Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماموستا نریمان احمدی، مدرس دانشگاه در کردستان در حاشیه نمایشگاه قرآن در غرفه ایکنای کردستان، با اشاره به اینکه نمایشگاه علوم قرآن می‌توانست در مکانی بزرگ‌تر و با حضور پرشور مردم برگزاری شود، اظهار کرد: با توجه به امکانات و محدودیت‌های سطح شهر سنندج نمایشگاه علوم قرآن خوب به نظر می‌رسد اما می‌توانست بهتر نیز برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: بسیاری از بازدیدکنندگان نمایشگاه از طریق موسسات قرآنی بودند که با قرآن آشنایی کامل را داشتند لذا اگر افرادی که کمتر با قرآن، نماز و مسجد در ارتباط هستند در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کردند بسیار موثر‌تر بود.
این مدرس دانشگاه در کردستان، بیان کرد: موسسات و دستگاه‌های دولتی که در صدد برگزاری این نمایشگاه قدم برداشتند با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیلی‌های که دارند بایستی بیشتر عموم مردم، جوانان و نوجوان را به نمایشگاه قرآن دعوت می‌کردند.
احمدی با اشاره به کاستی‌های نمایشگاه، افزود: در این نمایشگاه متاسفانه نرم افزارها و کتاب‌های دینی در غرفه‌ها و مشارکت نهاد‌های دینی کمتر دیده می‌شد.
وی گفت: اداره اوقاف با توجه به ظرفیت‌‌ها و امکاناتی که دارد می‌توانست در این نمایشگاه چندین غرفه داشته باشد که این گونه نبود.
این مدرس دانشگاه در کردستان، عنوان کرد: تبلیغات در صدا و سیما و رسانه‌ها می‌تواند در ورود و انگیزه جوانان به نمایشگاه مؤثر باشد چرا که امروز عصر تبلیغات در فضای مجازی است و باید در این راستا از تبلیغات استفاده کرد.
احمدی ذکر کرد: متاسفانه امروزه به قرآن ظلم بزرگی شده، بسیاری از خانواده‌ها به کتاب قرآن پشت کرده‌اند و فقط به عنوان یک تبرک در تزئینات مجالس و یا در سر مزارها دیده و خوانده می‌شود.
وی افزود: فلسفه نهادین قرآن برای تنذیر، انذار، تبشیر، بشارت و راهنمایی بشر است در واقع باید به عنوان کتابی برای یادگیری خوانده شود.
این مدرس دانشگاه در کردستان، عنوان کرد: در ماه مبارک رمضان همه مساجد سطح شهر هر روز بعد از نماز عصر جزء خوانی قرآن را برگزار می‌کنند اما متاسفانه هیچ کدام به تفسیر و معنی قرآن نمی‌پردازند.
وی یادآور شد: این افراد هر سال با خواندن روخوانی، قرآن را ختم می‌کنند در حالی که با وجود این شرایط که زبان عربی را نمی‌دانند متاسفانه معنی و محتوایی قرآن را متوجه نمی‌شوند لذا در این راستا برای فهم و درک قرآن لازم است بسیاری از مساجد به تفسیر و معنای قرآن در ماه رمضان بپردازند که چه بسا این روش جوابگو در زندگی افراد خواهد شد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کردستان فعالیت های قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۶۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، امیرحجت مرادی، مدیرعامل مؤسسه تسنیم قرآن و عترت گیلان در گفت‌وگویی از آغاز ثبت‌نام سومین دوره مسابقات تیمی حافظان و قاریان قرآن کریم استان خبر داد و اظهار کرد: سومین دوره مسابقات تیمی حافظان و قاریان قرآن کریم «ضحی» گرامیداشت شهدای قرآنی گیلان این دوره در قالب لیگ در استان برگزار می‌شود.

وی افزود: رشته‌های این دوره شامل حفظ جزء۳۰، حفظ سه،  پنج، ۱۰، ۲۰ و حفظ کل و قرائت و حفظ موضوعی(مسطورا) است؛ مسابقات گروه‌های ۱۰ و ۲۰ جزء و حفظ کل به صورت لیگ و گروه‌های قرائت و حفظ جزء ۳۰، سه جزء و پنج جزء به‌صورت یک مرحله‌ای(جام قهرمانی) برگزار خواهد شد.

مسئول دبیرخانه هفته قرآن و عترت گیلان با بیان اینکه در رشته‌های حفظ اجزاء همه اعضای تیم یکسان و از ابتدای قرآن نظیر سه جزء اول، پنج جزء اول و غیره است، گفت: در رشته قرائت آقایان ترکیب تیم شامل یک نفر تحقیق، یک نفر ترتیل، یک نفر مؤذن و در بخش بانوان یک نفر تحقیق، یک نفر ترتیل و یک نفر دعاخوان است؛ رشته حفظ موضوعی بر اساس طرح زندگی با آیه‌ها «مسطورا» شامل حفظ و مفاهیم از کتاب مسطورا خواهد بود.

دبیر اجرایی سومین دوره جام قرآنی «ضحی» استان گیلان بیان کرد: در این دوره تیم‌ها توسط شخصیت‌های حقوقی شامل تشکل‌های قرآنی، مجموعه‌های فرهنگی دینی، مدارس یا شخصیت‌های حقیقی نظیر اساتید، حافظان و قاریان تشکیل می‌شود؛ هر تیم از سه عضو(متسابق) و یک سرپرست تشکیل می‌شود.

مسئول دبیرخانه هفته قرآن و عترت گیلان با بیان اینکه در شخصیت‌های حقوقی مدیر تشکل به عنوان سرپرست تعیین و در شخصیت‌های حقیقی مربی یا یکی از اعضای تیم به عنوان سرپرست معرفی می‌شود، تصریح کرد: ضوابط و آیین‌نامه داوری مسابقات مطابق آیین‌نامه مسابقات رسمی جمهوری اسلامی ایران (اوقاف) است.

وی افزود: همه تیم‌ها باید امتیاز ۷۰ را کسب کنند و معدل تیم نباید از ۷۰ کمتر باشد؛ تیم‌هایی که امتیاز کمتر از ۷۰ را کسب کنند در مراحل بعدی یک گروه سقوط خواهند کرد. 

مرادی گفت: ثبت‌نام این مسابقات آغاز شده و تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد، علاقه‌مندان می‌توانند از طریق تکمیل و ارسال فرم مشخصات از طریق پیام‌رسان ایتا به شماره ۰۹۱۱۱۴۹۳۴۵۷ نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.
  انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد