Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارتش رژیم صهیونیستی مصالح ساختمانی و لوازمی که اتحادیه اروپا برای ساخت مدارسی برای فلسطینیان ارائه کرده بود را از غیرنظامیان فلسطینی در ماه اکتبر مصادره کرد و حالا وزارت جنگ این رژیم قصد دارد تا روزهای آینده مصالح ساختمانی را علنا به مزایده بگذارد.

به گزارش ایسنا،‌ به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، لوازمی که قرار است رژیم صهیونیستی به فروش بگذارد همان‌هایی هستند که در ساخت دو کلاس درسی در مدرسه‌ای در شهرک ابزیق واقع در وادی اردن مورد استفاده قرار گرفت و اسرائیل به دلیل عدم دریافت جواز از این رژیم، این دو کلاس را تخریب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیئت اتحادیه اروپا در قدس و رام‌الله ۲۶ اکتبر ۲۰۱۸ پس از گذشت سه روز از تخریب دو کلاس مذکور، این اقدام رژیم اشغال‌گر را محکوم کرد. این اتحادیه در راستای محکومیت این اقدام صهیونیست‌ها در بیانیه‌ای اعلام کرد، همه کودکان حق دارند آموزش ببینند و همه کشورها باید از این حق حمایت کرده و آن را اجرایی کنند. مدارس محل امنی بوده و برای کوکان حرمت دارند.

قرار است اموال مصادره شده‌ای‌ که اتحادیه اروپا بودجه آنها را تامین کرده بود، در مقر یگان‌های اداره مدنی در بیت‌ایل (شهرک یهودی واقع در شمال شرق رام‌الله) و در غوش عتصیون (مجتمعی از شهرک‌های جنوب غربی بیت‌لحم) روزهای دوشنبه و سه شنبه به مزایده گذاشته شوند. این مناقصه بدون تعیین قیمت اولیه مزایده در روزنامه معاریو اعلام شد. هیئت نماینده اورپا از اسرائیل خواست دو کلاس مذکور را بدون تاخیر در محل خودش مجددا بسازد اما این رژیم هنوز پاسخی نداده و بر سر تصمیم خود برای فروش مصمم است.

در این راستا، فعالان حامی فلسطینیان که پس از گذشت مدت زمان کوتاهی از تخریب این دو کلاس، از ابزیق دیدن کردند، تصاویری از کامیون‌های حامل تخته‌ها را پس از ویرانی کلاس‌های درس گرفتند. طبق گزارش دفتر هماهنگی امور انسانی سازمان ملل در ماه اکتبر، ۴۷ پایگاه فلسطینی در منطقه (ج) کرانه باختری به دستور مقامات مدنی رژیم اشغال‌گر تخریب شدند که شامل ۱۰ بخشی بود که اتحادیه اروپا بودجه آنها را تامین کرده بود.

پیشتر اتحادیه اروپا از اسرائیل خواسته بود، در صورتی که تاسیساتی که نیروهای امنیتی در نزدیکی قدس و بیت لحم بر آنها کنترل یافته‌اند را بازسازی نکند، باید غرامت تخریب و مصادره اموال و پنل‌های خورشیدی و سوئیت‌های آماده را بپردازد که اتحادیه در سال ۲۰۱۷ بودجه آن را به مبلغ ۳۰ هزار یورو تامین کرده بود اما اسرائیل ارائه هرگونه غرامت را رد کرده و مدعی شد، این نوع همکاری اروپا، کمک انسانی محسوب نمی‌شود بلکه به دلیل عدم دریافت اجازه از اداره مدنی اسرائیل، یک فعالیت غیرقانونی است.

همچنین وزارت خارجه فلسطین تصمیم ارتش رژیم صهیونیستی در خصوص فروش لوازم مربوط به دو کلاس درس را در مزایده محکوم کرد،‌ دو کلاسی که اتحادیه اروپا آن دو را برای ۴۹ دانش‌آموز فلسطینی فراهم کرده بود.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد، تصمیم مقامات اشغال‌گر یک چالش جدی برای اتحادیه اروپا، اصول و مواضع آن است و نوعی بی‌توجهی رژیم صهیونیستی به درخواست‌های این اتحادیه در خصوص توقف عملیات تخریب تاسیساتی است که اتحادیه بودجه آنها را تامین کرده است.

در این بیانیه آمده است، اقدامات بین‌المللی که به انتشار بیانیه، محکومیت‌ها و درخواست‌ها برای توقف نقض‌ها و جنایت‌های رژیم صهیونیستی اکتفا می‌کند، دیگر فایده‌ای ندارد و باید اقدامات اروپایی و بین‌المللی کارآمدی صورت گرفته و رژیم اشغال‌گر مجبور به پایبندی به قوانین بین‌المللی، قطعنامه‌ها و اراده صلح بین‌المللی متعهد شود.

پیش از این اتحادیه اروپا تخریب دو کلاس مذکور را محکوم و از مقامات رژیم اشغال‌گر خواسته بود تا با توجه به تعهدات و مسؤولیت‌های خود به عنوان قدرت اشغالگر براساس قوانین بین‌المللی، آن دو را بازسازی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتحاديه اروپا اسراييل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۴۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد

به گزارش قدس خراسان، سید امیر شوشتری روز یکشنبه در نشست خبری در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پنج هزار نفر از این تعداد بازماندگان از تحصیل سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار اعلام شده اند.

وی با بیان اینکه شمار دانش آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی ۷۰ هزار نفر است، بیان کرد: علاوه بر این سه هزار نفر از دانش آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: بیشترین شمار دانش آموزان با حدود ۹۰ درصد را دانش آموزان افغان تشکیل می‌دهند و اتباع عراقی و سوری در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه شعار امسال هفته معلم تحت عنوان «همه مدیون تو هستیم» اعلام شده است، گفت: در قالب برگزاری آزمون‌های استخدامی مختلف برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این شمار به ۱۲ هزارو ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابد، بنابراین در سال تحصیلی آینده کمبود معلم نخواهیم داشت.

شوشتری در خصوص آخرین وضعیت اجرای طرح رتبه بندی معلمان در خراسان رضوی نیز گفت: کلیه اعتراضات در این زمینه رسیدگی شده است و احکام لازم برای معلمان استان صادر شد.

به گفته وی، کلیه معلمانی که احکام آنان تا پایان اسفند ماه پارسال صادر شده است، معوقات را دریافت کردند.

تحویل ۳۰۱ فضای آموزشی در خراسان رضوی

مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی نیز گفت: در سال گذشته ۳۰۱ پروژه آموزشی با تعداد هزار و ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش شد که نسبت به سال ۱۴۰۱ معادل ۵۰ درصد افزایش دارد.

جاسم حسین پور افزود: سال گذشته پنج استخر دانش آموزی تحویل آموزش و پرورش استان شد و امسال نیز چهار استخر دیگر تحویل و برای چهار استخر جدید نیز تامین اعتبار انجام شده است.

وی اظهار کرد: پیش بینی احداث پنج هزار کلاس درس از محل تحقق مولدسازی از مهمترین اقدامات انجام شده خراسان رضوی در این زمینه است.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی ادامه داد: سال گذشته بنیاد علوی ۱۰۵ کلاس، بنیاد برکت ۱۷۷ کلاس، کمیساریای عالی ۴۰ کلاس، سازمان مسوولیت‌های اجتماعی ۷۰ کلاس و خیرین ۵۰۰ کلاس درس را در این استان ساختند.

وی اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی در کشور پنج و ۲ دهم متر مربع است، در حالی که این رقم در خراسان رضوی چهار و سه دهم متر مربع است.

حسین پور با بیان اینکه خراسان رضوی جزو استان‌های پرجمعیت دانش آموزی کشور است، گفت: هر چه جمعیت دانش آموزی بیشتر باشد، سرانه فضای آموزشی نیز کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: سال گذشته این اداره کل سه هزار میلیارد ریال جهت تجهیز هنرستان‌ها و نمازخانه‌های مدارس استان هزینه کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • محمود عباس: در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • با حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • پشت پرده ساخت اسکله روی هزاران تن آوار خانه‌های فلسطینیان
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • شهادت ۲۷ فلسطینی در حمله به منازل فلسطینیان نوار غزه
  • ابراز خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی و حامیانش در لندن
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها