Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، سرهنگ مهدی شکیب با اشاره به اینکه امروزه یکی از جذاب‌ترین فعالیت‌های روزانه افراد ‌اشتراک‌گذاری تصاویر و کلیپ‌های افراد از طول سفر است، گفت: خاموش بودن GPS تلفن همراه یا تبلت قبل از تصویربرداری یک ضرورت است تا موقعیت مکانی شما نامعلوم بماند. از طرفی باید توجه کرد که تامین امنیت وای‌فای اینترنت، با رمز گذاری قوی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 همچنین لازم است زمانی که از وای فای استفاده نمی‌کنید و یا در مسافرت هستید، آن را خاموش کنید تا زمینه دسترسی غیرمجاز به آن و یا سوءاستفاده و ارتکاب جرم میسر نشود.

وی همچنین به شهروندان توصیه کرد: در طول زمان مسافرت، سعی کنید در اماکن عمومی از دستگاه‌های وای‌فای ناشناس استفاده نکنید؛ چراکه هر دستگاه وای‌فای ناشناس می‌تواند دامی از طرف سودجویان اینترنتی باشد. پیش از انجام سفر و قبل از خرید بلیت یا رزرو هتل نیز از جعلی نبودن درگاه پرداخت اینترنتی اطمینان حاصل کنید.

شکیب تاکید کرد: بنابر نیاز و ورود اطلاعات مهم بانکی در طول سفر از صفحه‌ کلید مجازی استفاده کرده و بلافاصله نسبت به تغییر رمزهای بانکی اقدام کنید. این کار در جهت جلوگیری از سرقت اطلاعات توسط مجرمان سایبری صورت می‌گیرد.

رئیس اداره پیشگیری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با تاکید بر اینکه باید از یادداشت کردن رمزهای بانکی در گوشی‌ تلفن همراه و نگهداری رمزهای عبور در کنار کارت‌بانکی خودداری کرد، افزود: از انتشار داده‌هایی که امکان سوءاستفاده از آن‌ها وجود دارد، خودداری کنید و تا حد امکان اطلاعات ذخیره‌ شده در حافظه تلفن همراه خود را رمزنگاری کرده و یا از کارت‌های حافظه جداگانه استفاده کنید.

شکیب تاکید کرد: نسبت به خرید از فروشنده‌های دوره‌ گرد و استفاده از کارت‌خوان‌های سیار دقت و توجه لازم را داشته باشید و به هیچ عنوان رمز کارت خود را در اختیار فروشندگان قرار ندهید و از کارت‌های حاوی مبالغ کم برای خریدهای خود استفاده کنید. همچنین مسافران قبل از انجام مسافرت با برنامه‌ریزی دقیق می‌توانند نسبت به حفظ امنیت و حریم خصوصی خود تلاش کنند و نکات مهم را مدنظر داشته باشند؛ چراکه رعایت این نکات می‌تواند تضمین‌کننده امنیت سایبری مسافران باشد.

بنابر اعلام پایگاه خبری پلیس، وی با بیان اینکه افزایش امنیت کاربران در فضای مجازی از مهم‌ترین اهداف پلیس فتا است، گفت: سایت پلیس فتا دریچه ارتباطی با شهروندان است؛ بنابراین در صورت مواجهه با موارد مشکوک می‌توان آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز امداد و فوریت‌های سایبری، گزارش کرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۷۰۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد

پیرو برخی تماس‌های حاصله با تعدادی از شهروندان و درخواست مبالغی برای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت، مرکز امور مشتریان سازمان بیمه سلامت ایران اعلام کرد که این سازمان برای ارائه خدمات به مردم از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند و این موضوع کلاهبرداری است.

به گزارش تسنیم، اخیراً شاهد این هستیم که برخی افراد در تماس با شهروندان، خود را به عنوان کارگزار یک شرکت بیمه‌ معرفی و با ادعای صدور "کارت هوشمند بیمه سلامت" و اعلام شماره حساب، اقدام به دریافت مبالغی از مردم برای صدور این کارت می‌کنند. این افراد مدعی هستند که با خرید این کارت هوشمند، شهروندان می‌توانند از مزایا و تخفیفاتی در هنگام دریافت خدمات تشخیصی و درمانی بهره‌مند شوند.

در همین راستا خبرنگار تسنیم پیگیر این موضوع از بیمه سلامت شد و مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای به تسنیم اعلام کرد: «برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوء استفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند، این درحالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند بنابراین این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.»

این اطلاعیه تأکید می‌کند که «شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه 1666 تماس حاصل کنند.»

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: وقتی تلفنی کلاهت را برمی‌دارند! انهدام دومین باند کلاهبرداری از همراهان بیمار در بیمارستان‌ های تهران

دیگر خبرها

  • تخریب فنس‌های اطراف اقامتگاه نتانیاهو
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • عاملان درگیری در بیمارستان کاشانی اصفهان دستگیر شدند
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • دستگیری عامل تیراندازی در گتوند
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت