Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به طرح خشونت زدایی در مدارس گفت: در این برنامه، تمرکز روی خشونت‌های غیرفیزیکی از جمله خشونت‌های کلامی، رفتاری و تعاملی است که اثرات بسیار ناخوشایندی بر روی سلامت روح و روان دانش آموزان دارند.

رضوان حکیم زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان اظهار داشت: طرح خشونت زدایی همه جانبه از مدارس ابتدایی بر توانمند سازی معلمان، مربیان، مدیران، خانواده‌ها و دانش آموزان متمرکز است و هدف این طرح، آگاه سازی و آشنا کردن آن‌ها هم با دانش هم با نگرش هم با مهارت‌هایی است که لازم است در ارتباط با اعمال خشونت در محیط مدارس بکار رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری این مطلب که در گذشته تمرکز بر خشونت‌های فیزیکی تحت عنوان تنبیه بدنی، بوده است، اظهار داشت: در این برنامه، تمرکز ما بر روی انواعی از خشونت است که کمتر شناخته شده اند، خشونت‌های غیرفیزیکی از جمله خشونت‌های کلامی، رفتاری و تعاملی که اثرات بسیار ناخوشایندی بر روی سلامت روح و روان دانش آموزان دارند، اما چون خیلی شناخته شده نیستند، متاسفانه بکار گرفته می‌شوند. مواردی نظیر برچسب زدن، تحقیر کردن، سرزنش کردن و طبقه بندی کردن دانش آموزان می‌تواند نوعی خشونت باشد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: همین طور در شبکه ارتباطی که در مدرسه وجود دارد، اگر ما آگاهی نداشته باشیم، ممکن است نادانسته از کلمات و جملاتی استفاده کنیم و رفتار‌هایی داشته باشیم که این‌ها نوعی اعمال خشونت باشد که، چون مثل تنبیه بدنی نیستند، روی آن‌ها حساسیت وجود نداشته باشد.

وی تاکید کرد: در این طرح می‌خواهیم هم همه افراد درگیر در شبکه ارتباطی مدرسه و هم همه انواع خشونت را مورد توجه قرار دهیم و به سمتی برویم که محیط مدارس ابتدایی که دوره آغازین تربیت است، به شکلی امن باشد و دانش آموزان احساس کنند، چون انسان هستند همه جانبه مورد احترام قرار می‌گیرند.

حکیم زاده با بیان اینکه شروع این برنامه از توانمندسازی بوده است، گفت: ایجاد آگاه سازی شرط اول است و در ابتدا باید اولیای مدرسه این نشانه‌ها را بشناسند و بعد ما مطالعه کنیم و نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم یا بخش نامه صادر کنیم و بگوییم از امروز به بعد در مدارس نباید هیچ نوع خشونتی اعمال شود بدون اینکه ما به معلم آموزش داده باشیم که گفتن کلمه‌ای به دانش آموز که حاکی از برچسب زدن ناتوانی به او است، نوعی اعمال خشونت تلقی می‌شود.

وی تصریح کرد: اگر قرار است بستر سازی شود و در محیط بیرونی اتفاقاتی بیافتد، معتقدیم شروع هر تحولی از مدرسه و به خصوص از سنین اولیه کودکی است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش و پرورش خشونت دانش آموزان معلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۷۶۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی از آموزش ایمنی و فرهنگ ترافیک به چهار و ۶۰۰ نفر از دانش آموزان دختر و پسر مدارس حاشیه راههای استان در قالب اجرای طرح آموزش و ارتقای ایمنی مدارس حاشیه راه‌ها خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، ایرج دست‌نشان امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسمی که به مناسبت آموزش نکات ایمنی ترافیک و عبور و مرور بین دانش‌آموزان مدارس حاشیه راه‌های ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: در مراسم امروز ۱۳ مدرسه و ۵۰۰ دانش آموز دختر و پسر حضور دارند که از آموزش‌های لازم ایمنی و ترافیکی بهره‌مند می‌شوند.‌

وی افزود: هدف از این همایش ایمنیِ ترافیک دانش آموزان افزایش حساسیت‌ها به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و ارتقا فرهنگ ترافیکی است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی گفت: در مجموع ۲۸ مدرسه در سطح استان آذربایجان‌غربی زیر پوشش طرح آموزش و ایمنی‌سازی مدارس حاشیه راه‌ها قرار گرفتند چرا که یکی از اقدامات مهم و تأثیرگذار برای کاهش میزان تلفات و آمار تصادفات رانندگی، نهادینه کردن موضوع ایمنی و فرهنگ ترافیکی و آموزش دانش‌آموزان حاشیه راه‌ها است.

دست‌نشان تصریح کرد: در قالب اجرای این طرح اقلام کمک آموزشی از جمله کیف، دفتر و لوازم التحریر، تجهیزات ایمنی، کتابچه های آموزشی در بین دانش آموزان توزیع و در کنار آن با بهره‌مندی از شیوه‌هایی همچون نمایش کودک و با بهره‌مندی از ابزارهای کودک‌پسند مفاهیم مربوطه آموزش داده می‌شود.

کد خبر 749503

دیگر خبرها

  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • ببینید | روش جالب یک معلم برای آموزش مفهوم فسیل به دانش آموزان ابتدایی
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است