Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-08@23:45:37 GMT

کاهش ۳۰ درصدی جرائم در ماه رمضان در همدان

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۵۴۷۴۹

کاهش ۳۰ درصدی جرائم در ماه رمضان در همدان

سردار بخشعلی کامرانی‌صالح، فرمانده انتظامی استان همدان با حضور در غرفه ایکنا در نمایشگاه کتاب و ملزومات قرآنی همدان اظهار کرد: با توجه به هزینه‌های فرهنگی بسیاری که در زمینه‌های مختلف وجود دارد برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی برای جامعه و مسلمانان بسیار ارزشمند خواهد بود.
وی افزود: در این نمایشگاه تابلوهای قرآنی بسیاری وجود دارد که با کمی تمرکز به راستی به مفاهیم عمیقی از قرآن پی خواهیم برد، همچنین کتب دینی و اجتماعی جذابی وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کامرانی صالح بیان کرد: علی‌رغم زمان برگزاری نمایشگاه که در ماه رمضان است و تصور می‌رود که استقبال چندانی نشود الحمدلله شاهد استقبال خوبی از مردم هستیم.
کامرانی‌صالح یادآور شد: ایجاد چنین نمایشگاه‌هایی در زمینه فرهنگ‌سازی در دوره‌های سالانه و شش ماهه در مناطق مختلف سطح شهر مبنی بر تسهیل شدن دسترسی مردم به آن می‌تواند بسیار کارآمد باشد.
کامرانی تصریح کرد: برگزاری چنین فضاهای مثبت و مذهبی در جوانان و افراد جامعه امروز، بسیار تاثیر گذار است چراکه مردم ما زمینه‌ فکری و عقاید دینی آماده‌ای دارند که با حضور در مکان‌هایی از این قبیل اعتقاد قلبی و آغوش باز آنها را به سوی دین ارتقاء می‌دهد.
فرمانده انتظامی استان همدان بیان کرد: موضوعات بسیاری به صورت تصویری و نوشتاری در زمینه ایجاد انگیزه و جذابیت برای مردم داریم که باید به طور گسترده و پیوسته از آنها استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه فضای مجازی در جامعه امروز اجتناب ناپذیر است و باید از آن استفاده شود، گفت: فضای مجازی مانند دریا است و کسانی که شنا یا غواصی بلد نباشند غرق خواهند شد بنابراین ما باید در هر زمینه‌ای سواد رسانه‌ای و شناخت رسانه‌ای را داشته باشیم تا بتوانیم بدون آسیب بهره‌برداری کنیم.
وی با اشاره به اولویت‌بندی در توصیه‌های قرآنی تصریح کرد: یک پزشک زمانیکه از یک سیب استفاده می‌کند به تمام خواص و اهمیت‌های آن واقف و آگاه است اما این امر نمی‌تواند باعث شود که اگر فردی بی سواد همان سیب را مصرف کرد ما بگوییم فایده‌ای برای او نداشت، مفاهیم قرآنی هم این‌گونه است حتی افرادی که فهم عمیق نسبت به آن ندارند با نگاه کردن و تلاوت ساده آن بهره کافی را می‌برند. چه بسا که اگر با مفاهیم قرآن آشنا باشند بهره بیشتری خواهند برد.
وی در ادامه بیان کرد: این نوع موضوعات و نمایشگاه‌های قرآنی باعث می‌شود هر کسی به اندازه درک و فهم خود از آن بهره ببرد، ارتباط آن با ذهن هر چه نزدیک‌تر باشد جرائم زیادی را کاهش می‌دهد.
وی در پایان با تاکید بر اینکه جرائم مهم و سخت در این ماه رمضان کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: هر چقدر فضای دینی و معنوی بیشتر ساخته شود اثرات منفی کمتری به روی افراد تاثیر خواهد گذاشت، همه ساله روند جرائم مهم در ماه مبارک رمضان حدود ۳۰ درصد کاهش می‌یابد چراکه در ماه مبارک رمضان مهربانی و محبت تاثیر بیشتری می‌گذارد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان نمایشگاه قرآن نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۴۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟

انتظار می‌رود با استمرار اجرای سیاست تثبیت نرخ ارز و برقراری ثبات نسبی در بازار ارز در سال ۱۴۰۳، کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده استمرار داشته باشد و در نهایت منجر به کاهش بیشتر تورم نقطه به نقطه شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، از مهمترین اهداف اعلامی بانک مرکزی در دوره جدید فعالیت خود در دولت سیزدهم، جلوگیری از افزایش قیمت کالاها و خدمات به بهانه افزایش قیمت ارز است و از همین رو هم این بانک رویکرد تقویت ثبات و پیش‌بینی‌پذیری بازار ارز، جلب اعتماد فعالان اقتصادی و جلوگیری از سرایت نوسانات مقطعی نرخ ارز به قیمت کالاهای اساسی و مرتبط با معیشت مردم را در قالب سیاست تثبیت اقتصادی در دستور کار قرار داده است.

در همین راستا مرکز مبادله ارز و طلا به منظور ایجاد مرجعیت قیمت، افزایش حجم مبادلات رسمی و سهولت تامین انواع تقاضای ارز، تفکیک بازار رسمی به دو بازار حواله و اسکناس، پیگیری اقدامات ناظر بر بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور، جلوگیری از ایجاد درخواست‌های غیرواقعی تخصیص ارز، ایجاد انطباق میان نقشه ارزی و تجاری کشور، فراهم‌سازی بستر استفاده از منابع ارزی موجود در خارج از کشور از طریق دیپلماسی پولی و بانکی، پاسخگویی مناسب به انواع تقاضای ارز و عرضه ارز در حاشیه بازار به صورت محدود و هوشمندانه با هدف جلوگیری از نوسانات شدید و مقطعی ارز راه‌اندازی گردید.

بعلاوه آنطور که مسئولان بانک مرکزی بارها اعلام کرده‌اند، تقویت حکمرانی ریال به منظور مدیریت جریان‌های مالی و سرمایه‌ای مرتبط با بازارهای دارایی به‌ویژه ارز و طلا نیز با قوت در این بانک، پیگیری شد.

برآیند این اقدامات در کنار تهیه و تنظیم برنامه پولی برای کنترل رشد نقدینگی و پایه پولی برای سال‌های 1401 و 1402، منجر به ثبات بخشی به بازار ارز و مدیریت انتظارات تورمی و در نهایت بهبود وضعیت متغیرهای کلان اقتصادی بخصوص مهار تورم شاخص بهای تولیدکننده در سال 1402 و استمرار آن در ماه آغازین سال 1403 شد.

* همبستگی بالای نرخ ارز و تورم تولیدکننده

بررسی روند تحولات قیمتی شاخص بهای تولیدکننده نشان می‌دهد مقوله نرخ ارز و نوسانات ارزی متاثر از اجرای سیاست‌های ارزی تاثیرات قابل توجهی بر شاخص بهای تولید کننده بر جای گذاشته است.

نتایج حاصل از بررسی‌های صورت گرفته در این زمینه حاکی از تاثیرپذیری و همبستگی بالای زیرگروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» شاخص بهای تولیدکننده از متغیر نرخ ارز (نرخ حواله سامانه نیما) به ترتیب به میزان 0.7 و 0.9 طی دوره زمانی 1398 تا 1402 است.

مقایسه همبستگی رشد نقطه به نقطه گروه‌های کالا و خدمات در شاخص بهای تولید‌کننده با رشد نرخ حواله دلار در سامانه معاملات الکترونیک ارز با وقفه‌های صفر، سه و شش ماهه از سال 1398 تا پایان سال 1402

بر این اساس با توجه به اینکه عمده واردات کالایی کشور را کالاهای واسطه‌ای و سرمایه‌ای تشکیل می‌دهد (حدود 88 درصد از کل واردات گمرکی در سال 1402) که در واحدهای تولیدی مورد استفاده قرار می‌گیرند، می‌توان به خوبی آثار اجرای سیاست تثبیت را در تحولات قیمتی شاخص تولید کننده و کاهش قابل ملاحظه آن در طول ماه‌های اخیر ملاحظه نمود.

