Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-30@04:23:59 GMT

آیا از فلاش تانک کم مصرف استفاده می کنید؟

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۶۵۳۲۵

آیا از فلاش تانک کم مصرف استفاده می کنید؟

رپورتاژ آگهی / قبل از که به آمار میزان مصرف فلاش تانک کم مصرف و بحث صرفه جویی در مصرف آب با فلاش تانک مناسب بپردازیم اول با ماهیت "فلاش تانک" آشنا شویم:

 سیفون توالت یا "فلاش تانک" دستگاهی است که از آن برای جمع آوری و رها سازی آب به منظور پاکسازی و شستن و تمیز کردن ضایعات انسانی(جامد یا غیر جامد) و یا دیگر اشیاء در توالت های خانگی و اداری و یا محوطه های صنعتی استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملکرد هوشمند آن به این شکل است که با فشردن دکمه مربوط و رها شدن ضامن، درپوش که با وزن آب داخل خود تانک مسیر خروج آب را بسته است آزاد شده و آب با فشار و سرعت از آن خارج می شود. شناور متصل به درپوش که در حین خروج آب آن را در بالا نگه داشته پس از خروج کامل آب مجددا درپوش را روی مجرا قرار می دهد تا دوباره آب در مخزن پر شود. هدف و کارکرد اصلی مکانیزم فلاش تانک این است که حجم زیادی از آب در زمانی کم جمع آوری و برای استفاده آماده شود.

 صرفه جویی در مصرف آب با فلاش تانک مناسب

شاید باور کردنی نباشد اما نقش فلاش تانک کاهنده مصرف آب در روزگاری که به طور عینی و ملموس همگان به طور عمومی با بحران آب مواجه هستند و کمبود منابع آبی بیش از پیش احساس می شود نیز حائز اهمیت است. با توجه به این نکته که حدود 20 درصد از کل مصارف آب در منازل(مصرف خانگی) و همچنین حدود 37 درصد از مصرف آب در ادارات مربوط به لوازم و تجهیزات بهداشتی است، بررسی آمار میزان مصرف فلاش تانک کم مصرف به وضوح نقش صرفه جویی در مصرف آب با فلاش تانک ارزان قیمت مناسب را نمایان می کند.

فلاش تانک های قدیمی و پر حجم که در بسیاری از منازل و ادارات نیز هم اکنون استفاده می شوند در هر بار عملکرد 13 الی 20 لیتر آب را در مخزن خود جمع آوری کرده و تخلیه می کنند. فرضا اگر به طور متوسط در روز از یک فلاش تانک معمولی 5 بار استفاده شود تقریبا نزدیک به 65 تا 100 لیتر آب تصفیه شده شهری به داخل فاضلاب می رود! و این آمار وقتی در تعداد روزهای ماه محاسبه شود نشان می دهد که سالیانه چه حجم عظیمی از آب تصفیه شده و شرب کشور به هدر می رود.

در فلاش تانک ها می توان از پساب نیز استفاده کرد اما به دلیل آن که امکان این امر در بسیاری از خانه های کشور وجود ندارد می توان با رعایت نکات دیگری بسیاری از آسیب ها در بحث مصرف آب را به حداقل خود برسانیم.

 

فلاش تانک کم مصرف دو مرحله ای

یکی از راه های صرفه جویی در مصرف آب با فلاش تانک مناسب که آمار میزان مصرف فلاش تانک را کاهش می دهد استفاده از از فلاش تانک کاهنده مصرف آب دو مرحله ای است. تکنولوژی فلاش تانک کاهنده مصرف آب بر مبنای کاهش حداکثری بیرون ریختن آب اما با فشار حداکثری برای تحقق صرفه جویی در مصرف آب با فلاش تانک مناسب است. در روی فلاش تانک کاهنده مصرف آب که مکانیزم دو مرحله ای دارد دو کلید مشاهده می شود. با زدن یکی از دکمه ها در فلاش تانک کاهنده مصرف آب تنها نیمی از حجم مخزن تخلیه می شود که این مورد برای شستن و تمیز کردن ضایعات انسانی که به صورت مایع می باشد مناسب است. فشردن دکمه دیگر این فلاش تانک کم مصرف باعث تخلیه تمام حجم مخزن می شود که این مورد برای ضایعات جامد انسانی مناسب است و کاربرد دارد.

بهترین فلاش تانک بازار دارای مخازنی بین 3 تا 6 لیتر است که آمار میزان مصرف فلاش تانک را کاهش داده و حدودا تا 75 درصد صرفه جویی در مصرف آب با فلاش تانک مناسب اتفاق می افتد. فلاش تانک کاهنده مصرف آب دو مرحله ای حجم آب کمتری را در هر بار تخلیه و آزاد می کنند.

در فلاش تانک کاهنده مصرف آب وقتی آب وارد مخزن شده موجب تراکم بیشتر و حبس شدن هوای داخلی فلاش تانک کم مصرف شده و پر شدن آن تا یکی شدن فشار آب و هوا در داخل آن ادامه دارد. فلاش تانک کاهنده مصرف آب در هنگام تخلیه هوای متراکم شده آب را با سرعت و فشار زیاد به خارج منتقل می کند. حجم فلاش تانک کاهنده مصرف آب که به فلاش تانک کم مصرف معروف است بسیار کم است ولی در عین حال قدرت پاک کنندگی بسیار بالایی دارد که برابر و یا حتی بیشتر از فلاش تانک های قدیمی و پر مصرف است. همین نکته پایین تر بودن آمار میزان مصرف فلاش تانک کم مصرف در برابر نسل های قدیمی نشان دهنده صرفه جویی در مصرف آب با فلاش تانک مناسب است.

یکی از فلاش تانک های جدید و دارای کاهنده مصرف فلاش تانک سه بعدی ملودی هستند:

از فلاش تانک کاهنده مصرف آب در کمپ ها و استراحتگاه های بین جاده ای که با دارا بودن توالت های زیاد با مشکل دفع فاضلاب مواجه اند استفاده می شود. آمار میزان مصرف فلاش تانک در این سرویس های بهداشتی عمومی به دلایل زیادی از جمله عدم استفاده صحیح و عدم نظارت و سرویس های فنی به موقع از منازل هم بیشتر است که بحث استفاده از فلاش تانک کاهنده مصرف آب و صرفه جویی در مصرف آب با فلاش تانک مناسب در این گونه مکان ها را مهم می کند.

روشی دیگر برای صرفه جویی در مصرف آب با فلاش تانک مناسب

اگر به هر دلیلی امکان نصب و تهیه یک فلاش تانک کاهنده مصرف آب جدید یا یک فلاش تانک کم مصرف را ندارید میتوانید با انجام اقداماتی ساده مکانیزم فلاش تانک قدیمی خود را به یک فلاش تانک کم مصرف جدید نزدیک کنید. برای کاهش آمار میزان مصرف فلاش تانک های قدیمی که نتیجه آن صرفه جویی در مصرف آب با فلاش تانک مناسب است راه های مختلفی دارید استفاده از یک بطری پلاستیکی پر آب و یا استفاده از آجر و هر ماده حجم دهنده دیگری در داخل مخزن فلاش تانک قدیمی به صورتی که باعث اشغال شدن بخشی از حجم آب شود از ساده ترین روش ها برای کم کردن آمار میزان مصرف فلاش تانک قدیمی است. همچنین استفاده از شناورهای معروف به "شناورهای صرفه جویی" می تواند تا حدودی این فلاش تانک های قدیمی را به فلاش تانک کاهنده مصرف آب یا فلاش تانک کم مصرف تبدیل کند که در نهایت صرفه جویی در مصرف آب با فلاش تانک مناسب را باعث می شود.

   بدیهی است بررسی آمار میزان مصرف فلاش تانک و نقش یک فلاش تانک کاهنده مصرف آب مناسب یا فلاش تانک کم مصرف مناسب نشان می دهد که حتی چنین مسئله به ظاهر کوچک چه نقش پر رنگی در صرفه جویی آب، این ماده حیات ایفا می کند. صرفه جویی در مصرف آب با فلاش تانک مناسب قدمی کم هزینه اما مهم و تاثیر گذار است.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۵۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ونوس بهنود ـ فیلم سینمایی «آسمان غرب» به کارگردانی محمدعسگری و تهیه کنندگی حبیب والی‌نژاد در حالی با محوریت زندگی و رشادت‌های شهید علی اکبر شیرودی ساخته شد که به نظر می‌رسد نتوانسته آن‌گونه که شایسته است ادای دینی به این شخصیت دوران دفاع مقدس باشد.

فیلم «آسمان غرب» با نقش‌آفرینی میلاد کی‌مرام با محوریت رشادت و میهن دوستی خلبان شهید، علی اکبر شیرودی و همرزمان وی در چهل و دومین دوره از جشنواره فیلم فجر رونمایی شد. این فیلم سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری و سیمرغ زرین فیلم از نگاه ملی را از آن خود کرد.

در همین ارتباط، قربانعلی تنگ شیر استاد دانشگاه و منتقد فیلم تصریح کرد: این فیلم به لحاظ ساختار، پرداخت به موضوع و انتخاب بازیگر فیلم موفقی نیست و شتابزده ساخته شده است.

وی افزود: در ژانر سینمای جنگ آثار موفق متعددی در دنیا وجود دارد و اروپاییان همچنان برای جنگ جهانی اول و دوم فیلم می‌سازند؛ اما آثار تولیدی ما از جمله آسمان غرب می‌توانست بسیار بهتر باشد و متأسفانه اینطور نبود.
وی تاکید کرد: اینکه با فوریت فیلمی ساخته شود تا صرفاً به جشنواره برسد روند صحیحی نیست و نتیجه آن این شد که آسمان غرب نتوانسته به شیرودی ادای دین کند و مراحل زندگی وی را به خوبی معرفی کند.

به گفته این منتقد یکی از نیاز‌های فیلم‌های مرتبط با سینمای جنگ، پرداخت خوب داستانی و انتخاب مناسب بازیگران است و آقای کی مرام آنطور که باید نتوانست بازی ماندگاری را برای نقش شیرودی داشته باشد.

این اظهارات که از گوشه و کنار و از سوی منتقدان متعددی شنیده می‌شود در وضعیتی است که آسمان غرب در جشنواره فجر نیز با استقبال تماشاگران مواجه نبود و این روز‌ها که در سینما‌های کشور اکران می‌شود نیز انتخاب شماره یک تماشاگران نیست. بر اساس اعلام سامانه سمفا میزان فروش این فیلم که اکران خود را از نوروز امسال شروع کرده، حدود ۴ میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان بوده و در رتبه ششم فیلم‌های در حال اکران قرار گرفته است.

اما شهید شیرودی که بود؟ شهید علی اکبر شیرودی که رهبر معظم انقلاب درباره‌اش فرمودند اولین نظامی است که به او اقتدا کرده است، یک از خلبانان زبده در جنگ ایران و عراق بود. وی به عنوان فردی که بالاترین میزان پرواز در دوران جنگ را داشته و از ۳۶۰ مورد خطر نجات یافته شناخته شده است. وی در سال ۱۳۵۱ به ارتش پیوست و دوره خلبانی را سپری کرد و بعد‌ها با پیروزی انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران به سپاه غرب کشور پیوست و در عملیات متعدد جنگی شرکت کرد. در هشتم اردیبهشت سال ۱۳۶۰ در حالیکه تانک‌های عراقی به طرف قره بلاغ دشت ذهاب در حرکت بودند با هلی کوپتر به مقابله با آنان پرداخت و پس از انهدام چندین تانک از پشت سر مورد اصابت گلوله تانک قرار گرفت و به آرزوی دیرینه خود، شهادت دست یافت. در معرفی شخصیت والای او همین بس که وی در نامه‌ای به پایگاه هوانیروز کرمانشاه، درجه تشویقی اعطایی خود را پس داده و هدف والای جنگ با دشمن را دفاع از ارزش‌ها مطرح می‌کند.

متن این نامه به شرح زیر است:

از: خلبان علی‌اکبر شیرودی
به: پایگاه هوانیروز کرمانشاه
موضوع: گزارش
اینجانب که خلبان پایگاه هوانیروز کرمانشاه می‌باشم و تاکنون برای احیای اسلام و حفظ مملکت اسلامی در کلیه جنگ‌ها شرکت نمود‌ه‌ام، منظوری جز پیروزی اسلام نداشته و به دستور رهبر عزیزم به جنگ رفته‌ام؛ لذا تقاضا دارم درجه تشویقی که به اینجانب داده‌اند، پس گرفته و مرا به درجه ستوان‌یار سومی که قبلاً بوده‌ام برگردانید. در صورت‌امکان‌امر به رسیدگی این درخواست بفرمائید.


باتقدیم احترامات نظامی
خلبان علی‌اکبر شیرودی
۹/۷/۱۳۵۹

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • مداخله جویی کاخ سفید درباره خواننده رپ ایرانی
  • ۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود
  • ببینید | استقرار انبوه تانک‌ها در نزدیکی رفح؛ اسرائیل آماده جنگ می‌شود؟
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد