Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از معاونین خود برای کمک به خانواده "مخمل" زنی محروم از روستای سرگچ و نیز سرکشی از روستاهای محروم به دیشموک سفر کرد. ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۱ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دهدشت، مدیرکل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد به‌همراه رئیس اداره بهزیستی شهرستان کهگیلویه، رئیس کمیته امداد بخش دیشموک و جمعی از معاونین خود برای کمک به خانواده "مخمل" زنی محروم از روستای سرگچ و نیز سرکشی از روستاهای محروم به دیشموک سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت افشار‌مهر با اشاره به سفر خود به دیشموک و بازدید از خانواده مخمل گفت: باحضور فرد خیری جهت کمک و بازدید از خانواده مخمل نمازی به دیشموک آمدم و با رایزنی‌های بهزیستی توسط یکی از خیرین مقداری لوازم ضروری زندگی برای این بانوی سرگچی تهیه کردیم.

"مخمل نمازی" زنی از روستای سرگچ بخش دیشموک از توابع شهرستان کهگیلویه حدود 30 سال پیش به بیماری روماتیسم مبتلا شد و همین بیماری او را زمین‌گیر کرد، تنها مونس و همدم مخمل، دختر 40 ساله‌ای است که عقب‌مانده ذهنی است و در کنار مادر بیمار خود سالها روزگار می‌گذرانند.

مشکلات مخمل یکی پس از دیگری بیشتر و بیشتر شد، شرایط وخیم مخمل از یک‌سو و نیز فقر و محرومیت از سوی دیگر باعث شد که حدود 4 سال پیش فوت این بانوی سرگچی در سطح روستا و بخش شایع شده و در سامانه ثبت احوال به ثبت برسد.

همین اشتباه سهوی و سهل انگاری باعث شد تا با شایع شدن یک خبر فوت، مخمل نمازی از زیر چتر نهادهای حمایتی خارج شده و حتی از دریافت حداقلی یارانه که حق مسلم چنین افراد مستضعفی است محروم شود و مشکلات این بانو روز به روز بیشتر و بیشتر شود.

مخمل همانند بخت و اقبالش، محروم از کمک و حتی محروم از توجه باقی ماند و سال‌ها با مشکلات خود در کنار تنها دختر معلولش روزگار گذراند و هیچ‌کس از وجود چنین بانویی خبری نداشت، اما دست تقدیر جوری دیگر رقم خورد و ورق برگشت.

 گزارشی با عنوان «روزگار سیاه مخمل» که سال‌ها از نگاه مسؤولان دور مانده بود در فضای مجازی و رسانه‌ای منتشر شد و حس همدردی و نوعدوستی همه را برانگیخت، سیل مراجعه‌کنندگان به سوی خانه این بانوی دیشموکی روانه شد و در اولین اقدام "مخمل نمازی" برای سیر مراحل درمانی راهی بیمارستان امام خمینی دهدشت شد.

گام بلند در جهت رفع فقر مطلق در کشورزاهدان| کشف 30 فقره سرقت مسلحانه و به عنف در جنوب شرق کشور

دکتر محمد‌طاها خادمی رئیس بیمارستان امام خمینی دهدشت که متأثر از حکایت روزهای سراسر تلخ و درد این بانو شده بود پیگیری کارهای درمانی این پیرزن را خود به‌عهده گرفت و این پیرزن بیمار به مدت یک‌هفته به‌صورت ویژه و کاملأ رایگان در بخش‌های بستری، عفونی و جراحی تحت درمان قرار گرفت.

ماجرا به همین‌جا ختم نمی‌شود، انتشار گزارش "روزگار سیاه مخمل" در فضای مجازی و رسانه‌ای استان و حتی خارج از استان شدت گرفت، آن‌طور که حتی پرویز پرستویی بازیگر محبوب سینما و تلویزیون از مجموعه اقدامات و حمایت‌ها به این پیرزن دردمند خداقوت گفت و خواستار توجه جدی به چنین محرومیت‌هایی شد.

در یک اقدام جهادی و یک حرکت بسیار قشنگ از سوی جوانان یک گروه جهادی از شهرستان باغ‌ملک خوزستان در کوتاه‌ترین زمان و بدون از هرگونه هیاهوی تبلیغاتی و باهمت جوانان این گروه، تهیه مسکن که مهمترین مشکل این پیرزن مستضعف بود حل شد و تعدادی اقلام ضروری از قبیل یخچال‌فریزر، اجاق‌گاز، کولر، بخاری، پتو، فرش و اقلام بهداشتی برای خانواده مخمل تهیه و به مسکن جدیدی که توسط این گروه جهادی در بخش دیشموک اجاره شده، تحویل داده شد.

مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از بخش دیشموک با اشاره به برنامه‌های انجام شده در این بخش گفت: به تعداد  788 خانوار از فرزندان مددجویان این بخش با جمعیت 2 هزار و 550 نفری که نیمی از آنها معلول و نیمی دیگر سرپرست خانوار هستند تسهیلاتی از قبیل دانش‌آموزی، دانشجویی، مسکن، کمک هزینه ازدواج و خدمات و توانبخشی ارائه شد.

آیت افشار‌مهر تصریح کرد: به بیش از 400 کودک در 9 مهدکودک خدمات آموزشی و نیز یک وعده غذای گرم به ارزش 500 میلیون ریال ارائه می‌شود.

وی با اشاره به ارائه خدمات مشاوره‌ای طی تفاهم‌نامه‌ای با آموزش و پرورش گفت: براساس تفاهم‌نامه‌ای که با آموزش و پرورش انجام دادیم جهت آگاه‌سازی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خدمات مشاوره‌ای در سطح مدارس بخش دیشموک اجرا می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان، اشتغالزایی را به‌عنوان مهم‌ترین اولویت سازمان در بخش دیشموک عنوان کرد و گفت: مددجویان را به سمت یادگیری مهارت های آموزشی هدایت کرده تا بتوانند در این زمینه توانمند شده و زمینه اشتغال پایدار را کسب کنند.

وی خاطرنشان کرد: مددجویان تحت پوشش در این بخش می‌توانند با مراجعه به نمایندگی بهزیستی در بخش دیشموک متقاضی دریافت وام‌های کم‌بهره شوند و از این طریق زمینه کسب و کار خود را فراهم کنند.

انتهای پیام/ن

R41452/P1361/S6,69/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۵۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه وبویراحمد گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در این استان بیش از ۳۰۰ پروژه ارتباطی در شهرستان‌های مختلف استان اجرایی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  یاسوج، سید محمود رادمنش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دو سال اخیر یک هزار و دویست میلیارد تومان جذب اعتبار انجام گرفته، بیش از 300 طرح در استان اجرا شده و 16 طرح بزرگ نیز در دست اجرا هستند، که با اجرای این 16 طرح تبدیل به استان سبز ارتباطی می‌شویم.

وی عنوان کرد: در 30 ماه اخیر و قبل از این دولت قریب به 100 کیلومتر فیبر نوری در حوزه روستایی کار شد، در سی ماه دولت سیزدهم 300 کیلومتر فیبر نوری اجرایی شد و مصوبه اجرای 1500 کیلومتر را نیز گرفته‌ایم و اگر این پروژه اجرایی شود هم ظرفیت شبکه ارتقاء پیدا می‌کند، هم سرعت افزایش، و پایداری شبکه بهبود می‌یابد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه وبویراحمد ابراز کرد: به دلیل شرایط توپوگرافی این استان اجرایی کردن پروژه‌ها سخت، و هزینه‌های هر پروژه چندین برابر و کمرشکن است.

رادمنش درخصوص ضعف ارتباطی جاده پاتاوه دهدشت افزود: این جاده به دلیل اینکه تازه افتتاح شده، هنوز به صورت رسمی کد نخورده و در صورتی که کد دریافت کند، تعهدات ارتباطی برای آن در نظر گرفته می‌شود، هرچند که چند سایت نیز در این جاده احداث شده، و تا جایی که ممکن بود چند روستا در نزدیکی این جاده پوشش داده شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد درخصوص نارضایتی در برخی از مناطق روستایی، تصریح کرد: وقتی بارش باران داریم و در سایت مادر قطعی برق اتفاق می‌افتد، موجب می‌شود سایت‌های متصل به این سایت نیز قطع شوند، شبکه برق در حوزه‌های ارتباطی اهمیت زیادی دارد و 95 درصد قطعی سایت فیبر نوری ناشی از قطعی برق است.

رادمنش درباره شبکه ارتباطی جاده بابامیدان یاسوج نیز گفت: تا 90 درصد جاده بابامیدان یاسوج از نظر فیبر نوری مشکلی ندارد و بخشی از آن نیز در محدوده استان کهگیلویه و بویراحمد نیست که دسترسی به آن نداریم.

وی ادامه داد: در بحث آگاه‌سازی عمومی قریب به یک میلیون و نیم پیامک هشدار ارسال کرده‌ایم، در سال 1402 هر بار که پیامک ارسال می‌شود، حدوداً 700 میلیون تومان هزینه بر است.

رادمنش درباره سرقت از سایت‌های ارتباطی گفت: سرقت در کهگیلویه و بویراحمد موجب نارضایتی زیادی می‌شود، گاهی به دلیل یک سرقت کابل و ترانس و... تا دو هفته مردم ارتباط ندارند، وقتی سارق یک سایت را از کار میاندازند، خطر قطع ارتباطی یک یا دو هفته وجود دارد. سارقان محترم باید ببینند که چه چیزی را سرقت می‌کنند و دارند چه لطمه‌ای به مردم می‌زنند، وقتی ارتباط قطع شود چه صدماتی به مردم وارد می‌شود.

وی با اشاره به افزایش ارتباطات در مناطق روستایی خاطرنشان کرد: در دورترین نقاط، مردم در پلتفرم‌های کسب و کاری محصولات خود را برای فروش گذاشته‌اند، ارتباط برقرار می‌کنند و کسب و کار در اینترنت دارند. مثلاً در روستای محروم زیلایی مردم با کسب و کار‌های اینترنتی در ارتباط هستند و آگاهی‌شان خیلی بیشتر شده است، هر چند که با افزایش میزان ارتباطات، سواد رسانه‌ای نیز اهمیت زیادی پیدا می‌کند.

رادمنش ادامه داد: اعتبارات بخش ارتباطات ملی است، و تاکنون یک هزار و دویست میلیارد تومان اعتبار جذب کردیم، بیش از 300 طرح در استان اجرا شده و 16 طرح بزرگ نیز در دست اجرا هستند، که با اجرای این 16 طرح تبدیل به استان سبز ارتباطی می‌شویم.

وی بیان کرد: بالغ بر یک هزار و 100 میلیارد تومان در سال 1403 و 1404 در زمینه اجرای فیبر نوری پیش‌بینی کرده‌ایم و امسال توانستیم مجوز جذب 5 نیرو را بگیریم که این افراد از طریق آزمون استخدامی جذب این دستگاه می‌شوند.

رادمنش یادآور شد: از مردم که بیشترین همکاری را برای اجرای پروژه‌ها داشتند تشکر می‌کنم، مدیران دستگاه‌های اجرایی باید نگاه توسعه محور نسبت به همه جای استان داشته باشند، نباید اینطور باشند که فقط مسائل سازمانی را در نظر بگیرند، این نگاه باید تغییر کند، تا زمانی که این مرز وجود داشته باشد برای توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد با چالش مواجه خواهیم بود.

وی تصریح کرد: گاهی اخذ مجوز‌ها بیشتر از 6 ماه به طول می‌انجامد، یک سری بوروکراسی‌ها وجود دارد، اما نگاه باز به این مسائل به توسعه سریعتر استان کهگیلویه و بویراحمد کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • کوهنوردان کهگیلویه و بویراحمد بر فراز کوه خامی
  • کهگیلویه و بویراحمد نیازمند آمبولانس آفرود است
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس در بویراحمد
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد