Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی گفت: جهانیان و مردم ایران امام خمینی(ره) را به‌ عنوان یک عارف، فقیه، فیلسوف و سیاستمدار می‌شناسند و وجه غالب شخصیت ایشان از همان بعد اخلاقی، عرفانی و زهد و تقوا ساخته‌شده است. ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۱ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

آیت الله محسن غرویان در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در قم، اظهار داشت: امام خمینی(ره) دارای روحیه مردمی بسیار بالا بودند و در فرمایشات ایشان سخنان زیادی با این مضمون وجود دارد که سفره انقلاب را مردم پهن کرده اند و مسئولین بر سر این سفره مردم نشسته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه تفکرات‌ امام خمینی(ره) یک نو اندیش دینی بود،افزود: امام راحل یک شهامت و جرات علمی بالایی داشتند چرا که آن چیزی را که بر اساس ادله می رسیدند بیان می کردند.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی تصریح کرد:نواندیشی های دینی در چارچوب قواعد فقهی و اصولی ایشان به این معنا بود که ما شرایط زمان و مکان را در جهان امروز در نظر بگیریم و بتوانیم احکام اولیه و ثانویه را مطابق با این نیازها مطرح کنیم.

نور محبت امام خمینی(ره) پس از سه دهه در بین مردم بیش‌تر شده‌ استمراسم گرامیداشت سالروز عروج ملکوتی امام خمینی در اردبیل به روایت تصویرقم| آیت‌الله بطحایی: امام خمینی(ره) به ارتباط سیاست و دیانت حیات تازه بخشید

استاد حوزه علمیه بیان کرد: جهانیان و مردم ایران امام خمینی(ره) را به‌عنوان یک عارف، فقیه، فیلسوف و سیاستمدار می‌شناسند و وجه غالب شخصیت ایشان از همان بعد اخلاقی، عرفانی و زهد و تقوا ساخته‌شده است.

آیت الله غرویان بیان کرد: امام خمینی(ره)این درس را به یادگار گذاشت که قدرت و حکومت نباید ما را از اخلاقیات دور کند و درس بزرگی بود که از حضرت امام(ره) باقی ماند.

وی با بیان اینکه پشتوانه اصلی حکومت و حاکمیت مردم هستند،خاطرنشان کرد: اگر مردم در صحنه و حامی حکومت باشند، حکومت و حاکمیت باقی می ماند؛ اگر مردم پشت حکومت را خالی کنند مسئولان نمی توانند باقی بمانند.

انتهای پیام/ش

R7854/P/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۷۴۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عروس امام خمینی درگذشت؛ معصومه حائری که بود؟

معصومه حائری فرزند مرحوم آیت‌الله شیخ مرتضی حائری و از خاندان آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری بنیان گذار حوزه علمیه قم است. او با آیت الله شهید مصطفی خمینی ازدواج کرده و عروس ارشد حضرت امام خمینی (س) است.

به گزارش جماران، خانم معصومه حائری در تاریخ ۱۷ فروردین ماه سال ۱۳۳۳ با حاج آقا مصطفی خمینی ازدواج کردند، ایشان در ابتدا علاقه‌ای به ازدواج نداشتند، اما با توجه به شرایط آن دوران به توصیه پدرشان و بعد از ملاقات حاج آقا مصطفی به ازدواج با ایشان رضایت می‌دهند، و بعد از گذشت یک سال به عقد ایشان در می‌آیند. 

حاصل ازدواجشان ۴ فرزند بود، دو تن از فرزندانشان در کودکی از دنیا رفته اند، و یک پسر به نام حسین و یک دختر به نام مریم دارند. ایشان در دوران تبعید حضرت امام (س) و حاج آقا مصطفی در عراق حضور داشتند، و همسر گرامیشان را همراهی می‌کردند.

 

دیگر خبرها

  • ورزش‌های زورخانه‌ای یک سرمایه است
  • معصومه حائری، عروس امام خمینی درگذشت
  • همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی درگذشت
  • همسر شهید آیت‌الله سید مصطفی خمینی درگذشت
  • عروس امام خمینی(ره) درگذشت
  • عروس بزرگ امام خمینی درگذشت /معصومه حائری که بود؟
  • عروس امام خمینی درگذشت؛ معصومه حائری که بود؟
  • عروس امام خمینی درگذشت
  • عروس امام خمینی درگذشت /معصومه حائری که بود؟
  • فوری/عروس امام خمینی درگذشت