Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، گروه «پیشران نوروفوتونیک» متشکل از اساتید پژوهشکده لیزر و پلاسما و گروه مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه طراحی، ساخت و بکارگیری سیستم‌های «اپتوژنتیک» و «تصویربرداری نوری» در حیطه علوم اعصاب در حال فعالیت هستند.

محققان عضو این گروه در یک تلاش علمی موفق شدند با حمایت‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، سیستم اپتوژنتیک برای کنترل نوری سیستم‌های عصبی، دستگاه‌های پیشرفته تصویربرداری نوری از مغز با روش سیگنال ذاتی، تصویربرداری نوری از مغز به روش استفاده از رنگدانه های حساس به ولتاژ و تصویربرداری نوری به روش اسپکل لیزری را در کشور طراحی و تولید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستآوردهای علمی این گروه در زمینه «اپتوژنتیک» برای مطالعات بیماری «اتیسم» درمقاله ای با عنوان «optogenetic stimulation of the anterior cingulate cortex ameliorates Autisitic-Like behaviors in rats induced by neonatal isolation caudate putamen as a site for alteration» در مجله پزشکی «نورومولکولار» به چاپ رسید.

مقاله دیگر این گروه در ارتباط با مطالعات سلول‌های بنیادی که با همکاری مؤسسه رویان و با استفاده از سیستم تصویربرداری VSD طراحی و ساخته شده در گروه پیشران نوروفوتونیک با عنوان “Human cardiomycytes undergo enhanced maturation in embryonic stem cell-derived organoid transplants ” در مجله "بایومتریال " منتشر شد.

گروه «پیشران نوروفوتونیک» همچنین روش‌های مختلف تصویربرداری نوری برای مانیتورکردن سلول‌ها درسیستم های آزمایشگاه بر روی تراشه «Lab on Chip» ، در مقاله‌ای با عنوان «Optical imaging approaches to monitor static and dynamic cell on chip platforms:A tutorial review» در مجله معروف «Small » انتشار یافت .

کد خبر 4632895

منبع: مهر

کلیدواژه: ستاد علوم شناختی مغز تصویربرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۷۳۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روشنایی گردنه زاغه ملایر به طول ۵ کیلومتر آماده بهره برداری است 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مهرداد آهکی افزود: با توجه به اینکه گردنه زاغه ملایر جزء محور‌های پرتصادف و حادثه خیز استان بشمار می‌آمد که سالانه شاهد تصادفات رخ‌به‌رخ منجر به فوت در این گردنه بودیم، در سال گذشته با استفاده از ظرفیت گروه امانی اداره کل اجرای عملیات نصب حفاظ بتنی (نیوجرسی) به طول ۳/۵ کیلومتر در این گردنه به پایان رسید.

او با اشاره به فرسوده بودن سیستم‌های روشنایی موجود در گردنه زاغه تصریح کرد: به‌منظور ارتقاء ایمنی و رفع خاموشی‌های مکرر، عملیات نوسازی و انتقال سیستم روشنایی به رفوژ وسط در دستور کار اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان قرار گرفت که هم اکنون با پیشرفت فیزیکی ۹۸٪ آماده بهربردای است.

مدیر راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان گفت: طبق گزارش و آمار پلیس راه استان بعد از نصب نیوجرسی تعداد تصادفات منجر به فوت در گردنه زاغه به صفر رسیده است و این گردنه نیز از نقاط حادثه‌خیز استان خارج شده و هم اکنون جزء گردنه‌های ایمن استان همدان محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • روز دوم نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ با رقابت گروه‌ تجربی
  • رقابت علمی داوطلبان آزمون سراسری ۱۴۰۳ حوزه امتحانی کیش
  • رقابت بیش از سه هزار داوطلب کنکور در مهاباد آغاز شد
  • آغاز برگزاری فرآیند کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • روشنایی گردنه زاغه ملایر به طول ۵ کیلومتر آماده بهره برداری است 
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود
  • انتشار تصاویری از سیستم لانچ و پرتاب پهپاد ۱۳۶ برای اولین بار
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • یک اتفاق خوب که در بین خبرهای بد گم شد | قطار ملی بالاخره مسافرگیری کرد | این قطار در کدام خط مترو کار می کند؟
  • فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور