Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-05-04@16:47:58 GMT

نیازی به فروش اموال راکد دولت نداریم

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۵۲۲۷۵

نیازی به فروش اموال راکد دولت نداریم

به گزارش «نماینده» محمد حسینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، در واکنش به اینکه گفته می شود ۳ برابر بودجه کشور اموال راکد داریم، گفت: فردی که چنین ادعایی کرده است، در جایگاهی نبود که چنین نظری بدهد چرا که چنین اطلاعاتی را ندارد، اگر کارشناسان وزارت اقتصاد که صورت مالی را در اختیار دارند می تواند این نظر را بدهد، البته ما هم کتمان نمی کنیم و شاید بیش از این حرف ها اموال راکد داشته باشیم اما باید ارزیابی درستی صورت گیرد تا بتوان آمار دقیق اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: باید مشخص شود اموال راکد به چه اموال گفته می شود، به طور مثال آیا ساختمانی که در اختیار چند کارمند است که فعالیت خاصی هم ندارد را باید اموال راکد دانست یا آن را دارایی محسوب کرد که به اندازه استهلاکش بهره وری لازم را ندارد؟

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس دهم شورای اسلامی بیان داشت: از سوی دیگر در تمام ادارات دولتی سالن های کنفرانسی وجود دارد که ماهی یکبار در آن کنفرانس یا سخنرانی برگزار می شود در حالی که در کشورهای دیگر این سالن ها به گروه های متعددی اجاره داده می شود، هر دو سالن ۲۰ سال عمر می کند اما یکی همیشه خالی است و دیگری هر دو ساعت پر می شود.

وی اظهار داشت: در مدارس و دانشگاه ها تجهیزات بسیاری خریداری شده است، شاید میلیاردها تومان برای خرید وسایل آزمایشگاهی هزینه شده است اما اکنون دیگر دانش آموز و دانشجو برای استفاده ازاین تجهیزات وجود ندارد.

حسینی در ادامه گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه همه بودجه کشور برای تهیه وسایل هزینه می شود، گفت: با این حساب نمی توان چنین برآورد کرد که ۳ برابر بودجه کشور اموال راکد داریم، چرا که برای تهیه میز، صندلی و کامپیوتر هزینه کرده ایم.

این نماینده مجلس بیان داشت: فروش این اموال توجیه اقتصادی ندارد، چرا که این اموال را به نصف قیمت هم از دولت نمی خرند، بنابراین کسب درآمد از فروش اموال راکد بی معنا است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه به مرحله ای نرسیده ایم که اموال راکد را برای کسب در آمد به فروش برسانیم، تاکید کرد: در کشور ظرفیت های متعددی برای کسب درآمد داریم و نیاز نیست به سمت فروش اموال رفت.

منبع: نماینده

کلیدواژه: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۲۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور

احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی در کشور، اظهار داشت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.

وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.

راستینه اضافه کرد: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.

وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید

فرهنگ زیربنای پیشرفت و توسعه کشور است

راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم، بیان داشت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.

وی افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.

راستینه با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.

وی تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.

راستینه ادامه داد: افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • اولین جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی گیلان برگزار شد
  • قدرت چانه‌زنی؛ عامل اصلی تخصیص بودجه
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • ۹۵ درصد بودجه پیشنهادی دولت تایید شد
  • صدور سند مالکیت املاک با وجود بدهی به دولت، مجاز شد