Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- سازمان زيباسازي شهر تهران به مناسبت سي‌امين سالگرد ارتحال امام خميني (ره) اقدامات گسترده‌اي را براي زائران حرم مطهر حضرت امام (ره) و مناسب سازي فضاي شهري در نظر گرفته‌ است.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از روابط عمومي و اموربين‌الملل سازمان زيباسازي شهر تهران، برپايي 50 هزار مترمربع چادر براي حضور زائران از جمله اقدامات سازمان براي ارتحال امام خميني (ره) است که 10 هزار مترمربع آن به صورت وي آي پي و 40 هزار متر مربع آن به صورت عمومي صورت گرفته‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نصب کولر، تامين روشنايي، تهيه فرش و موکت براي کف و تهيه زيرساخت‌هاي بهداشتي مانند سرويس بهداشتي، نظافت محل و حضور نيروهاي خدماتي از جمله فعاليت‌هاي صورت گرفته براي اين بخش است.
با توجه به اهميت تبليغات فرهنگي، در مسيرهاي منتهي به مرقد بنيانگذار کبير انقلاب و همچين سطح شهر تعداد قابل توجهي از سازه‌هاي تبليغاتي اعم از بيلبورد، عرشه پل و پرتابل شهري به اکران تبليغات فرهنگي متناسب با اين روز اختصاص پيداکرده‌است که برروي آنها جملات امام (ره)، اشعار، بخش‌هايي از وصايا و همچنين جملات رهبر معظم انقلاب منعکس شده‌است.همچنين تمامي طرح‌ها تبليغات فرهنگي برروي IP مناطق قرارگرفته تا جملات و طرح هاي ايام ارتحال از سوي آنها در سطح منطقه اکران شود.
ارسال طرح هاي ارتحال حضرت امام (ره) براي شرکت‌هاي تبليغاتي و نصب آنها برروي سازه هاي تبليغاتي از سوي شرکت هاي تجاري يکي ديگر از اقدامات سازمان در اين زمينه است.
زيباسازي و آماده‌سازي بستر بصري اتوبان‌هاي منتهي به حرم امام خميني(ره) (اتوبان هاي آزادگان و شهيد نواب)، تهيه و تامين پنج دستگاه تلويزيون براي نصب در حرم مطهر، تهيه و تصويب طرح غرفه و هماهنگي لازم به منظور استفاده تمامي مناطق، از ديگر برنامه‌هاي سازمان زيباسازي براي ايام سالگرد ارتحال امام خميني (ره) است.
تهيه بنرهاي خير مقدم زائرين براي مبادي ورودي شهر تهران و نصب بنرهاي راهنما در محدوده حرم مطهر از ديگر اقدامات سازمان زيباسازي شهر تهران است که به مناسبت سي‌امين سالگرد ارتحال امام خميني (ره) براي زائران و عاشقان آن حضرت تدارک ديده‌است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اقدامات سازمان زيباسازي مناسبت سالگرد ارتحال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۸۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)

به گزارش «تابناک» به نقل از جماران، هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۰۰ بود که دختری در خانواده‌ای از اهالی شیراز به دنیا آمد که اسمش را سیمین گذاشتند. او سال‌ها بعد شد یک نویسنده کاردرست که رمانی به نام سووشون از زیر چکاچک قلمش بیرون آمد. رمانی که به هفده زبان زنده دنیا ترجمه شده و یکی از پرفروش‌ترین آثار ادبیات داستانی ایران است. سیمین دانشور به همسری جلال آل احمد در آمد. او در نخستین انتخابات که در فروردین سال ۴۷ انجام شد ریاست کانون نویسندگان ایران را عهده دار شد. امروز سالروز ولادت این بانوی ادیب ایرانی ما را بر آن داشت تا به خاطره‌ای از او با امام خمینی (س) بپردازیم. سیمین دانشور در همان اوایل انقلاب به همراه جمعی از اعضای کانون نویسندگان ایران خدمت امام رسیدند. در این دیدار بسیار تحت تاثیر محبت و لطف امام قرار می‌گیرد. خودش گفته است:

«وقتی امام را دیدم، تحت‌تأثیر او قرار گرفتم. آن‌قدر که این پیرمرد باشکوه، آرام و لطیف بود نمی‌توانستم در برابر اشتیاقی که پیدا کردم مقاومتی کنم. خم شدم و عبای ایشان را بوسیدم.» (۱)

مرحوم شمس آل احمد نیز در خاطره دیگری از این دیدار سیمین چنین روایت کرده است: 

با اوج گیری انقلاب اسلامی آقای خمینی به ایران آمدند. من در آن ایام مریض بودم و در خانه و بیمارستان بستری. امام در مدرسه (علوی) ساکن شدند. من اخبارش را از روزنامه و رادیو و تلویزیون پیگیری می‌کردم. تشنگی و شوق مردم برای دیدن ایشان وصف ناپذیر بود. من هم خیلی شایق بودم. در آن زمان گروهی از اعضای کانون نویسندگان ایران - که من در اول انقلاب با دیدن مسائلی از آن استعفا کرده بودم به خدمت آقا رفتند که خبرش در مطبوعات منعکس شد. در آن جلسه امام به خانم سیمین دانشور عنایت کرده چند کلمه هم با ایشان صحبت می‌نمایند. در آن روز‌ها به آنهایی که خدمت امام رفتند حسودیم می‌شد و خانم دانشور هم به من پز می‌داد که من رفتم امام را دیدم و شما ندیدید! (۲)

مرحوم شیخ مصطفی رهنما، تنها عضو روحانی کانون نویسندگان از آن دیدار تاریخی نقل می‌کند: «.. در این دیدار خانم سیمین دانشور در حال بالا رفتن ار پله‌ها به من گفت: آقای رهنما من چادر سرم نیست، امام ناراحت نشود. من گفتم: نه همین روسری را که مقداری جلو بیاوری تا موی سرتان پوشیده باشد کافی است.»
 
۱. پناهی‌فرد، سیمین دانشور در آیینهٔ آثارش.

۲. این بخش از مطلبی که پیش از این در سایت جماران منتشر شده بود، استخراج شده است.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم ترحیم
  • آیا می شناسیدش؟
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)
  • عکسی از سیدحسین خمینی در هنگام نماز بر پیکر مادرش
  • همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • آیین زورخانه ای به مناسبت اولین سالگرد نکوداشت پهلوان بهمن ضیایی
  • پیام تسلیت مجمع روحانیون مبارز به مناسبت درگذشت همسر آیت الله شهید سید مصطفی خمینی