Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، جاسم محمدی فارسانی با اشاره به برنامه ریزی شورای عالی زکات در ترویج سنت الهی فریضه واجب زکات گفت: کارگروه استانی زکات فطره تشکیل و فرآیند جمع آوری زکات با هماهنگی این ستاد انجام می شود.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از آرم شورای زکات در پایگاه های جمع آوری گفت: برای یکپارچگی اجرای برنامه های زکات فطره مطابق با تبصره ماده یک قانون زکات مصوب مجلس شورای اسلامی از فعالیت مجاری فاقد هویت و مجوز جلوگیری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل کمیته امداد لرستان با اشاره به هماهنگی با مراکز خیریه دارای مجوز گفت: مذاکره و انعقاد تفاهم نامه با دستگاه ها، مؤسسات خیریه، مراکز نیکوکاری، مساجد و حسینیه ها، بقاع و امام زادگان در خصوص موضوع جمع آوری و مصرف زکات فطره انجام گرفته و بر اساس مخاطبین نیازمند هزینه می شود.

محمدی فارسانی به آمادگی ۲۲۰۰ پایگاه جمع آوری زکات در روز عید سعید فطر اشاره کرد و افزود: از این پایگاه ها ۲۸۰ مکان مصلی، حسینیه، مساجد و ۱۹۲۰ شورای زکات در روستاها بصورت هماهنگ اقدام به جمع آوری زکات می کنند.

وی با اشاره به چاپ پاکت های مخصوص جمع آوری زکات فطریه عام گفت: طراحی پاکت ها به گونه ایی انجام شده که امکان جمع آوری و علامتگذاری فطریه عام، فطریه سادات، کفاره عمد، کفاره غیر عمد نیز تعبیه شده است.

مدیر کل کمیته امداد لرستان به نحوه مصرف زکات فطریه جمع آوری شده اشاره کرد و افزود: وجوهات جمع آوری شده پس از جمع بندی در اختیار موسسات خیریه و مراکز دارای مجوز قرار می گیرد. مبالغ اختصاصی کمیته امداد نیز صرف کمک به ایتام و خانواده های تحت حمایت می شود و در بخش دیگر در صورت رضایت زکات دهندگان و تصویب شورای زکات محل در پروژه های عام المنفعه هزینه می شود.

کد خبر 4632747

منبع: مهر

کلیدواژه: خرم آباد فطریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۶۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران میزبان ۲۲۰۰ مهمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ است

در گفتگوی ویژه خبری موضوع توسعه روابط تجاری مورد بررسی قرار گرفت و مهدی ضیغمی معاون وزیر سمت و رئیس سازمان توسعه تجارت و علی چاغروند، رئیس کمیته ششمین جشنواره توانمندی‌های صادراتی اتاق بازرگانی به سوالاتی پاسخ دادند.

ضیغمی گفت: ما ۲۲۰۰ مهمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ داریم که اکثر آنها تجار هستند. همچنین ۵۰ مقام عالی رتبه اقتصادی، تجاری و سیاسی داریم که در راس هیئت‌های تجاری به کشور آمده اند. ما از ۱۲۳ کشور برای این رویداد برزرگ ثبت نام داشتیم و ورود مقامات همچنان ادامه دارد. در حال حاضر نیز حدود ۸۰۰ شرکت یا در نمایشگاه حضور دارند و یا در برنامه‌های به همرسانی شرکت می‌کنند.

او افزود: در این رویداد تمرکز ما بر کشور‌های همسایه بوده و هست و کشور‌های منطقه مثل عراق، افغانستان و پاکستان و کشور‌های حوزه اوراسیا مورد توجه بوده اند، اما بر آفریقا و آسیای شرقی توجه ویژه داشته ایم. تصور ما این است که ۲ تا ۵ میلیارد یورو ارزش مبادلات ناشی از رویداد دستاورد‌های ملی باشد. این دومین تجربه ما در این ابعاد کیفی و کمی است. این نمایشگاه برای بخش خصوصی است و دولت صرفا نقش تسهیلگر داشته است.

این مقام مسئول ادامه داد: سال گذشته حدودا ۱۰ حوزه را در نمایشگاه داشتیم، اما امسال این حوزه‌ها را کمتر و البته تمرکز خود را بیشتر کرده ایم. پتروشیمی، فولاد، صنایع غذایی و بسته بندی، حوزه کشاورزی و ماشین آلات کشاورزی، تجهیزات پزشکی و دارویی در نمایشگاه امسال حضور دارند. ما باید گروه‌های کالایی دارای ارزش افزوده و دانش بنیان را باید افزایش دهیم.

چاقروند گفت: سال گذشته ۱۳۰۰ تاجر برای رویداد اکسپو وارد کشور شد که امسال این رقم افزایش قابل توجهی داشته است. اتاق‌های بازرگانی متعددی با کشور‌های مختلف داریم که اکنون ۲۰ مورد از ان‌ها غرفه دار هستند. یکی از مواردی که باید برای صادرات مستمر رعایت کنیم، بحث دسترسی به زنجیره ارزش است. برای بهبود فرصت‌های صادراتی باید سرمایه‌ها را جذب کنیم و سرمایه گذاری را بهبود ببخشیم که این در سایه ثبات اقتصادی مهیا می‌شود.

او افزود: قبات اقتصادی به این معنا که مرتبا قوانین و مقراات را تعییر ندهیم. ما باید اولویت‌های سیاسی تجاری خود را در کنار اولویت‌های تجاری ببینیم و به جای مدیریت هزینه باید به سمت مدیریت درامد پیش برویم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • آغاز بارش های شدید و سیلابی در بیشتر مناطق کشور
  • هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش
  • پیش‌بینی رگبار تگرگ در لرستان
  • خمس و زکات در عین وجوب یک امر داوطلبانه است
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری برای آسمان لرستان
  • زکات مستحبی گره های اقتصادی جامعه را می گشاید
  • ایران میزبان ۲۲۰۰ مهمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ است
  • کشف یک مقبره ۲۲۰۰ ساله مجلل در چین
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد