Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@23:43:28 GMT

چرخ محرک اقتصاد با حذف قوانین مزاحم امکان‌پذیر است

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۵۴۷۹۸

چرخ محرک اقتصاد با حذف قوانین مزاحم امکان‌پذیر است

مدیر هماهنگی در سرمایه‌گذاری و توسعه نفت مناطق مرکزی کشور گفت: حذف قوانین مزاحم به‌عنوان ترمز چرخ‌های تولید کشور و توجه تولیدکنندگان به ارتقا کیفی محصولات تولیدی سبب گردش چرخ‌های اقتصاد کشور می‌شود. ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۱ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

محمد بهمئی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره ضرورت جوان‌گرایی در کارهای کشور، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با دانشجویان فرمودند که بیانیه گام دوم، یک ترسیم کلی از گذشته و حال و آینده انقلاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهار نقطه‌ اصلی که در بیانیه مورد تأکید بوده عظمت حادثه‌ انقلاب و ماندگاری آن، عظمت راه طی‌شده و کارکرد انقلاب تا امروز، چشم‌انداز پیش روی انقلاب و عظمت نقش نیروی جوان متعهد است. ما یک حرکت عمومی لازم داریم برای رسیدن به چشم‌انداز بنابراین این حرکت طبعاً با محوریت جوان متعهد انجام می‌شود.

وی افزود: یکی از مقدمات تحقق استقلال سیاسی هر کشور دستیابی به استقلال اقتصادی، رشد و توسعه است. استقلال اقتصادی به‌ عنوان یک عنصر کلیدی می‌تواند زمینه‌ساز توسعه و رونق باشد به شکلی که حیات یک ملت به آن وابسته است و تحقق آن می‌تواند زمینه دستیابی آن کشور به حیات دائمی را فراهم کند.

مدیر هماهنگی در سرمایه‌گذاری و توسعه نفت مناطق مرکزی بابیان اینکه مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خود سال 98 را به نام سال رونق تولید نام‌گذاری و با تأکید مجدد بر اینکه اولویت و مسئله فوری و جدی کشور مسئله اقتصاد است، گفت: رهبر انقلاب در این پیام از کاهش ارزش پول ملی، کاهش قدرت خرید مردم، کم‌کاری و یا تعطیلی بعضی کارخانه‌ها به‌عنوان مهم‌ترین مشکلات اقتصاد کشور یاد کردند.

بهمئی ادامه داد: رهبری با بیان اینکه اگر تولید جریان یابد علاوه بر حل مشکلات معیشتی و اشتغال زمینه برای استغنای کشور از بیگانگان و دشمنان فراهم خواهد شد، در پیام خود همگان را به تلاش برای رونق تولید در کشور فراخوانده و ابراز امیدواری کردند که با گسترش چشمگیر و محسوس این تلاش در طول سال مشکل اقتصادی در مسیر حل شدن قرار گیرد.

وی تصریح کرد: به‌طور طبیعی فعالیت‌های تولیدی عمدتاً در بخش صنایع، معادن و کشاورزی قرار می‌گیرد و بدین ترتیب رونق تولید درگرو فعال شدن این بخش‌های اقتصاد است. توجه به این موارد در راستای محقق شدن اهداف مدنظر در بحث رونق تولید، سبب می‌شود تا این بخش‌ها به سمت خودکفایی گام‌های محکم‌تری بردارند که این گام‌ها خود می‌تواند توسعه‌ساز باشد و بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را برطرف کند.

مدیر هماهنگی در سرمایه‌گذاری و توسعه نفت مناطق مرکزی خودکفایی  تأمین مواد غذایی را یکی از اساسی‌ترین ارکان استقلال اقتصادی عنوان کرد و افزود: کشوری که بتواند مواد غذایی موردنیازش را به‌تنهایی و بدون وابستگی به دیگر کشورها تأمین کند، قادر است خود را از زیر بار فشارها خارج و در برابر مشکلات ایستادگی کند؛ ازاین‌رو می‌توان گفت که توجه به بخش‌های تولیدی کشور به‌خصوص در حوزه کشاورزی و دیگر بخش‌هایی که تأمین‌کننده نیاز مواد غذایی کشور هستند یک گام اساسی در راستای رونق تولید و دستیابی به اهداف آن است.

بهمئی با اشاره به اینکه ایران یک کشور مستقل و وابسته به نفت است، بیان داشت: رهایی از بند وابستگی به نفت نیازمند آن است تا به دیگر بخش‌های اقتصاد توجه شود. در این زمینه اگر که بتوان زیرساخت‌ها را برای دیگر بخش‌های اقتصاد، ازجمله صنعت و کشاورزی که ازجمله بخش‌های تولیدی کشور هستند، فراهم کرد تا در بستری امن رشد کنند و به توسعه برسند، قطعاً شاهد رونق تولید و همچنین حل مشکل اشتغال کشور خواهیم بود.

تورم تولید 47.5 درصد شدتصویب کلیات سند رونق تولید در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگیجزئیات بخشنامه 17 بندی حمایت از رونق تولید/ صیانت از نیروی کار در اولویت است

وی بابیان اینکه تولید از مؤلفه‌های اساسی واصلی خودکفایی و استقلال جامعه است تصریح کرد: اینکه در کشور شرایطی فراهم شود تا واحدهای تولیدی و تولیدکنندگان در یک فضای رقابتی بتوانند به تولید بپردازند و در سایه تولید به رشد اقتصادی دست پیدا کنند، قطعاً فاصله گرفتن از اقتصادی وابسته به نفت و دستیابی به استقلال اقتصادی و همچنین فتح بازارهای جدید به‌راحتی ممکن است.

مدیر هماهنگی در سرمایه‌گذاری و توسعه نفت مناطق مرکزی تأکید کرد: فراهم کردن چنین فضایی برای تولید می‌تواند گره‌گشای مشکل اشتغال جوانان در ایران و ایجاد امنیت شغلی برای آن‌ها باشد زیرا دغدغه اشتغال به‌ خصوص برای جوانان تحصیل‌کرده مسئله‌ای است که این روزها بسیاری نگران آن هستند و باید هرچه سریع‌تر راهکاری برای حل این مشکل از سوی کارشناسان متخصص، ارائه و از سوی مسئولان اجرایی شود.

بهمئی ادامه داد: حذف قوانین مزاحم به‌عنوان ترمز چرخ‌های تولید کشور و توجه تولیدکنندگان به ارتقا کیفی محصولات تولیدی و همچنین ارتقا بهره‌وری و کاهش هزینه‌های تولید از دیگر مسائل مهم در بحث رونق تولید است که باید به آن‌ها نیز به‌صورت جدی توجه کرد.

وی خاطرنشان کرد: دستیابی به رونق تولید، بخش دولتی و خصوصی نمی‌شناسد و همه باید در کنار هم مانند یک زنجیره برای رسیدن به این مهم تلاش کنند و سنگ پیش پای یکدیگر نیاندازند.

مدیر هماهنگی در سرمایه‌گذاری و توسعه نفت مناطق مرکزی  تأکید کرد: پس از بازگشت ثبات به اقتصاد کشور، قطعاً مشارکت و انگیزه مردم برای ورود به عرصه اقتصاد و تولید افزایش خواهد یافت؛ دولت نیز می‌تواند امکانات و ابزارهای فعالیت تولیدی در کشور را باقیمت ارزان و شرایط آسان در اختیار مردم بگذارد تا مردم نیز از طریق توسعه مشاغل خانگی و کسب‌وکارهای کوچک جریان‌های دیگری را در اقتصاد کشور به راه‌اندازند.

بهمئی افزود: در این زمان اگر تولیدات باکیفیت به بازار عرضه شود، قطعاً رغبت برای خرید داخل میان مردم افزایش خواهد داشت و این مسئله خود زمینه‌ساز افزایش تولید و همچنین ایجاد یک چرخه تولید و مصرف داخلی است که می‌تواند به تحقق اهداف "رونق تولید" کمک کند.

انتهای پیام/ ت

R41468/P/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۴۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر حجت الاسلام و المسلمین خلیلی معاون اول قوه قضائیه از شرکت‌های پالایش نفت آفتاب و تولید روی بندرعباس بازدید کرد.

وی در جریان این بازدیدها پس از استماع گزارش مدیران این واحدهای بزرگ تولیدی، ضمن بررسی مشکلات مطرح شده، دستورات لازم را جهت رفع موانع و مشکلات موجود صادر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین خلیلی در این بازدید اظهار کرد: به منظور رفع مشکلات واحدهای تولیدی، تمام توان خود را به کار خواهیم بست تا ضمن ایجاد اشتغال پایدار، شرایط مساعد برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه فراهم شود.

وی تصریح کرد: قوه قضائیه از سرمایه گذاران بخش خصوصی برای تولید، داشتن اقتصادی پویا و ایجاد رونق اقتصادی حمایت می‌کند.

معاون اول قوه قضائیه خاطر نشان کرد: برای رفع مشکل شرکت روی با دولت تبادل نظر می‌کنیم و در صورت وجود مشکل حقوقی در این زمینه، آن را پیگیری و حل خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت تولید روی بندرعباس نیز در این بازدید با اشاره به تلاش‌های قوه قضائیه برای رفع مشکلات این مجموعه گفت: در نتیجه این حمایت‌ها از ابتدای امسال فعالیت شرکت از سر گرفته شده است اما همچنان مشکل تأمین خاک معدنی برای تولید شمش روی وجود دارد.

وی افزود: تأمین به موقع خوراک شرکت روی بندرعباس نیازمند خریداری خاک از بورس است که به علت دور بودن شرکت از معادن، خاک مورد نیاز با هزینه بالا تأمین می‌شود و این شرکت برای حفظ توان رقابت با دیگر شرکت‌ها نیازمند حل این مشکل می‌باشد.

کد خبر 6095264

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • واکاوی ممنوعیت پخش مجموعه «حشاشین»
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا