Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام نورالله قدرتی در نشست هم اندیشی با اساتید دانشگاه فرهنگیان استان قزوین که روز دوشنبه با موضوع آسیب های اجتماعی برگزار شد گفت: آسیب های اجتماعی مجموعه ناهنجاری های معارض با قانون و ارزش های جامعه است که برای کاهش آن باید اقدام کرد.

وی اضافه کرد: در موضوع کنترل جرائم و آسیب های اجتماعی همه با رویکرد مبارزه موافقیم اما در شیوه های مبارزه با هم اختلاف داریم و این امر نیازمند آن است که منسجم، هماهنگ و همسو در کنار هم قرار گیریم و در مصادیق آسیب های اجتماعی به یک گفتمان مشترک برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام ارشد قضایی استان تصریح کرد: اینکه بخواهیم قبل از ظهور حضرت، جامعه عاری از جرم و آسیب اجتماعی داشته باشیم امکان پذیر نخواهد بود زیرا در زمان اولیاء و انبیاء الهی نیز آسیب های اجتماعی مختص آن دوران وجود داشته لذا باید همت کنیم و مانع گسترش و افزایش آسیب های اجتماعی شویم.

رئیس کل دادگستری قزوین تصریح کرد: دستگاه قضایی سرریز بسیاری از آسیب های اجتماعی است و نتیجه بسیاری از جرائم و آسیب های اجتماعی به دستگاه قضایی ختم می شود لذا باید قبل از تشکیل پرونده اقدامات پیشگیرانه از سوی نهادهای مختلف بخصوص نهادهای فرهنگی صورت گیرد.

وی بیان کرد: تشکیل بیش از ۲۶۰ هزار فقره پرونده در استان در سال ۹۷ زیبنده این استان با این پیشینه غنی فرهنگی نیست.

حجت الاسلام قدرتی در ادامه گفت: در برخی جرائم تشکیل پرونده برای اشخاص در آینده فرد تاثیر بسزایی دارد و گاهی منجر به حذف شخص ز جامعه می شود به همین دلیل باید به نتیجه بسیاری از احکام و تشکیل پرونده های قضایی توجه و با نگاه پیشگیرانه با برخی جرائم برخورد کنیم و اجازه دهیم فرد در کنار جامعه اصلاح شود.

وی گفت: اساتید دانشگاه تنها یک فرد نیستند بلکه در سال های تدریس خود با هزاران انسان که اغلب از قشر جوان جامعه هستند ارتباط و سرو کار دارند و از این رو اساتید می توانند نقش مهمی ایفا کنند.

رئیس کل دادگستری استان قزوین تاکید کرد: اساتید باید نسبت به دانشجویان همانند فرزندان خود حساس باشند و بسیاری از مسائل دانشگاه ها همچون حجاب، روابط، نماز را مورد توجه قرار دهند و در سال هایی که دانشجویان در دانشگاه مشغول تحصیل هستند بخوبی در کنار آموزش، به تریبت آنها هم توجه داشته باشند زیرا همه ما در روز قیامت نسبت به کوتاهی خود پاسخگو خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: اساتید می بایست قوانین کیفری و مدنی را مطالعه کنند و در اختیار دانشجویان قرار دهند و آنان را از مسائل خارج از دانشگاه نیز آگاه کنند و دانشگاه به جای فقط محل تحصیل بودن باید محل مهارت های اجتماعی و زندگی نیز باشد.

رئیس شورای مسئولان قضایی استان در این نشت هم اندیشی افزود: کاهش آسیب های اجتماعی در گرو بالا بردن سرمایه های اجتماعی است و باید ارزش هایی که مورد قبول عموم جامعه است ارتقاء یابد و اگر بخواهیم این ارزش ها افزایش یابد می بایست سطح علم، آگاهی و دانش جامعه را بالا ببریم تا به یک رشد عقلی برسیم.

حجت الاسلام قدرتی افزود: ۴۸ طرح در مسیر کاهش آسیب های اجتماعی در دادگستری استان در حال اجراست و باید به موضوع آسیب های اجتماعی در تمام برنامه ها، خطبه ها، هیئت های مذهبی، نشست ها توجه شود تا شاهد رشد نسلی آگاه باشیم.

رئیس کل دادگستری قزوین گفت: مقام معظم رهبری در موضوع اقدامات فرهنگی انجام شده رضایت نداشته و به همین خاطر شخصاً به این موضوع ورود پیدا کردند زیرا بسیاری از اقدامات فرهنگی ما به صورت جزیره ای انجام می شود و نیاز به این دارد که در این خصوص به یک انسجام عمل برسیم.
 

کد خبر 4632804

منبع: مهر

کلیدواژه: دادگستری قزوین آسیبهای اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۷۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام

فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار و ۷۴۷ پرونده قضائی به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های سطح استان ارجاع شده است گفت: بیش از ۷۸ درصد از پرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس استان منجر به مصالحه شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار جمال سلمانی اظهار کرد: مراکز مشاوره پلیس در عرصه کاهش آسیب‌ها و جرایم اجتماعی و افزایش سطح امنیت روانی در جامعه گام‌های مؤثری برداشته‌اند.

وی افزود: با پای کار آمدن سازمان‌های حمایتی، و دخیل در حوزه آسیب‌های اجتماعی و بهره‌گیری از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی می‌توان به صورت گسترده و علمی در حوزه شناسایی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی ورود کرد.

فرمانده انتظامی استان ایلام اضافه کرد: با همت و پشتکار مشاوران و مددکاران اجتماعی فرماندهی انتظامی استان، تعداد ۱۱ هزار و ۲۸۹ پرونده ضمن صلح و سازش از چرخه کار قضائی خارج شده است.

سلمانی با بیان اینکه ۷۸ درصد از پرونده‌های ارجاع شده به مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است، اضافه کرد: مراکز مشاوره پلیس در راستای رویکرد جامعه محوری پلیس راه‌اندازی شده‌اند.

وی تاکید کرد: اگر با رویکرد فرهنگی و آموزشی مسائل و معضلات اجتماعی حل و فصل شود بار انتظامی در جامعه نیز کاهش خواهد یافت.

فرمانده انتظامی استان ایلام افزود: شهروندان می‌توانند با شماره گیری شماره ۰۹۶۵۸۰ ضمن ارتباط با کارشناسان مرکز مشاوره از خدمات مشاوره روان‌شناختی، خانوادگی، ازدواج، تربیتی، فردی، تحصیلی، شغلی، گزینش و استخدام، بهره‌مند شوند.

کد خبر 751140

دیگر خبرها

  • برخورد جدی با هنجارشکنان مهم‌ترین اولویت دستگاه قضایی است
  • لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی برای رسیدن انسان به جایگاه خلیفة‌اللهی
  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال