Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@13:37:12 GMT

به مراقبت‌های درون خانواده توجه کنیم

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۷۷۷۳۱

به مراقبت‌های درون خانواده توجه کنیم

مدرس دانشگاه و مدیرمرکز تخصصی خانواده شهر اصفهان گفت: اگر به مراقبت‌های درون خانواده توجه نکنیم قطعاً وضعیت آسیب‌دیده‌تری خواهیم داشت باید حواس‌مان به رابطه با همسر و فرزندان باشد چرا که فرزند آسیب‌دیده در خانه برای ما تنها یک مشکل به وجود نمی‌آورد بلکه باعث مشکلات عدیده‌ای خواهد بود.

سید محمد سجادزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص تاثیر وضعیت اقتصادی در افزایش بزهکاری، اظهار کرد: تحلیل صرف جامعه‌شناسی می‌گوید که ساختار اقتصادی می‌تواند بزهکاری را افزایش بدهد در کنار آن تحلیل صرف روانشناسی هم می‌گوید که اگر افراد را توانمند بارشان بیاوریم و بتوانند در دامن خانواده خوب رشد کنند قطعاً آسیبی نمی‌بینند اما تحلیل دقیق‌تر این است که بگوییم شرایط اقتصادی به شدت اثرگذار است و نمی‌توانیم منکر اثرات منفی شرایط اقتصادی بد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تاثیر شرایط اقتصادی بر خانواده نمایان می‌شود، افزود: وقتی پدرومادری یا پدری مجبور است به سختی کار کند و هر روز ذهنش درگیر این باشد که شرایط بهبودی اوضاع خانواده را فراهم کند قطعا این پدر ممکن است در کنار فرزندش باشد اما آنقدر ذهنش درگیر و روح خسته و فرسوده‌ای دارد که امکان وقت‌گذاری فکری برای فرزندان را ندارد.

مدیر مرکز تخصصی خانواده شهر اصفهان با اشاره به شکایت بسیار والدین از شرایط بد اقتصادی و تاثیرات مخرب آن بر خانواده، تصریح کرد: بسیاری از والدین خستگی و مشغولیت ذهنی به دلیل شرایط بد اقتصادی را مهمترین عامل وقت نگذاشتن برای خانواده خود می‌دانند اما باید بپذیریم در هر شرایطی نباید از نظر داشتن وقت موثر و با کیفیت برای خانواده کوتاهی کرد.

وی با تاکید بر اینکه اگر به مراقبت‌های درون خانواده توجه نکنیم قطعاً وضعیت آسیب‌دیده‌تری خواهیم داشت، افزود: اگر حواس‌مان به رابطه با همسر و فرزندان نباشد و در تربیت فرزند مراقب نباشیم قطعاً مشکلات‌مان بیشتر می‌شود چون این فرزند آسیب‌دیده در خانه برای ما تنها یک مشکل به وجود نمی‌آورد بلکه باعث مشکلات عدیده‌ای خواهد بود بنابراین این که قطعاً بگوییم فقر یا شرایط پیچیده و سخت اقتصادی می‌تواند تنها عاملی باشد که خانواده‌ها و جوامع را به سمت بزهکاری سوق بدهد، خیر اینطور نیست.

سجادزاده با بیان اینکه فراوان دیدیم خانواده‌هایی که از نظر اقتصادی جزء طبقات پایین هستند اما از نظر اخلاقی خانواده‌های آبرومند و سالمی هستند، خاطرنشان کرد: به قول عامیانه خانواده‌های آبرومندی هستند که صورتشان را با سیلی سرخ می‌کنند اما اجازه نمی‌دهند به کسی نسبت به آنها حس بیجا و ترحم داشته باشد و این به دلیل قناع درونی و شکوفایی آنها در داخل خانواده است.

وی با اشاره به زندگی میلیون‌ها خانواده آبرومند در کشورمان گفت: هزاران خانواده فقیر وجود دارند اما با عزت نفس زندگی می‌کنند و به شدت مراقب بچه‌هایشان هستند و فقر بهانه‌ای برای اینکه بخواهند ظلم و زور را تجربه کنند نبوده است.

این مدرس دانشگاه با بیان اینکه فقر هیچ توجیه مناسبی برای ارتکاب به جرم یا خطا نیست، خاطرنشان کرد: اما در نگاه دیگر حاکمان نباید این را نباید فراموش کنند که به گفته حضرت علی (ع) " فقر کفر را وارد می‌کند و یا از دری که فقر بیاید ایمان از در دیگر خارج می‌شود. " این بحث های ساختاری در عین حال کاملا درست است و باید مطالبه شود و مردم هم باید به حدی از مطالبه‌گری برسند که عیان و با احترام خواسته‌ها و توقعات را بیان کنند ولی در عین حال توجیه هم نمی‌توان کرد که اگر فقر وجود دارد پس الزاماً می‌تواند زمینه‌ای برای خطا و بزهکاری فراهم کند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اقتصاد خانوار تربیت کودک خانواده فرزندان فقر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۷۷۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحسن محمودی پیش از ظهر دوشنبه در همایش کارگری در کارخانه روغن کشی ورامین طی سخنانی اظهار کرد: خوشبختانه کارخانه روغن کشی ورامین دارای قدمت کهن است و روغن ورامین امروز نه تنها در ایران بلکه در سطح جهانی مطرح است.

وی افزود: قشر کارگر در دین اسلام قشر ارزشمندی است به طوری که نبی مکرم اسلام (ص) دستان کارگر را می‌بوسید.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به جنگ اقتصادی کنونی ادامه داد: امروز هر کارخانه در کشور یک سنگر مهم است و باید به کارگران و تولیدکنندگان برای پیروزی در این جنگ اقتصادی توجه کنیم.

امام جمعه موقت ورامین اضافه کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، تمام وابستگی کشور به حوزه نفت بود اما امروز بسیاری از تولیدات و محصولات غیرنفتی جمهوری اسلامی ایران صادر می‌شود که مایه مباهات است.

محمودی تاکید کرد: امروز برخی محصولات ورامین نظیر روغن این شهرستان به برخی کشورهای دنیا نظیر سوریه و ونزوئلا صادر می‌شود و باید ظرفیت‌های بالقوه دیار ۱۵ خرداد با همت تولیدکنندگان و کارگران و حمایت مسئولان بالفعل شود.

امام جمعه موقت ورامین در پایان با اشاره به تحولات منطقه گفت: ایران در گذشته به وضعی دچار شده بود که سیم خاردار را هم وارد می‌کرد اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی، قدرت و اقتدار ایران اسلامی به جایی رسید که جمهوری اسلامی، قلب رژیم صهیونیستی را نشانه گرفت و موجب عزت آزادیخواهان جهان شد.

کد خبر 6091930

دیگر خبرها

  • بازگشت ۱۲۰۰ کارگر استان بوشهر به اشتغال
  • فعالیت اقتصادی ۲۴۰ هزار بیمه شده کارگری در سیستان وبلوچستان
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • رویداد جامعه‌پرداز با موضوع خانواده و جمعیت در البرز برگزار می‌شود
  • کارگر؛ رضایت شغلی و توسعه اقتصادی
  • تلاش کارگران منجر به ایجاد امنیت اقتصادی می‌شود
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود