Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - سی‌ان‌پی‌سی کپیتال، بازوی مالی شرکت ملی نفت چین، هرگونه ارتباط خود با نفتکشی که مقامات آمریکایی می‌گویند نفت ایران را حمل می‌کند، رد کرد.


ایالات متحده هفته قبل در مورد نفتکشی که نفت ایران را حمل می‌کند به هنگ‌کنگ هشدار داد و اعلام کرد ممکن است این نفتکش بخواهد در این مرکز مالی شرق آسیا پهلو بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا هشدار داد که هر نهادی که هرگونه خدماتی برای این نفتکش انجام دهد، تحریم‌های آمریکا را نقض کرده است.

یک مقام آمریکایی که نخواست نامی از او برده شود، گفته بود که این نفتکش، که نام آن پاسیفیک براوو است تحت مالکیت سی‌ان‌پی‌سی کپیتال قرار دارد.

اما سی‌ان‌پی‌سی کپیتال طی ایمیلی که برای رویترز ارسال کرده است گفت: پس از بررسی‌های انجام شده مشخص شد که نفتکش مذکور و محموله‌ای که حمل می‌کند، هیچ ارتباطی با بانک کونلون ندارد.

از دور قبلی تحریم‌های آمریکا، در سال ۲۰۱۲، کونلون اصلی‌ترین کانال مالی رسمی بین ایران و چین بوده است. طبق گزارشات مالی سالانه سی‌ان‌پی‌سی کپیتال، این شرکت در سال ۲۰۱۶ به سهام‌دار اصلی بانک کونلون تبدیل شده است.

چین خریدار اصلی نفت ایران است و تقریباً تمام پرداخت‌های آن از طریق کونلون انجام می‌شود. این بانک در سال ۲۰۰۶ به عنوان یک بانک تجاری شهری در کامارای تأسیس شد. کامارای یک مرکز تولید نفت در منطقه غرب دور چین، شین‌جیانگ، است.

در همین حین طبق آخرین موقعیت ثبت شده توسط رفینیتیو ایکون، پاسیفیک براوو مملو از نفت، از سریلانکا عبور کرده و به سوی آب‌راه شلوغ تنگه مالاکا، که یک خط کشتیرانی کلیدی به سوی شرق آسیا است، حرکت کرده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: چین نفتکش ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۲۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید

معاون بانک مرکزی گفت: برات الکترونیک ابزار قدرتمند تامین مالی تولید در زمان سیاستهای انقباضی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهران محرمیان معاون بانک مرکزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک در وزارت اقتصاد، گفت: در راستای برنامه کنترل تورم از طریق کنترل مقداری ترازنامه بانکها مدیریت خلق نقدینگی در دستور کار قرار گرفته است.

محرمیان افزود: گفت: یگ‌نگرانی در این مسیر موضوع تامین مالی تولید است. پروژه برات الکترونیکی در زمان سیاستهای انقباضی پول به عنوان یک ابزار بسیار کارا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی افزود، شبکه بانکی برای پیاده سازی این پروژه آمادگی کامل دارند، اداره تامین مالی زنجیره تولید و حوزه فناوری های نوین موارد فنی و جزییات را به خوبی پیش برده اند.

محرمیان گفت: هماهنگی خیلی خوبی در میان وزارت اقتصاد و بانک مرکزی ایجاد شد و امروز شاهد رونمایی از سامانه برات الکترونیک هستیم.

معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در خاتمه گفت: وزارت ارتباطات در سامانه تعامل پذیری، شرکت خدمات انفورماتیک و.... نیز در نهایی سازی این پروژه مشارکت داشتند.

در این نشست معاون اقتصادی وزارت اقتصاد تاکید کرد، برات الکترونیک ابزار مکمل اوراق گام است و یک ابزار مهم برای تامین مالی تولید محسوب میشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • پیامدهای تعطیل شدن روز پنجشنبه
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد تومان مالیات از ابربدهکاران
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته سرمایه‌گذاری بانک دی در سال جاری