Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@23:56:55 GMT

راه‌اندازی قطارهای مسافری تهران-آنکارا و تهران-وان

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۵۹۴۹۲

راه‌اندازی قطارهای مسافری تهران-آنکارا و تهران-وان

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران از راه‌اندازی قطار تهران-آنکارا و تهران-وان به صورت رفت و برگشت از اوایل تیرماه سال جاری به تعداد هفته‌ای یک قطار خبر داد.

به گزارش ایمنا، سعید رسولی با بیان این‌که راه‌اندازی قطار تهران-آنکارا قطعی شده است و از اوایل تیرماه سال جاری به صورت هفته‌ای یک قطار از تهران به آنکارا و بالعکس اعزام می‌شود، اظهار کرد: علاوه بر این قبل از این یک قطار از تبریز به وان سیر می‌کرد که در نشستی با طرف ترکیه‌ای به توافق رسیدیم از اوایل تیرماه سال جاری همزمان با قطار تهران-آنکارا هفته‌ای یک قطار نیز به صورت رفت و برگشت از تهران به وان تردد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بلیت قطار تهران – آنکارا ۴۳ یورو و با مجموع زمانی ۶۰ ساعت و بلیت قطار تهران-وان با ۲۰ یورو با مجموع زمانی ۲۲ ساعت برآورد شده است.

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران همچنین از برقراری قطار گردشگری ایران و ترکیه خبر داد و عنوان کرد: این موضوع مورد توافق طرف ایرانی و ترکیه‌ای قرار گرفت و تصمیم بر این شد تا قطار گردشگری ترکیه به ایران و بالعکس اعزام شوند.

رسولی با اشاره به دیگر مسائل مطرح شده و مورد توافق مسئولان ایرانی و ترکیه‌ای در سفری که به ترکیه انجام شد، اظهار کرد: کمتر از یک ماه قبل مسئولان ترکیه‌ای به ایران سفر داشتند و در نشستی دو جانبه توافقات خوبی صورت گرفت و قرار شد که در سفر مقامات ایرانی به ترکیه نیز در راستای اجرا و سرعت بخشیدن به موضوعات مورد توافق نشست‌ها به صورت کارشناسی برگزار شود.

وی افزود: در این سفر و در ارتباط با تسهیل حمل و نقل بار بین دو کشور توافقات مورد نظر انجام شد و دو کشور نسبت به افزایش مبادلات ریلی و تعدیل تعرفه‌ها ابراز علاقه کردند تا برای صاحبان بار و کالا صرفه اقتصادی ایجاد شود که مهمترین موضوع در این رابطه توافقات تعرفه‌ای بود که این مسئله نهایی شد.

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در ارتباط با حرکت واگن‌های CIS از طریق ایران به ترکیه نیز موافقت شد گفت: این موضوع قدم بلندی برای افزایش حجم ترانزیت و مبادله کالا بین دو کشور است.

به گفته رسولی همچنین صورت‌های حساب مالی دو کشور در بخش حمل و نقل مورد بررسی قرار گرفت و وضعیت بدهی و مطالبات به طور شفاف و روشن مشخص شد.

وی در بخش دیگری از این نشست خبری با اشاره به آغاز پیش فروش بلیت قطارهای مسافری با افزایش متوسط ۲۲ درصدی است ۱۹ خرداد ماه سال جاری اعلام کرد: این افزایش مصوب و قانونی است و از ۱۹ خرداد ماه سال جاری پیش فروش‌ها انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در مورد افزایش قیمت‌ها تکلیف قانونی مشخص شده است و باید خاطرنشان کرد: شرکت‌های ریلی در اختیار راه آهن نیستند و هزینه‌هایی دارند که به صورت ارزی و آزاد به آنها تحمیل می‌شود و علاوه بر این هزینه‌های داخلی را نیز باید محاسبه کرد که به صورت آزاد است. همچنین آنها حقوق و دستمزد پرسنل خود را پرداخت می‌کنند که در این رابطه نیز شاهد افزایش قیمت‌ها هستیم. بنابراین شرکت‌های ریلی برای ادامه کار قطارهای مسافری باید هزینه‌های خود را تأمین کنند و اگر از محل دیگری به صورت یارانه‌ای هزینه‌ها تأمین می‌شد نیازی به افزایش قیمت نبود.

رسولی همچنین با اشاره به اینکه از سال ۱۳۹۴ تا سال ۱۳۹۷ بلیت قطارهای مسافری افزایش نیافت اظهار کرد: در تیر ماه سال جاری بود که قیمت بلیت قطارهای مسافری ۱۰ درصد افزایش یافت و در نوروز سال جاری نیز شاهد افزایش قیمت‌ها نسبت به تیر ماه سال ۹۷ نبودیم.

وی افزود: ۲۲ درصد افزایش متوسط قیمت‌ها از ۱۹ خرداد ماه سال جاری که مورد توافق شورای عالی ترابری قرار گرفته است حداقل قیمتی است که برای جبران هزینه‌ها می‌توان در نظر گرفت و درحالیکه شرکت‌های ریلی رقم بیشتری را پیشنهاد کرده بودند اما ما رقم مورد نظر را تعدیل کردیم تا کار پیش برود.

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران همچنین به اختصاص ۲,۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل بودجه برای تولید ناوگان ریلی در داخل کشور اشاره کرد و گفت: مقرر شد ۴۰ درصد این رقم از منابع تبصره ۱۷، ۴۰ درصد از محل بانک‌های عامل و ۲۰ درصد از طریق شرکت‌های متقاضی خرید واگن و لوکوموتیو تهیه شود.

رسولی افزود: ۱,۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت ۱۰۰۰ دستگاه واگن باری، مسافری، خود کشش و لوکوموتیو در نظر گرفته شده است و ۱۵ شرکت به عنوان شرکت‌های خریدار حضور دارند و ۱۰ شرکت سازنده نیز وظیفه ساخت ناوگان را بر عهده گرفتند. علاوه بر این اعتبار طرح مرحله اول تخصیص نیز ابلاغ و عملیات طرح آغاز شده است.

به گفته وی، آمادگی شرکت‌ها برای آغاز به کار به عنوان اولویت در نظر گرفته شده و دو بانک بزرگ نیز عاملیت طرح را پذیرفته‌اند و بانک صادرات نیز قبول کرده است که ۵۰ درصد عاملیت را بر عهده گیرد و امیدوار هستیم با اجرایی شدن طرح تا پایان سال جاری تعداد زیادی از ناوگان کشور تأمین شود.

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در بخش پایانی صحبت‌های خود به برگزاری نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل ریلی اشاره کرد و بیان کرد: این نمایشگاه از ۱۹ تا ۲۲ خرداد ماه سال جاری با حضور ۱۵۲ شرکت که هفت شرکت آن خارجی هستند برگزار می‌شود و نوید بخش توسعه تجهیزات ریلی در داخل کشور است و فضای مفید ۹۰۰۰ متر مربعی و فضای عمومی ۱۸ هزار متر مربعی برای آن در نظر گرفته شده است.

منبع: ایسنا

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ایران ترکیه قطار مسافربری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی

به گزارش قدس خراسان به نقل از آستان نیوز، مهدی قربانی اظهار کرد: CRM (Customer Relationship Management) مخفف مدیریت ارتباط با مشتری و هدف آن ارتباط با مشتریان و نحوه پاسخ به نیازها و در خواست‌های آن‌ها به بهترین شکل است.

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی ادامه داد: شرکت صنایع معادن و عمران رضوی با تجمیع فرآیندهای ارتباط با مشتری در یک واحد با ساختاری نظام‌مند و نیز با رویکرد تکریم مشتریان و شناسایی نیازها و انتظارات آن‌ها در خصوص هر یک از محصولات تولیدی اعم از بلوک هبلکس، پنل مسلح AAC، بتن و قطعات پیش‌ساخته بتنی، شن و ماسه، سنگ پلاک و...، این واحد را ایجاد کرده است.

شناسایی نقاط قوت و ضعف در تولید و فروش

وی درباره برنامه‌های تعریف شده در این واحد خاطرنشان کرد: در گام نخست، یک نرم‌افزار جامع سیستم ارتباط با مشتری خریداری خواهد شد تا با استفاده از آن مشتریان شرکت بتوانند با بهره‌گیری از پنل اختصاصی خود به صورت مستقیم با کارشناسان فروش ارتباط برقرار کرده و نیازها و شکایات خود را به صورت نظام‌مند مطرح کنند.

قربانی ادامه داد: وجود این نرم‌افرار جامع موجب پیگیری و ثبت درخواست‌های مشتریان تا حصول نتیجه به صورت نظام‌مند خواهد شد. ضمن این‌که تحلیل نتایج آماری حاصل از آن شناسایی نقاط قوت و قابل بهبود در خصوص تولید و فروش هریک از محصولات شرکت را به دنبال خواهد داشت.

پیگیری نظام‌مند درخواست‌ها و نیازهای مشتریان

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی درباره دیگر مزیت‌های واحد CRM خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این واحد، ارتباط با مشتریان به صورت یکپارچه تجمیع می‌شود که این مهم باعث پیگیری نظام‌مند درخواست‌ها و نیازهای مشتریان خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین فرآیندهای ارائه خدمت به مشتریان مانند فرآیندهای بازاریابی، فروش و ارائه خدمات پس از فروش در این واحد مدیریت می‌شود. ضمن این‌که استفاده از نرم‌افزار CRM موجب مدیریت حجم زیاد اطلاعات مشتریان، فایل‌های مرتبط با آن‌ها و... خواهد شد.

قربانی افزود: داده‌های عملیاتی که از بازاریابی و ارتباط با مشتری جمع‌آوری شده، در این واحد به اطلاعاتی تبدیل می‌شود که علاوه‌بر ارتقاء محصولات و خدمات، در تصمیم‌گیری‌های فرآیندی و استراتژیک به شرکت کمک می‌کند. برای مثال نتایج حاصل از فروش محصولات گوناگون به شرکت، باعث افزایش تمرکز و تعیین استراتژی بازاریابی برای هر یک از آن‌ها می‌شود.

چشم‌اندازی دو ساله

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی در پاسخ به این سوال که چه چشم‌اندازی را برای این واحد متصور هستید؟ گفت: با راه‌اندازی واحد CRM انتظار می‌رود در برنامه زمانی دو ساله با تحلیل نظر مشتریان، اصلاح ساختار و فرآیندهای تولید و فروش، علاوه‌بر ارتقاء رضایت آن‌ها، فروش محصولات نیز افزایش یابد.

وی ادامه داد: این امر همچنین موجب معرفی محصولات جدید به بازار در راستای برآورده‌سازی انتظارات مشتریان خواهد شد. بدین ترتیب رضایت مشتریان به صورت چشمگیر افزایش می‌یابد و میزان شکایات وارده طی دو سال به کمتر از یک درصد می‌رسد.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • گلایه مسافران تهران - یزد از وضعیت نامناسب فضای داخلی قطار مسافربری + فیلم
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق وصل می شود
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق متصل می شود