*کاهش تورم تولیدکننده با اجرای سیاست تثبیت

در همین راستا، بر اساس آخرین آمار، تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده از 103.1 درصد در اردیبهشت ماه سال 1400 به 23.8 درصد در فروردین‌ماه 1403 کاهش یافته که موید کاهش قابل ملاحظه 79.3 واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

 مقایسه شاخص‌های کالا و خدمات PPI با نرخ حواله دلار در سامانه معاملات الکترونیکی ارز طی سال‌های 1401 تا 1402 (100=1400)

* تداوم روند کاهشی تورم مصرف‌کننده در سال 1403

انتظار می‌رود با استمرار اجرای سیاست تثبیت نرخ ارز و برقراری ثبات نسبی در بازار ارز در سال 1403، کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده استمرار داشته و از آنجا که شاخص بهای تولیدکننده به نوعی شاخص پیشنگر شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی می‌باشد، ادامه‌دار شدن روند کاهشی تحولات این شاخص منجر به کاهش بیشتر تورم نقطه به نقطه شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی تا پایان سال گردد.

علاوه براین، نگاهی به سایر کل های اقتصادی نشان میدهد که رشد پایه پولی و پول نیز در فرودین ماه با کاهش محسوس همراه بوده است؛ طبق تازه‌ترین آمار اعلامی از سوی رئیس کل بانک مرکزی، نرخ رشد نقدینگی که تا پایان اسفند سال گذشته به 24 درصد کاهش یافته بود، در فروردین به 23 درصد رسیده است؛ رشد پایه پولی نیز طبق تازه‌ترین گزارش بانک مرکزی که ساعتی قبل منتشر شد در اسفند 1402 با 16.9 واحد درصد کاهش، به 28.1 درصد رسیده است.

ضمن اینکه نرخ رشد پول نیز که سال گذشته 33 درصد بود، تا 16 فروردین امسال به 16 درصد کاهش یافته است. رشد پول معیار مهمی برای انتظارات تورمی است و کاهش نرخ رشد آن نشانگر کاهش انتظارات تورمی است.

گفتنی است، ضریب فزاینده نقدینگی نیز در پایان اسفند‌ماه 1402 نسبت به پایان اسفندماه 1401، معادل 2.9 درصد کاهش یافته و به رقم 7.112 رسیده است.

بانک مرکزی معتقد است، در مجموع کاهش رشد نقدینگی، کاهش رشد پایه پولی، کاهش رشد پول و نیز تنزل ضریب فزاینده نقدینگی همگی دلالت بر اثربخشی سیاست های پولی بانک مرکزی مبتنی بر استفاده ترکیبی از کلیه ابزارهای سیاست های پولی دارد که این موضوع نه تنها در سال گذشته بلکه به صورت موثرتری می‌تواند تاثیر منجر به تداوم پایدار روند نزولی نرخ تورم در دوره های زمانی آتی داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۳۱ درصدی حوادث ریلی مهم/حوادث درجه یک ۶درصد افزایش یافت
  • بزرگترین نمایشگاه قرآن کریم در کابل به ایستگاه آخر رسید
  • کاهش ۱۴ درصدی سود خالص آرامکوی عربستان
  • کاهش ۲۱ درصدی حوادث ناشی از کار در ایلام
  • قیمت طلا به ۲۳۱۷ دلار رسید
  • نگاهی به یک نمایشگاه هنری قرآنی/ مسؤولیتی که امید را زنده می‌کند
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • کاهش ۳۳ درصدی حوادث گازی در ایلام
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