Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک استارت آپ به دنبال این است که با استفاده از نانولوله‌های کربنی، دی اکسید‌کربن موجود در اتمسفر را به‌عنوان سوخت مورد استفاده قرار داد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ شرکت نوپای پرومتوئس (Prometheus) به دنبال استفاده از نانولوله‌های کربنی در فناوری جدیدی است که در آن می‌توان دی اکسید‌کربن موجود در اتمسفر را به‌عنوان سوخت مورد استفاده قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
با توسعه این فناوری می‌توان انتظار داشت که خودرو‌ها دی‌اکسید‌کربن را از هوا گرفته و موجب بهبود وضعیت اتمسفر شوند.

آیا خودرو‌ها و کولر‌های گازی می‌توانند انرژی مورد نیاز خود را از هوا دریافت کنند؟
استارت‌آپی در حال کار روی فناوری است که به خودرو‌ها و کولر‌های گازی امکان می‌دهد تا دی‌اکسید‌کربن موجود در اتمسفر را به‌عنوان سوخت مورداستفاده قرار دهند.

پرومتوئس (Prometheus) استارت‌آپی است که توسط روب مک‌گینیس راه‌اندازی شده تا دستگاهی بسازد که دی‌اکسید‌کربن هوا را به دام انداخته و آن را به‌عنوان سوخت مصرف کند. مک‌گینیس امیدوار است که این فناوری بتواند در آینده به‌عنوان تامین‌کننده سوخت خودرو‌ها استفاده شود.

مک‌گینیس در دوره لیسانس روشی را اختراع کرد که در آن از دی‌اکسیدکربن-آمونیاک برای نمک‌زدایی از آب استفاده می‌شود. این اختراع در دوره دکتری مک‌گینیس نیز موضوع تحقیق او بود تا این که به راه‌اندازی یک استارت‌آپ ختم شد و شرکت اسیس واتر راه‌اندازی شد.

استارت‌آپ دوم مک‌گینیس، شرکت متریشیفت بود که از نانولوله‌های کربنی برای جداسازی مواد شیمیایی و تولید ترکیبات مختلف استفاده می‌شد. از آنجایی که او از نانولوله‌کربنی برای جداسازی سیالات از هم استفاده کرده بود، هزینه فناوری جداسازی به شدت کاهش می‌یافت.

در قدم بعد مک‌گینیس تصمیم گرفت تا از نانولوله‌های کربنی برای تولید سوخت از اتمسفر استفاده کند که این ایده مورد توجه یک شرکت سرمایه‌گذار به نام وای‌کامبینیتور قرار گرفت و در نتیجه، حمایت مالی از سوی این شرکت برای کار روی این پروژه انجام شد.

سام آلتمن، مدیرعامل شرکت وای‌کامبینتور می‌گوید: «این نوع پروژه‌ها شاید کمی دست نیافتنی به نظر برسند، اما هدف ما این است که با یک فناوری قابل انجام، اقدام به پیاده‌سازی این نوع ایده‌ها کنیم.»

یک گروه تحقیقاتی در دانشگاه تورنتو نیز به دنبال تبدیل دی‌اکسیدکربن موجود در اتمسفر به سوخت هستند. با این کار میزان گاز گلخانه‌ای در اتمسفر به حداقل می‌رسد. زدایش گاز گلخانه‌ای برای جلوگیری از تغییرات اقلیمی مفید است و می‌تواند تاثیر به‌سزایی در آب و هوای زمین داشته باشد.

مک‌گینیس با این گروه کانادایی در دانشگاه تورنتو در حال توسعه این فناوری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نانولوله کربنی فناوری نانو گازهای گلخانه ای بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۲۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودرو جنسیس GV80 2025 چه مشخصاتی دارد؟

خودرو جنسیس GV80 2025 در سیکل ترکیبی از 11.7 لیتر سوخت در هر 100 کیلومتر بر ساعت استفاده می‌کند و با استفاده از سوخت بدون سرب RON 95 کار می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، خودرو جنسیس GV80 2025 از یک موتور ۳.۵ لیتری بنزینی V6 بهره می‌برد که ۲۷۹ کیلووات قدرت در ۵۸۰۰ دور در دقیقه و گشتاور ۵۳۰ نیوتن متر بین ۱۳۰۰ و ۴۵۰۰ دور در دقیقه تولید می‌کند و با یک گیربکس اتوماتیک هشت سرعته همراه است؛ شرکت تولیدکننده ادعا می‌کند که شتاب این خودرو در عرض ۵.۶ ثانیه از صفر به صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

خودرو جنسیس GV80 2025 در سیکل ترکیبی از ۱۱.۷ لیتر سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت استفاده می‌کند و با استفاده از سوخت بدون سرب RON 95 کار می‌کند، ظرفیت مخزن سوخت آن نیز ۸۰ لیتر است؛ طول و عرض خودروی یادشده به ترتیب ۴۹۴۰ و ۱۹۷۵ میلی‌متر است، در حالی که ارتفاع آن ۱۷۱۵ میلی‌متر و فاصله بین دو محور ۲۹۵۵ میلی‌متر است؛ ظرفیت صندوق عقب خودرو ۷۳۵ لیتر است، البته زمانی که صندلی‌های ردیف دوم خودرو تا می‌‏شود ظرفیت آن به ۱۰۹۷ لیتر افزایش پیدا می‌کند.

خودرو جنسیس GV80 2025 دارای کروز کنترل تطبیقی، ترمز اضطراری خودکار، تشخیص خودرو، عابر پیاده و دوچرخه‌سوار، هشدار توجه راننده، دستیار هوشمند محدودیت سرعت، دوربین دید فراگیر و نظارت بر فشار باد لاستیک است؛ از دیگر ویژگی‌های این خودرو می‌توان به چرخ‌های ۲۲ اینچی، سیستم تعلیق تطبیقی، نور بالا اتوماتیک، نمایشگر ۱۲ اینچی، صندلی‌های جلو با قابلیت تنظیم برقی در ۱۸ جهت، ماساژور صندلی‌های جلو، ناوبری ماهواره‌ای، شارژر بی‌سیم گوشی و آینه‌های تاشو برقی اشاره کرد، این خودرو در رنگ‌های سفید، مشکی، نقره‌ای، خاکستری، آبی، قرمز و سبز وارد بازار می‏‌شود.

کد خبر 749268

دیگر خبرها

  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب می‌زند
  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب خودرو می‌زند
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه به همت صنعت پتروشیمی
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • خودرو جنسیس GV80 2025 چه مشخصاتی دارد؟
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان