساخت شهر هستیم و تنها ساخت مسکن مطرح نیست‌، علاوه بر ساخت مسکن باید خدمات روبنایی و زیربنایی را پیگیری کنیم که در این راستا ساخت مسجد، پارک، سالن ورزشی و مدرسه در دستور کار قرار دارد که در این حوزه روز گذشته با مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس نشستی برگزار شد و مقرر شد در ساخت سالن ورزشی 50 درصد نخست کار را عهده‌دار شوند و 50 درصد مابقی را شرکت عمران انجام دهد همچنین در ساخت مدرسه 50 درصد ابتدای کار را شرکت عمران و مابقی را اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان انجام دهند.

میرزایی عنوان کرد: قرارداد حدود سه هزار واحد در شهر امیرکبیر با پیمانکار منعقد شده است و آماده سازی هزار قطعه زمین در طرح جوانی جمعیت در دستور کار قرار دارد که دارای پیشرفت فیزیکی 40 درصد است و در ماه‌های آینده مراحل واگذاری قرارداد به متقاضیان انجام می‌شود.

وی ادامه داد: امسال از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده که این مهم را شهرهای جدید باید محقق شود که احقاق این امر منوط به مشارکت مردم در پروژه‌ها است و این امر جز با واگذاری زمین و ساخت از سوی مردم محقق نخواهد شد. در این راستا هشت هزار قطعه زمین پیش بینی شده که طرح آماده سازی در سه محله با ابعاد 200 متر انجام شده است و بعد از دریافت مصوبه فاز دوم آماده سازی آغاز می‌شود و‌ آماده سازی تا پایان سال انجام شود و واگذاری زمین به متقاضیان خواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت عمران شهرجدید امیرکبیر و مهاجران ادامه داد: در شهر جدید مهاجران قرارداد حدود 4 هزار واحد با پیمانکار منعقد شده است، تعهد ما 5 هزار واحد بود که اکنون برای 800 واحد فراخوان داده شده تا پیمانکاران در مناقصه شرکت کنند. تعهد ما در شهرجدید مهاجران انجام شده و با توجه به اینکه در شهر مهاجران زمین تک واحدی برای طرح جوانی جمعیت وجود ندارد نیز به صورت پیامکی به متقاضیان اطلاع‌رسانی شده که می‌توانند در شهر جدید امیر کبیر زمین دریافت کنند.

میرزایی با بیان اینکه امسال به دستور وزیر راه‌و‌شهرسازی باید قطار بین شهری راه‌اندازی شود، خاطرنشان کرد: مصوبه قطار بین شهری در شورای ترافیک استان اخذ شده، همچنین  تاییدیه شرکت مادر تخصصی شرکت عمران دریافت شده و جانمایی ایستگاه قطار انجام شده و در انتظار مصوبه از راه آهن کل کشور هستیم، در صورت اخذ تائیدیه فاز نخست عملیات اجرایی ایستگاه و‌ قطار بین شهری آغاز می‌شود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • تعدادی از واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند تحویل می‌شود
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • انعقاد قرارداد ساخت ۳ هزار مسکن در شهر امیرکبیر
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • شب عید املاکی‌ها، روز سیاه مستاجرها
  • حمایت مجلس ؛ به مردم زمین رایگان بدهید | زمین اگر برای خود مردم باشد ماشین و طلای خودشان را می‌فروشند تا زمین‌شان را بسازند