Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس توسعه کسب‌وکار‌های نوین گفت: استارتاپ‌ها بسته به مرحله‌ای از فعالیت که در آن قرار دارند، می‌توانند از اینوتکس ۲۰۱۹ بهره‌برداری کنند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، مریم نجفی، کارشناس توسعه کسب‌وکار‌های نوین با اشاره به مزیت حضور در هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری برای دو طیف کسب‌وکار‌ها و سرمایه‌گذاران اظهار کرد: یکی از اهداف مهم نمایشگاه اینوتکس کمک به کسب‌وکار‌ها است، اما اینکه این کسب‌وکار‌ها چگونه قادر به استفاده از فرصت حضور در نمایشگاه هستند، بستگی به اهداف آن‌ها دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اگر هدف از حضور در نمایشگاه جذب سرمایه‌گذاری باشد، این مهم در نمایشگاه و با ارتباطی که با سرمایه‌گذاران ایجاد می‌شود، میسر خواهد شد.   عضو اتاق فکر اینوتکس ۲۰۱۹ با اشاره به یکی از رویداد جانبی این نمایشگاه تحت عنوان کافه بازار افزود: هدف از کافه بازار در نمایشگاه اینوتکس برقراری ارتباط بین سرمایه‌گذاران و سرمایه پذیران حوزه‌های استارتاپی و فناورانه است.   وی در توضیح این مطلب افزود: گاهی هدف از حضور در نمایشگاه، توسعه شبکه و ارتباطات و گاهی هم هدف توسعه بازار است که به فراخور این اهداف در نمایشگاه زمینه‌سازی شده است، اگر هم بنگاهی قصد گسترش ارتباطات بین‌المللی را داشته باشند، بستر همکاری با نهاد‌های بین‌المللی در نمایشگاه ایجاد می‌شود که خود زمینه‌ساز ارتباطات جدید است.
این کارشناس توسعه کسب‌وکار‌های نوین بابیان این‌که هدف اینوتکس این است که تمام بازیگران حوزه نوآوری و به‌نوعی تمام اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور را زیر یک سقف جمع کند، تصریح کرد: در این گردهمایی بزرگ هر یک از اجزای این اکوسیستم به‌تناسب نیازی که دارند، به دنبال گره‌گشایی از مسائل خود خواهند بود.   وی ادامه داد: باید تاکید کرد استارتاپ‌ها بر حسب مرحله‌ای که در رشد قرار دارند، از نمایشگاه بهره می‌گیرند. اگر آن‌ها در مرحله اولیه باشند، می‌توانند تست بازار بگیرند و یا اگر در مرحله جلوتر باشند، می‌توانند در فرصت نمایشگاه وارد مذاکره و قرارداد شوند و درآمدزایی کنند. مطمئنا انواع محصولی که توسط استارتاپ‌ها تولید می‌شود، در بازار مورد کشور نیاز است و برای جذب سرمایه نیز استارتاپ‌ها می‌توانند از کافه سرمایه کمک بگیرند.
نجفی با تاکید بر مزایای مهم حضور استارتاپ‌ها در نمایشگاه و فضای مناسبی که برای مراوده در آن ایجاد می‌شود، ادامه داد: نمایشگاه پل ارتباطی بین سرمایه‌گذار و ایده پرداز است. به دلیل حضور مدل‌های مختلف کسب‌وکار در حوزه نوآوری و کسب‌وکار‌های اینترنتی در این نمایشگاه، آینده یک فعالیت اقتصادی برای سرمایه‌گذاران و به‌ویژه فعالیت‌های نوپا، شفاف‌تر از قبل به نمایش درمی‌آید.   عضو اتاق فکر اینوتکس ۲۰۱۹ همچنین بابیان این‌که ارتباط با فعالان جدید عرصه‌های فناوری و نوآوری دریچه‌های جدیدی به روی سرمایه‌گذاران باز می‌کند و در بستر این ارتباطات است که شبکه‌سازی و توسعه بازار، محقق می‌شود، خاطرنشان کرد: به همین دلیل از همه فعالان استارتاپی و همه سرمایه‌گذاران دعوت می‌کنم برای استفاده از فرصت حضور در نمایشگاه بهره بگیرند و رویکرد و دیدگاه نو پیدا کنند.   وی اظهار امیدواری کرد به‌واسطه این حضور، ارتباط بین استارتاپ‌ها و صنعت که نتایج دوسویه آن، نصیب هر یک از این دو خواهد شد و نقطه‌ضعف‌های آن‌ها را پوشش می‌دهد، فراهم شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نمایشگاه اینوتکس سرمایه گذاری شبکه سازی و توسعه بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۴۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است

عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان گفت: راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است و در صورت سرمایه‌گذاری بر اندیشه انسان خلاق در هر حوزه‌ای، وارد عرصه نوآوری خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسول رکنی زاده امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز استاد و معلم با اشاره به اینکه درگیر موضوعی تحت عنوان دین‌گریزی در نسل جوان هستیم، اظهار کرد: دین‌گریزی در جهان امروز به نوع حکمرانی‌ها ارتباطی ندارد و مسئله جدا شدن از دین در سراسر جهان دیده می‌شود.

وی با تاکید بر نقش آموزش در آینده کشورها و با بیان اینکه به طور کلی دور شدن نسل انسان از آنچه که تحت عنوان تفکر دینی شناخته می‌شود، محصول نظام آموزشی کشورها است، افزود: امیرالمومنین (ع) در نهج‌البلاغه تعصب و پافشاری را بر پناه دادن به انسان بی‌پناه، وفای به عهد، طاعت کردن از نیکی‌ها، معصیت در برابر تکبر و عصیان در مقابل کبر و متکبر، بخشندگی، دوری از تجاوز به حقوق دیگران و فساد کردن در زمین جایز دانسته‌اند.

عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان تصریح کرد: فناوری به دانش و پژوهش‌های علمی وابسته است و در عصر حاضر طی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته تمام کشورها به نحوی به پژوهش مدرن دست پیدا کردند، فناوری به چیزی بیش از دانش و پژوهش‌ها وابسته است که از جمله این موارد می‌توان به تحقیق، ایده‌ها و اطلاعات اشاره کرد.‌

رکنی زاده ادامه داد: فناوری محصول دانش نیست و از مهارت ژرف برمی‌خیزد که این مهارت نیز مجموعه‌ای از دانش‌ها است و در هر جامعه‌ای مسئله‌ای برای نو آفریدن و نوآوری وجود دارد، توسعه فناوری یک رخداد استثنایی است، اما تغییر نوآوری نیست.

وی گفت: نیازمند سرمایه‌گذاری روی پژوهش هستیم، راه نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است و در صورت سرمایه‌گذاری بر اندیشه انسان خلاق در هر حوزه‌ای وارد عرصه نوآوری خواهیم شد.

کد خبر 749486

دیگر خبرها

  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • حضور خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه