Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری جسورانه مدیریت ثروت ستارگان گفت: در دنیا نیز حدود هفت تا ده سال طول می کشد سهام استارت آپ در بورس عرضه شود و در آن مدل نیز ممکن است قسمتی از سهام نگهداری شده و بخشی از آن نیز واگذار شود.

وحید شامخی در گفت و گو با بورس تابناک تصریح کرد: مدیریت ثروت ستارگان یکی از وی سی های است که از اواخر سال 96 کم کم پا گرفت و عملا از ابتدای سال 97 فعالیت خود را آغاز کرد و در سال 97 عمده فعالیت خود را بر بستر سازی و نهادسازی و تاسیس چند نهاد مالی متمرکز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فعالیت های تاسیس صندوق سرمایه گذاری جسورانه تخصصی فین تک و مشارکت و همکاری در تاسیس اولین فرا صندوق کشور از عمده اقدامات این شرکت در سال گذشته بوده است.

شامخی افزود: فعالیت دیگری که سال گذشته بر آن متمرکز شدیم بحث های پسا سرمایه گذاری بود که بر این اساس پرتفویی از 9 استارت آپ فین تکی به مدیریت ثروت ستارگان منتقل شد. کمک در راهبری، تصمیم گیری های راهبردی، برنامه ریزی و ارتباط سازی از خدماتی بود که به تیم ها در قالب اسمارت مانی یا پول هوشمند ارائه شد.

وی تاکید کرد: سرمایه گذاری از طریق فین تک فاند که با همکاری چند شریک در حال تاسیس است طی 2 ماه آینده به نتیجه برسد و محقق شود. اما فارغ از نهاد فین تک فاند، از بهمن ماه تصمیم گرفتیم سرمایه گذاری مستقیم بر روی استارت آپ های مالی (فین تک ها) را به طور مستقیم نیز آغاز کنیم.

شامخی با بیان اینکه در همین راستا در اسفند ماه دو سرمایه گذاری جدید انجام شد، ادامه داد: طی دو ماه اخیر نیز ارزیابی دو سرمایه گذاری جدید دیگر انجام شده است و در مرحله عقد قرارداد هستیم.

شامخی در ادامه گفت: در شرایط فعلی از سرمایه گذاری در حوزه فین تک استقبال می کنیم و امکان سرمایه گذاری مستقیم شرکت تا سقف 5 میلیارد تومان نیز وجود دارد، و خیلی مشتاقیم تیم های جدید و جوان را حمایت کنیم.

وی ادامه داد: ارزیابی تیم های استارت آپی طی کمترین زمان و در هشت هفته کاری انجام خواهد شد و با داشتن تیمی چابک و سریع این کار درکوتاهترین زمان ممکن صورت خواهد گرفت.

شامخی در خصوص نحوه حمایت و مدل درآمدی از استارت آپ های فین تکی نیز گفت: به طور کلی ما یک وی سی هستیم و سهام استارت اپ را می خریم و در یک مقطع زمانی دیگر نیز سهام را واگذار می کنیم. طبیعی است که ممکن است این واگذاری به یک سرمایه گذار جدید باشد (فرض بر این است که ارزش سهام بیشتر شده و درآمد ما نیز ازاین محل حاصل می شود) و یا در حالت ایده آل که زمان بیشتری نیاز دارد (میانگین معمول در دنیا بین 8 تا 10 سال است) سهام استارت آپ در بورس عرضه اولیه می شود.

مدیر عامل شرکت مدیریت ثروت ستارگان در پایان خاطر نشان کرد: صندوق‌های جسورانه همواره از تیم های قوی و بلندپرواز استقبال می کنند.

به گزارش بورس تابناک، زمان زیادی از حضور صندوق های جسورانه در فضای بازارسرمایه و فرابورس نمی گذرد، صندوق های که با هدف کمک به افرادی با دستاورد هایی علمی شکل گرفتند تا با ارزش گذاری این تلاش های علمی به آنان قابلیت مادی دهند.

این صندوق های سرمایه گذاری مشابه صندوق های سرمایه گذاری در سهام عمل می کنند با این تفاوت که سرمایه گذاری آنها بصورت سرمایه شخصی و در قالب شرکت های سهامی خاص است.

همانند دیگر صندوق های سرمایه گذاری،‌ صندوق های سرمایه گذاری جسورانه باید ابتدا سرمایه را از طریق فروش واحدهای سرمایه گذاری به افراد سرمایه گذار جذب کنند و سپس سهام شرکت های نوپایی که فکر می کنند بازدهی خوبی دارند را خریداری کنند.

برای انتخاب شرکت های نوپا/استارتاپ های مناسب برای سرمایه گذاری معمولا مدیران صندوق های سرمایه گذاری جسورانه طرح های کسب و کار این شرکت های نوپا را بررسی و دقیق مطالعه می نمایند.

سرمایه گذاران صندوق های سرمایه گذاری جسورانه معمولا سود و عایدی خود را زمانی دریافت می کنند که صندوق یا شرکتی که سهام شرکت های نوپا را خریداری کرده است از این شرکت های نوپا حال بواسطه عرضه سهام شرکت در بورس،‌ادغام یا فروش با شرکتی دیگر خارج شود. در واقع با فروش سهام نوپا این صندوق سرمایه گذاری و سهامداران آن سود خود را دریافت می کنند.

معمولا در دنیا این صندوق ها هزینه ای به عنوان اجرت/هزینه مدیریت دارایی های صندوق برای خود بصورت درصدی لحاظ می کنند و اگر در هنگام فروش شرکت های نوپا نیز سودی دریافت کردند،‌ صندوق در آن سود نیز سهیم می شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: استارت آپ بازار سرمایه سرمایه گذاری محمد علی نجفی طرح ترافیک ۹۸ تاجیکستان فطریه کفاره روزه تیم ملی والیبال امام جمعه کازرون مرتضی کلانتریان شورای نگهبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۹۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد، لغو معافیت مالیاتی به صندوق های سرمایه گذاری ثابت ضربه وارد می کند و نتیجه آن خارج شدن سرمایه های مردم از این صندوق ها است . - اخبار اقتصادی -

مهدی طغیانی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه در قوانین مختلف معافیت ها و تخفیف هایی در حوزه های گوناگون اعمال شده است، گفت: طبق قوانین موجود شرکت ها در صورت سرمایه گذاری در بازار سرمایه مشمول تخفیف های مالیاتی می شوند که هدف از این کار نیز رونق بازار سرمایه است.

وی ادامه داد: در صورتی که سطح شناوری شرکت ها از عددی بالاتر باشند و یا اینکه اقدام به صادرات کنند، مشمول مشوق هایی می شوند؛ مجموع این مشوق ها منجر به اعمال معافیت هایی برای شرکت ها می شود.

این نماینده مجلس یادآور شد: در این شرایط مجلس در قانون بودجه 1403 مصوبه ای داشت که به موجب آن سقفی برای استفاده از معافیت ها اعمال کرد؛ شرکت های کوچک و متوسط به این سقف نمی رسند ‌‌و شامل شرکت های بزرگ می شود.

طغیانی ادامه داد: در زمان تصویب این بند، وضعیت شرکت های بزرگ از این لحاظ روشن بود که بخشی از معافیت هایشان کاهش پیدا می کند اما شرایط صندوق های سرمایه گذاری درآمد ثابت خیلی روشن نبود که آیا به آن ها هم تعمیم پیدا می کند یا خیر؛ بر این اساس ما در طرح یک فوریتی اصلاح برخی از احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت‌های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم به دنبال حل این موضوع هستیم و این طرح تا قبل از پایان عمر مجلس یازدهم تعیین تکلیف می شود.

وی توضیح داد: صندوق های سرمایه گذاری درآمد ثابت در قبال دریافت پول مردم به آن‌ها تعهد سرمایه گذاری و پرداخت سود ثابت می دهند لذا اگر قرار بر لغو معافیت این صندوق ها باشد شرایط تغییر می کند. چون در این صورت سپرده گذاران بانکی معاف از مالیات بوده و سپرده گذاران صندوق های سرمایه گذاری درآمد ثابت مشمول مالیات می شوند که این یک تبعیض است.

طغیانی تاکید کرد: لغو معافیت مالیاتی ضربه به صندوق های سرمایه گذاری ثابت وارد می کند که نتیجه آن خارج کردن سرمایه های مردم از این صندوق ها است، چون طرف دیگر ماجرا رقیب دیگری به نام سپرده های بانکی است که مشمول مالیات نمی شود لذا مردم پول هایشان را در بانک ها سرمایه گذاری می کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود