Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نشنال اینترست با بررسی موضوع شکست نتانیاهو در تشکیل کابینه ائتلافی و انحلال پارلمان رژیم صهیونیستی، چالش‌های پیش روی او برای پیروزی در انتخابات زودهنگام را مورد واکاوی قرار داد. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ ناتوانی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ائتلاف با احزاب راستگرا و تشکیل کابینه در نهایت منجر به انحلال پارلمان و تعیین تاریخ برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی در اراضی اشغالی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  اکنون این سوال مطرح است که آیا نتانیاهو با توجه به چالش‌های متعدد پیش رویش موفق به تکرار پیروزی در انتخابات خواهد بود؟
نشنال اینترست در یادداشتی به موضوع انتخابات زودهنگام پارلمانی در رژیم صهیونیستی و چالش‌های نتانیاهو برای موفقیت در این انتخابات پرداخته است.   در این یادداشت آمده است، ناتوانی نتانیاهو در تشکیل کابینه ائتلافی علاوه بر نمایش شکست نخست وزیر یک دهه اخیر رژیم صهیونیستی، از تلاش او برای باقی ماندن در قدرت و شکست رقبایش حکایت دارد. اگرچه سیاست لیکود در سال‌های اخیر بر این مبنا بوده که ابتدا با رقبای خود برای تشکیل کابینه ائتلاف کرده و در ادامه آن‌ها را تضعیف کرده است.
نشنال اینترست می‎نویسد: در حالی که رژیم صهیونیستی با چالش‌های متعددی از جمله افزایش نفوذ ایران در منطقه به ویژه در کشور‌های سوریه، لبنان، عراق و یمن مواجه است، از بی ثباتی سیاسی داخلی نیز رنج می‌برد. همزمان با این چالش‌ها طرح دولت آمریکا موسوم به "معامله قرن" نیز چشم انداز تحولات را تیره‌تر کرده است.
تنها چند روز پیش از انحلال پارلمان رژیم صهیونیستی حدود ۱۰۰ هزار صهیونیست در «تل آویو» تجمع و اقدامات نتانیاهو در راستای کسب مصونیت پارلمانی در خصوص اتهامات سه پرونده قضایی را محکوم کردند.
حالا نخست وزیر رژیم صهیونیستی علاوه بر مشکلات متعدد در عرصه داخلی و خارجی باید رای دهندگان صهیونیست را متقاعد به رای دادن مجدد به حزب متبوعش کند و به موازات آن برای شکست حزب «اسرائیل خانه ما» «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ پیشین این رژیم تلاش کند. در واقع هدف اصلی لیکود در انتخابات پارلمانی آتی حذف حزب لیبرمن و ۵ کرسی کسب شده این حزب در انتخابات پیشین خواهد بود.
از سوی دیگر نتانیاهو که در این شرایط برای کسب آرای لازم جهت دستیابی به پست نخست وزیری مواضع سختگیرانه‌ای را اتخاذ کرده و اساسا به صلح از این منظر و کاملا جانبدارانه می‌نگرد، نمی‌خواهد آشکارا با طرح صلح دولت آمریکا مخالفت کند؛ از این رو برای کم کردن فشار‌ها پیش از انتخابات پارلمانی در تابستان ۲۰۱۹، ترجیح می‌دهد تا همچنان تمرکز آمریکا بر ایران قرار گرفته باشد و معامله قرن دست‌کم تا انتخابات مسکوت باقی بماند.
در پایان یادداشت آمده است، این‌ها مسائلی هستند که نتانیاهو باید در کنار چالش‌های محتمل این رژیم در غزه، کرانه باختری، شمال اراضی اشغالی و سوریه، محاسبه دقیقی از آن‌ها داشته باشد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو انتخابات چالش های

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۲۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در مصاحبه با مجله تایم بار دیگر با تأکید بر حمایت پروپا قرص خود از رژیم صهیونیستی، لفاظی‌های پیشین خود درباره جمهوری اسلامی را تکرار کرد.

به گزارش فارس، ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • نتانیاهو به پایان نزدیک می‌شود
  • اصرار عجیب نتانیاهو برای جنگ: هیچ توافقی را نخواهم پذیرفت
  • نتانیاهو: با هیچ توافقی برای پایان جنگ غزه موافقت نخواهیم کرد
  • نتانیاهو خطاب به بلینکن: هیچ توافقی برای پایان جنگ در غزه را نخواهم پذیرفت
  • نتانیاهو خطاب به بلینکن : هیچ توافقی برای پایان جنگ در غزه را نخواهم پذیرفت
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • رام‌الله: اگر حمایت آمریکا نبود نتانیاهو جرأت به چالش کشیدن قوانین بین‌المللی را نداشت
  • رئیس اپوزیسیون رژیم اسرائیل به امارات می‌رود
  • فشار بن گویر بر نتانیاهو: نخست وزیر قول حمله به رفح و عدم پایان جنگ را داده است
  • قول نتانیاهو به بن گویر برای حمله به رفح